5 Secrets Growing De “beste Roses” On The Block


   Door David LeAcheIt is gezegd dat, om Mark Anthony verleiden, Cleopatra hem verwelkomde op haar kamer met haar kamer vloer onder een voet diep in rozenblaadjes. Ze heeft ook doorweekt de zeilen van haar schip met rozenwater te parfum dat de wind aangedreven haar. Ze had zeker een gevoel voor de dramatische en zij begreep de kleine geheimen, de extras die de gewone bevorderen om de spectaculair.

Als u rozen kweken, begrijp je de basics. De behoefte aan zonlicht en een rijke, goed doorlatende grond, samen met een zorgvuldige neigt en een gezonde, biologische rose bed management programma. Maar wat bevordert de gewone naar de spectaculaire? Hoe doen we het hoofd draaien en maken onze rozen het beste op het blok “?

Hier zijn vijf geheimen om nog grotere rozen.

1. Slow release meststof.

Kwekers en telers hebben gebruikt slow release meststof jaren voor een aantal zeer goede redenen. Een applicatie biedt de juiste voedingsstoffen in de rozenstruik in het seizoen en is dus tijd besparen. U kunt kopen slow release meststof zoals “Osmacote”, in de meeste tuin winkels. Het ziet eruit als kleine ballen van klei bedekt met een in water oplosbare buitenste huid. Bij vermenging met bodem en water de huid oplost en de meststof begint te workslowly. Dit levert dan de nodige voedingsstoffen voor maximaal vijf maanden. Groot voor container rozen waar slechts een eetlepel of zo nodig zou zijn, om de fullsize struiken waar een handvol zou worden appropriate.once alleen in het vroege voorjaar. Geen hit and miss bemesten, en midden seizoen “blahs” wanneer u opeens besluiten uw rozenstruiken moet een impuls.

2. Finger Snoeien.

Een eenvoudige procedure die wordt gegarandeerd aan de blik van uw struiken te verbeteren en de grootte van de bloemen te vergroten en alles wat je nodig hebt is een paar handschoenen tuin eigenlijk .. ik zelfs Dont gebruik die! Het proces is eenvoudig. Zoals knoppen verschijnen op stengels, zult u zien welke richting ze gaan met het verzenden van de nieuwe groei. Als It gaat om een nieuwe stam die snijdt horizontaal over het midden van de bush, wrijf het uit met uw duim. Dit houdt de open, vaas vorm van de struik. Houd de heen groeien en verwijder het naar binnen. Het andere ding te doen is het verwijderen van ongewenste baby knoppen. Dit geldt met name met Tea rozen of Floribundas. Vaak het begin van de baby knoppen zijn overvol en de toenemende in elkaar. Verwijder een paar en laten die blijven groeien nog groter .. en altijd het centrum een weg te nemen, als het rijpt de eerste en je eindigt met een dode bloei in het midden van vier of vijf half geopend Ones. Doe dit wanneer de knoppen nieuw zijn, groen en zacht genoeg om te knijpen uit.

3. Dead-rubriek.

Iedereen weet dat een maar weinig mensen doen! Het verwijderen van de dode bloemen tijdig maakt niet alleen de struik ziet er goed uit, maar het bevordert meer bloeit. Leaving ze op, fungeert als een signaal aan de struik die het einde van de bloeiende seizoen is aangekomen, en de productie van de heupen is om te beginnen. U Dont wil dat dit gebeuren tot de val, dus verwijder de stervende bloemen. Snijd ze net onder de kop, zonder het verwijderen van bladeren, die de struik behoeften. Toen de stengel bloeit is alles verloren heeft, neem deze dan naar de volgende nieuwe groei punt, op ongeveer een korte armen length.and ervoor zorgen dat de nieuwe groei punt wijst naar buiten. Snij in een hoek en dit zal nieuwe groei te bevorderen van net onder de cut.

4. Vloeibare organische meststof.

Elke twee weken moet u het toepassen van een zwakke oplossing van vloeibare organische meststof, vooral als uw rozen in containers. In mijn gebied, is vis vloeibare meststof beschikbaar, maar welke beschikbaar zijn in uw regio, gebruik het op halve kracht. Controleer het etiket zorgvuldig en gebruik de helft van de aanbevolen dosering! Zwaar water en regen wassen voedingsstoffen via de bodem, zodat ze moeten worden vervangen en dit blad-voeding bevat. De meeste rozen genieten van een drenken van zwakke vloeibare organische meststof om ze vers en gezond te houden.

5. Water, Water en Water.

Heb ik al gezegd water? De magische ingrediënt Rose Show kwaliteit bloemen. Lang en diep water of thee twee keer per week, tenzij je rozen in containers, dan moet je water dagelijks.

Denk aan de algemene regel: drenken een roos bed voor een uur soaks tot een diepte van 1 inch! Als u kunt installeren onder-bed Soaker slangen zoveel te beter. Als je water overhead doen in de ochtend, zodat de bladeren kunnen droog in de hitte van de middag zon.

Water, Water en Waterbeheer iemand vertelde me dat rozen Dont zijn mond, zodat ze de voedingsstoffen in de bodem te drinken. Als u Dont water, uw rozen Dont een kans om “de beste op het blok staan”. Voor meer interessante informatie over rozen, check us out at: http://www.rose-works.com : Helpen u het meeste uit uw !…. rozen kweken, snijden, waaruit blijkt, arrangeren, fotograferen, met behulp van bloemblaadjes, oliën, heupen en rozenwater. Gratis nieuwsbrief en Q A.

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.