5 dingen om te weten voordat u Holiday in Dubai


   Door Peter VasilouEveryone praat over vakantie in Dubai. Luxe buiten luxe, tot verbazingwekkende bezienswaardigheden en een klimaat sterven maakt het een goede keuze voor alle Vooral paren en gezinnen. Maar voordat je jet weg in de zon, zijn er enkele belangrijke dingen die u moet zich bewust zijn van de meeste van uw verblijf te maken en om te controleren of u bereid bent voor alles! Hier zijn 5 stuks reisadvies voor Dubai

De beste tijd om te bezoeken Dubai

Een belangrijk stuk van reisadvies voor Dubai die kan maken of breken uw reis is tot tijd uw reis zorgvuldig. Het kan krijgen ondraaglijk warm in Dubai Dont als je denkt dat je de hitte, de beste tijd om hoofd uit stand is tijdens de winter Dubais. Deze “winter” is zeker niet koud, en biedt een meer milde gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden Celsius. Ideaal om te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van deze geweldige plek. Combineer dit met een bewustzijn van de Ramadan (dagelijks wanneer er sprake is vasten tussen 5u en 5pm dat iedereen voorkomt eten, drinken of roken in het openbaar), dit jaar in september (maar het verandert elk jaar), en Id zeggen dat de ideale periode om uit het hoofd op een luxe vakantie Dubai is tussen december en maart.

Gedrag

Dit is het allerbelangrijkste op vakantie naar Dubai horloge uw gedrag en de lokale gebruiken te respecteren. Vergeet niet dat het land is moslim, en als dergelijke praktijken islamitische wet met een no-tolerance beleid op het gedrag immoreel beschouwd. Er zijn een aantal opvallende arrestaties laatste tijd voor aan drugs gerelateerde misdrijven, alsmede een specifiek geval van een emigrant tegenover zes jaar in de gevangenis voor een openbare seks-act. Technisch in het land, seks tussen ongetrouwde mensen en homoseksualiteit zijn illegaal er zijn zelfs arrestaties voor openbaar zoenen. Dit is meer stringentere handhaving in de niet-toeristische gebieden, dus wees extra voorzichtig wanneer venturing in gebieden grotendeels bewoond door locals.

De verkoop van alcohol wordt ook gecontroleerd en kan alleen worden gekocht door mensen met een rijbewijs. In de praktijk betekent dit dat u alleen in staat zijn om een drankje in hotels en nachtclubs, die isnt dramatisch verschillend van de rest van de wereld te krijgen. Gezien dit alles in aanmerking genomen, het reisadvies voor Dubai is eenvoudig: Respecteer de wet en de lokale gebruiken met betrekking tot drugs, alcohol en seks en je moet geen problemen at all.

Getting Around

Taxis zijn vrij duur in Dubai, en de kosten kunnen snel ramp up als youre veel reizen. Its goed overwegen waard een auto te huren als youre die er langer dan een paar dagen, maar als je dit zeker te onthouden om te rijden aan de linkerkant ondanks het feit dat in vreemde landen.

De Must Sees

Er zijn zo veel grote bezienswaardigheden in Dubai, is It moeilijk om te weten wat eerst suggereren. Een woestijn safari is een absolute must – je havent ervaren het land totdat u vrij hebben gereden over de eindeloze zand! Dan theres winkelen in de goudmarkt, dat is een ervaring als geen ander, het Wild Wadi Waterpark afkoelen, de geweldige indoor kunstmatige skipiste (met echte sneeuw), de verrassend groene golfbaan en een aantal prachtige luchtballon ritten. Youre nooit kort van alles te doen op een luxe vakantie in Dubai!

De taalbarrière

De belangrijkste taal gesproken in Dubai is Arabisch, maar de meeste mensen in staat moeten zijn te begrijpen Engels. De regels van het spreken voor niet-Engels als moedertaal van toepassing al langzaam en duidelijk spreken aan de beste kans van niet verkeerd staan.

Bewaar deze reisadvies voor Dubai in het achterhoofd, en youll moet u een onvergetelijke vakantie hebben, en verliefd worden op Dubai, in de dezelfde manier als ik hebben! Peter Vasilou Dubai is een deskundige voor key2holidays, een online touroperator, gespecialiseerd in Dubai luxe vakanties, evenals vakantie in Australië, Cuba, de Caraïben, Europa, het Verre Oosten, de Malediven, Mauritius en de Seychellen, Egypte en Zuid-Afrika. Key2holidays heeft een toegewijd team van ervaren reisadviseurs om hun kennis te delen en u helpen bij het plannen en uw ideale vakantie .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.