Door FJ CalderonWhat is groene thee?

Door FJ CalderonWhat is groene thee?

Groene thee is niet afkomstig van een andere fabriek dan echte thee. In feite zijn alle echte thee, met inbegrip van groene thee, afkomstig van dezelfde plant, Camellia sinensis. Het verschil tussen groene thee de drank echte thee en andere dranken, naast de groene kleur, is de manier waarop thee bladeren worden verwerkt voordat brouwen.

Verwerking van groene thee

Thee bladeren zijn meestal verwerkt in een of andere vorm voordat ze worden gebruikt voor het brouwen in thee dranken. Voor de meeste soorten thee, andere dan groene thee, thee bladeren zijn gefermenteerd. Voor groene thee, zijn theebladeren gestoomd. Dit veroorzaakt minder oxidatie van theebladeren dan gisting doet. Als gevolg hiervan, groene thee heeft zijn unieke groene tint en het bevat hogere niveaus van antioxidanten dan andere theesoorten.

Groene tea populariteit

Groene thee is meest populaire in het Midden-Oosten en delen van Azië, waaronder China, Taiwan, Hong Kong, Korea, Japan, India en Thailand. In feite zijn er talrijke variëteiten van groene thee alleen genoten in deze delen van de wereld.

In de westerse wereld, is zwarte thee is de traditionele favoriet van thee drinkers. Maar groene thee is ook populair daar.

Brewing groene thee

Omdat groene thee is een beetje anders dan donkere thee, het is gebrouwen een beetje anders dan andere thee. Het belangrijkste verschil is de temperatuur van het water.

Donkerder theeën zijn meestal gebrouwen met kokend water. Groene thee wordt gebrouwen met water, dat is iets koeler dan koken, maar nog steeds warm.

Als u groene thee brouwen zelf, zorg dan dat de aanwijzingen die worden geboden door de fabrikant van de groene thee die u hebt gekocht volgen.

Bij afwezigheid van richtingen, giet koud water in een theepot of een pan. Plaats het op een fornuis, ingesteld op hoog vuur en breng het water aan de kook. Als het water begint te koken, te verwijderen uit de bron van warmte. Laat het zitten twee tot drie minuten, en alleen dan giet over de groene thee. Laat de thee steile zo lang als drie minuten, vervolgens verwijder het theezakje, of de losse thee bladeren.

Uw groene thee is nu klaar voor u om te genieten.

Groene tea hoort voordelen voor de gezondheid

Groene thee is al lang verondersteld om een aantal voordelen voor de gezondheid te geven aan degenen die drinken. Er is gezegd om te helpen met alles, van genezen of voorkomen van ziekten (zoals kanker en AIDS), om vet te verbranden, aan de vermindering van cholesterol en meer.

De moderne geneeskunde heeft een aantal studies over de gezondheid van groene tea effecten van geproduceerd, maar deze zijn niet overtuigend zijn, met enkele meldingen beweren groene thee helpt bij een aantal gezondheidsproblemen, terwijl andere rapporten te beweren dat groene thee niet beschikt over een bijzonder gezondheids – voordelen.

Wat we wel weten over groene thee is dat het bevat een aantal anti-oxidanten, en het bevat cafeïne, maar in kleinere hoeveelheden dan koffie, frisdrank en veel donkerder thee.

Maar terwijl de gezondheid van de voordelen van groene tea discutabel zijn, is there geen reden waarom dit zou moeten voorkomen dat degenen die graag groene thee uit het genot van een kopje van hun favoriete beverage.FJ Calderon is een fervent thee drinker en manager van het bedrijf webpublicaties curioZities , LLC. Meer informatie over groene thee Thee Kruiden Thee .