3 Parenting Tips om rustig Uw Afterwork Routine


   Door Colleen LangenfeldIs de na-school, na het werk routine creëren van een gek, chaotische Homelife voor uw gezin? Zullen alle het einde-van-de-dag druk die neerdalen op de typische familie deze dagen, is It geen wonder dat ouders voelen frazzled en out-of-control.

Ive geweest ouderschap voor meer dan 2 decennia bezig en hebben 4 kinderen. Hier zijn mijn top 3 ouderschap tips voor het aanbrengen van de rust s avonds weer in uw familys routine.

1. Plan it out.

Soms chaos komt van iedereen nodig om te ontspannen in een keer. Natuurlijk, je kinderen hebben zeer weinig rijpheid om te gaan met de vermoeidheid en over-stimulatie dat wordt geleverd met een typische dag. Als de ouder, moet je bereid zijn om je eigen behoefte aan rust en ontvang de rest van de troepen in lijn eerste vertraging. Wanneer uw familie heeft een gevoel van orde en controle, youll voel me veel rustiger, ook.

Begin met plannen te komen wat er moet gebeuren in uw avond. Baden, huiswerk, eten, sportieve activiteiten moeten allemaal worden opgeschreven. Als u probeert wasserij doen of schoonmaken in de avond, schrijf dat neer ook.

Volgende noteer de hoeveelheid tijd die elk van deze posten vindt te doen (eerlijk en redelijk). Nu tellen de tijden en vergelijk het totaal op welk tijdstip u eigenlijk tussen de uren van hebben na het werk en naar bed gaan.

Als youre net als vele gezinnen, somethings Gotta Give! Deze eenvoudige oefening zal u helpen begrijpen waarom je bent gefrustreerd dag in dag uit. Dit is waar het rubber aan de weg, naar een rustiger huishouden youll hoeven te maken van de activiteiten die u wenst te passen in uw schema. Dit betekent vaak iets uit knippen!

Geloof me, youll missen wat je nooit meer loslaten. Neem terug de tijd om daadwerkelijk knuffel en communiceren met je kinderen door het opgeven van de activiteiten die rechtstreeks bijdragen tot Dont familie groei. Kan bijvoorbeeld een groot aantal mooie gesprekken worden gehouden tussen ouders en kinderen tijdens het schoonmaken van een badkamer. En let we eerlijk zijn, schoonmaak badkamers moet gebeuren!

Maar meestal heel weinig communicatie kan gebeuren tussen u en uw kind terwijl theyre op het sportveld. Dont krijgen me niet verkeerd, Ive veel sport gedaan de afgelopen jaren en weten hoe groot ze kunnen worden voor het onderwijs alle soorten van waarden. Maar als je familie wordt afgehaspeld in chaos elke avond, youre op zoek naar kalmerende ouderschap tips, geen hoge-prestatie ideeën.

2. Stroomlijn en krijg georganiseerd.

Alledaagse activiteiten zoals maaltijd-planning kan zowel vreugde of chaos te produceren dag een familys. Heb je tijd te spenderen elke avond beslissen whats voor het diner, scrounging voor ingrediënten en je hebt het gevoel boos op te geven zo veel tijd om iets wat je Dont willen doen?

Of wilt u gewoon geven in de meeste avonden en hetzij uit eten of het gebruik take-out voedsel? Dit is prima als het is in uw budget, maar als het is niet, je bent gewoon je stress belasting, die onvermijdelijk zal overlopen in uw familie de tijd toeneemt.

Er zijn veel effectieve menu-planning tools die vandaag beschikbaar zijn die kunnen snijden uw tijd in de keuken. Eerlijk, ouderschap een slimme tip is om je te helpen zien dat het betrekken van uw kinderen in de avond maaltijd routine is een van de gemakkelijkste manieren om rustig toe te voegen aan een gezin.

Afhankelijk van hun leeftijd kunnen de kinderen helpen

– Planning van de maaltijden.

– Winkel voor de maaltijden, het begrijpen van zowel de begroting en voeding betreft.

– Zet de tafel en helpen met de sanering.

– Bak de maaltijden met toezicht.

Hetzelfde geldt voor de was-en schoonmaakproducten rechten, ook. Als een avond was-en schoonmaakproducten nacht, toen iedereen standplaatsen in en that is de nacht voor pizza. Youll voelen zich minder verstrooid wanneer de hele familie trekt samen.

Natuurlijk zal deze taken allemaal veel sneller zodra iedereen is opgeleid, geoefend en komt om te verwachten dat familie betrokkenheid is een deel van de avond agenda.

3. Routines vast te stellen.

Im zeker youve gehoord ouderschap tips zoals deze een voor en een goede reden. Unfinished huiswerk, verloren leveringen, ontbrekende artikelen van kleding, en vergeten lunches alleen toe te voegen aan de chaos niveau in elk huis. Dus opheffen! Opzet van een plek voor de dagelijkse dingen elke familie members (slechts een mand of bak zal netjes doen) en herinner dagelijks te gebruiken totdat gewoonten zijn gevestigd.

He, youre gaan serieus te zijn over deze, mam of pap hebben. Mijn kinderen weten dat ik zou zelfs noem ze thuis van hun vriendenhuizen simpelweg te laten halen tot iets wat ze verwaarloosd om weg te zetten op de juiste plaats voordat ze plezier hebben.

Over de top? Niet wanneer je nog je baan als ouder is het aanleren van de soorten gewoonten die zal passende volwassen gedrag someday. Geloof me, youll alleen om dit soort herinneringeneen handvol keer doen. Uw kinderen zijn erg helder. Theyll krijg de melding zeer snel.

Maak een spel met uw kinderen over het ontwikkelen van routines.

– Wie kan achterhalen de slimste manier om samen te stellen een broodtrommel station in de keuken?

– Wie stelt tot hun huiswerk eerste, zonder te klagen?

– Stel een timer en zien wie hun spullen klaar voor de volgende dag de snelste te krijgen.

– Geef kleine prijzen voor het scheren off time in het doen van alledaagse taken.

Stel de regel dat iedereen in het huishouden werkt voor spelen. Youll versteld staan van de verandering in stress uw homes niveau. Een stap tegelijk.

Ouderschap tips komen en gaan, maar de basics in wat een gezin nodig heeft Dont veranderen. Als youre op zoek te kalmeren s avonds in uw huis, neem een paar minuten om plannen uit what is belangrijk voor u, uw processen stroomlijnen, en vast te stellen routines die tijd besparen en geestelijke gezondheid.

En uw beloning? Wat dacht je van een rustige tijd voor bed? Colleen Langenfeld is het ouderschap voor meer dan 26 jaar en helpt andere moeders genieten moederzorg meer op http://www.paintedgold.com. Bezoek haar website en pick-up meer ouderschap tips vandaag .