5 Basketball Moves You Must Practice


   Bill ParsonsPractice zal u een betere basketballer. U hoort dat meer en meer omdat het waar is. U mag echter niet weet wat te oefenen als je deel uitmaakt van een georganiseerd team. Je kunt je afvragen wat je moet oefenen om uw spel beter te maken.

Hier zijn vijf essentiële basketbal zetten die je nodig hebt om te oefenen en meester in om de beste speler die je kan zijn. Sommige van de bewegingen kun je alleen de praktijk, maar anderen zullen vereisen een partner. Als u iemand vinden om te oefenen met elke keer dat je de praktijk dat zou helpen. Plus het helpt houden je geconcentreerd en gemotiveerd.

Verplaats # 1: Dribbling

Dribbelen moet vaak worden beoefend. Voorspelbare spelers zijn doelstellingen, en uw vermogen te beheren en te manoeuvreren zijn direct gerelateerd aan je dribbelen vaardigheden.

Je moet de praktijk dribbelen in een rechte lijn en lenigheid oefeningen waar je dribbelen in een golvende lijn, of in andere patronen anders dan een rechte lijn van de rechtbank.

Het is leuk om te beginnen en eindigen de praktijk met een aantal dribbelen boren.

Verplaats # 2: Passing

U hebt een partner voor het beoefenen van voorbij. U moet de praktijk van de verschillende soorten passes. U kunt beginnen met een type, zoals de borst geven en dan verhuizen naar een ander type van pas als de bounce pass. Dan kun je wisselen tussen een paar verschillende passeert.

Een geweldige manier om te oefenen is om te beginnen stilstaan en opwarmen. Dan moet u naar beneden de rechtbank als jij voorbij. Het is belangrijk op te nemen in beweging gaat aangezien de meerderheid van passeert op de baan zal zijn terwijl u zich verplaatst.

Verplaats # 3: Schieten

Schieten is bijna een gegeven in de praktijk. De meeste mensen alleen de praktijk schieten. Terwijl schieten belangrijk is het is niet het enige deel van het spel. Echter, u moet altijd de praktijk uw opnamen.

Zorg ervoor dat u fotos uit de praktijk rondom het gerecht. Je moet de praktijk een aantal schoten als slam dunks shots springen en UPS lag naast opnamen stellen.

Verplaats # 4: Bewaking

Bewaking is een essentieel onderdeel van basketbal. U moet de praktijk bewaken zowel aanvallend en verdedigend. Je moet in staat zijn om de bal te stoppen en andere spelers te stoppen.

Boren dient te worden gecreëerd die u helpen om te leren hoe beweegt anticiperen en hoe efficiënt te verplaatsen.

Verplaats # 5: Rebounding

Rebounding draait alles om controle. Je moet in staat zijn om de bal na een mand of het andere team kan gewoon het en je kans om te scoren verloren gaat.

Rebounding is iets dat je kunt oefenen over een overname door jezelf, maar het is best gedaan met een partner. U wilt de mand te maken en proberen te rebound. Je wilt laten maken de mand en je pak de rebound.

Mix it up en werken tot je meester al deze vaardigheden. U wilt o in staat zijn om ze allemaal efficiënt en met een goede techniek te doen. Dit zal u toelaten om de beste speler die je kunt be.Shop voor basketbal hoepels en basketbal doelen op deze coole winkel. Vind outdoor basketbal hoepels als inground systemen, en vind indoor basketbal hoepels zoals draagbare systemen .