– 3 Tips voor de Fun Het !


   Door Colleen LangenfeldMothering is een full-time en veeleisende bezetting geen kwestie wat anders vult je leven. Terwijl de meesten van ons beginnen helemaal in love met onze kinderen, de dag komt voor velen van ons als we gewoon moe van dat gesprek op 24 / 7. Sommige dagen de verantwoordelijkheden kan lijken overweldigend.

Als dat gebeurt zijn er enkele belangrijke stappen die u kunt nemen om je energie revitaliseren en de module terug te zetten in je ouderschap. Ive zijn moederzorg meer dan zesentwintig jaar en hier zijn mijn beproefde en ware tips voor het houden van zijn-de-moeder FUN.

1. Blijf op de top van het ouderschap.

There is een oud gezegde … als mama aint gelukkig, aint niemand gelukkig. It is de waarheid. Wij moeders zetten de toon in onze huizen. That Daarom blijven belast met het moederschap spel is zo belangrijk. Onze kinderen nemen hun emotionele signalen van ons. Als de kinderen de show lopen, weve verloren als ouders, maar nog belangrijker is, hebben onze kinderen verloren, ook. Theresa reden theyre de kinderen en were de ouders!

Als discipline is een probleem in uw huis, hulp krijgen. Lees boeken, seminars nemen, vinden mentoren, krijgen professionele hulp. Doe wat nodig is om de leiding van uw huis opnieuw. Een gelukkig, gezond huis is een vrolijke plaats wanneer iedereen ervaart de tevredenheid van trekken samen en te waarderen.

2. Get georganiseerd.

Its uiterst moeilijk om je roeping als moeder genieten als youre benadrukt van boven naar beneden. Een groot bedrag van de kinderbijslag stress wordt veroorzaakt door desorganisatie. Please dont Verwar dit niet met perfectionisme tip!

Ordenen in een gezin betekent moeder weet wie wat doet en wanneer. Ze weet waar spul is en ze kan haar handen te leggen op het in een kwestie van seconden. Het betekent dat iedereen op dezelfde pagina en samen te werken.

Experimenteer met verschillende systemen organiseren totdat je gevonden wat werkt voor uw stijl van moederlijk. Youll waarschijnlijk moeten tweaken houden in de tijd als je kinderen groeien en veranderen. Geldboete Thats. Wanneer youre niet benadrukt dan te laat voor school (en werk) en je weet dat iedereen weet waar theyre elke dag naartoe gaat en wat zij nodig heeft om te slagen, kunt u ontspannen een bos en genieten van de geweldige kinderen in uw huis .

Genieten van uw kinderen. Wouldnt dat een goed gevoel?

3. Nog een massage.

Self-zorg is de hete buzz-woord voor vrouwen deze dagen. Maar hoeveel van ons daadwerkelijk doen wat we zeggen?

Zoek uw zoete kinderen in het gezicht en vertel hen dat mama moet twintig minuten te gaan een boek lezen in stilte en that is hoe we zorgen voor mam. Net als bij Johnny nodig om naar voetbaltraining, hebben we hem en that is hoe we zorgden voor Johnny. Get the picture? Vergeet niet, is evenwicht sleutel. Om te geven of te dienen, moeten we vullen.

Dit is ook een belangrijke les voor uw kinderen om te leren. Het leven is niet alles over hen! It over ieder van ons trekken samen elke dag voor het algemeen belang en voor elkaar. Kijken mama praktijk zelfzorg helpt een gezin leren deze krachtige les op een praktische manier.

Keeping moederzorg plezier betekent het beoefenen van ouderlijke vaardigheden die werken in onze gezinnen, huishoudelijke organisatie die houdt onze dagen goed functioneert en zelf-zorg die ons vernieuwd zodat we kunnen geven van onze beste.

Hou het gericht, houd het eenvoudig en verliefd op je kinderen de hele again.Colleen Langenfeld is het ouderschap voor meer dan 26 jaar en helpt andere moeders die genieten van hun Homelife meer op http://www.paintedgold.com. Bezoek haar website om zo meer nuttige tips moederzorg vandaag .