5 Meer Top Adventure Holiday Ideas


   Door Kieron SellensA paar maanden geleden publiceerde ik een artikel over enkele van de beste actieve vakanties in de wereld. Heres 5 meer grote keuzemogelijkheden voor degenen die meer avontuur!

Mountainbiken de heuvels van Toscane

Misschien wel het mooiste deel van Italië, de heuvels van Toscane zijn een geweldige plek om te verkennen op een mountainbike vakantie. Dikke eiken bossen en wijngaarden bestrijken grote delen van Toscane, en er zijn talrijke ouderwetse steden en kerken voor degenen die graag een kleine man zien die schoonheid langs de weg. De meeste fietsen activiteit vakantie naar Toscane zal zijn van matige moeilijkheden, als een typische route zal in vele steile heuvels. Maar Dont zorgen over de uitdaging van de regio is terecht beroemd om zijn wijn en heerlijke gerechten, zodat fietsers in Toscane hebben voldoende prikkels om de rest volgende halte te bereiken! Fietsers op zoek naar een actieve vakantie gezin goed zou kunnen doen om de route langs de Donau kiezen in Duitsland, dat biedt ook prachtig landschap met minder heuvels

Wandelen Inca Trail

U kunt wandelen over de hele wereld, maar als youre op zoek naar een avontuurlijke vakantie met een verschil, de wandeling langs de Inca Trail tot Machu Picchu is iets van een bedevaart voor serieuze wandelaars. Hoewel er altijd een gevoel van anticipatie en opwinding met een van de grootste wonderen van de world is aan het eind van de wandeling, de reis zelf is een fantastische ervaring met een prachtige combinatie van mysterie, geschiedenis en prachtig natuurschoon. Een absolute must voor wandelaars op zoek naar een avontuurlijke vakantie naar hun dromen overeenkomen.

Surfen Australias Gold Coast

Bijgenaamd de surfers paradijs, Australias Gold Coast is de gedroomde locatie voor toeristen op zoek om het surfen op het zwaartepunt van hun activiteit vakantie. Gold Coast City is te vinden in het zuidoosten van Queensland en heeft een subtropisch klimaat met ideale omstandigheden voor surfers: 70 km van de stranden en vier openstaande breekpunten combineren om dit de plek om te gaan surfen enthousiastelingen.

Skiën De Drie Valleien in Frankrijk

Voor skiërs is de Drie Valleien erg moeilijk te verslaan. Een massale van 600 km skipistes, 200 skiliften en 8 resorts betekent dat alle vermogens catered to. Van hardcore liefhebbers van skiën tot (bijna) complete beginners, de drie valleien perfect zijn voor een familie activiteit vakantie en there genoeg hier te houden skiërs terug keer op keer.

Duiken De Malediven

Hoewel iedereen heeft een andere kijk op deze, voor mij je Cant verslaan duiken op de Malediven. De warme, kalme water maken het ideaal voor vakantie familie activiteit, terwijl meer ervaren duikers kunnen geven zichzelf een grotere uitdaging door rubriek uit voor een muur duik onder de sterke stromingen van Banana Reef. Iedereen vindt de verscheidenheid van de duiklocaties in de regio te bieden heeft gewoon heerlijk in hun eigen recht wel, en dit is een van de weinige plaatsen in de wereld waar youre bijna gegarandeerd om de 14 voet Manta Ray!

Natuurlijk zijn er veel meer sporten te worden uitgevoerd op uw reizen actieve vakantie, maar met een goede mix van land en zee in de hele wereld, moet dit geeft je een smaak voor grotere en meer uitdagende dingen. Waar wacht je nog op? Kieron Sellens is de marketing manager van de Associatie van Onafhankelijke Tour Operators (AITO). Met Aitos culturele pauzes kunt u kiezen uit op maat gemaakte activiteitenprogramma vakanties, historische rondleidingen, muzikale uitstapjes en nog veel meer. De onafhankelijke touroperators dat AITO vertegenwoordigen gespecialiseerd in wereldwijde vakantie op maat van hun klanten eisen .