3 Counter Moves For Good Offensief Play


   Door het vermogen van Bill ParsonsYour team om een basketbal spel te winnen berust grotendeels op de kracht van uw overtreding. Offense is waar het team heeft de kans om te scoren. Het gaat om het maken van toneelstukken en zetten die zal uiteindelijk leiden tot een score. Waar verdediging meer over reageren op het andere team, ergernis is meer over het maken van de acties.

Om te spelen goede aanval is het belangrijk om veel beweegt dat zal afwerpen verdediging van de tegenstander teams en geven u een goede rechter positie te nemen. Het andere team werkt hard om te anticiperen op je bewegingen, zodat je moet onvoorspelbaar.

Er zijn nog steeds drie bewegingen die worden vaak gebruikt in offensief spelen, omdat ze goed werken. Ze laten het team om de bal te bewegen en goede rechter positie te krijgen. Deze drie bewegingen zijn vaak reacties op stappen van de verdediging waardoor ze last minute beweegt dat iedere speler moet de knie hebben.

Move 1: Curl De krul wordt gebruikt na een speler snijdt en het scherm is op zijn plaats. Soms verdedigers zullen proberen te gaan rond het scherm, het verslaan van de hele doel van het spel. Op dit punt zal een speler noemen een krul om iedereen te waarschuwen voor de verdediger aan boord gaan op het scherm. Spelers reageren op de beschermde bal te houden en het scherm op zijn plaats.

Deze stap is belangrijk als een back-up te offensief speelt. Het gaat om de bal veilig te houden en de goede positie rechter zojuist gemaakt door het spel te houden.

Move 2: Flare Dit is een stap gemaakt na de cut en nadat het scherm is gemaakt. Het gaat om de speler komende van het scherm en schieten meteen. Het wordt meestal gecombineerd met een nep om de verdediging uit het parcours en uit de weg te krijgen voordat het schot.

Dit is een klassieke zet die wordt gebruikt nogal wat na een snede te spelen.

Verplaats 3: Pocket De pocket is een stap die helpt om de speler te verdedigen met de bal. Het is net als een snee of scherm bewegen, maar met een zak van de verdediger wordt geblokkeerd wanneer komt bij de elleboog. De bal kan dan worden neergeschoten en gevangen op de elleboog. Dit zorgt voor de bal handler te zijn perfecte vorm en de mogelijkheid om zich te verdedigen in geval van andere spelers kunnen er niet zijn op te treden als verdedigers voor zijn rekening.

Weten deze drie fundamentele stappen kan helpen uw belediging klaar te zijn voor wat de verdediging zal werpen hun weg. You can not underestimate your opponent. Niet uit hoe voorspelbaar een team kan lijken te zijn, kunnen ze altijd brengen een nieuwe verhuizing naar het basketbal hoepel dat zal dan gooi je weg.

Als een team niet de mogelijkheid hebben om snel te reageren op bewegingen van de tegenstander dan is het spel makkelijk verloren. Als een meester in vele fundamentele beweegt in het spel mogelijk maakt voor het beste team mogelijk. Een team dat een verscheidenheid van bewegingen heeft is ook niet een team dat mensen voorspellingen kunnen maken over. Het andere team zal moeten worden op hun spel tijdens het afspelen van je en dat maakt voor een aantal grote basketball.When je de aanval van de basketbal hoepel zorg ervoor dat je hard, maar nog steeds onder controle. Voor de conditionering, de praktijk schieten op beide hoepels basketbal dribbelen op en neer de rechter schieten aan beide uiteinden. Schiet op een outdoor basketbal hoepel als je Dont toegang tot een indoor basketbal hoepel .