5 tips voor Dressing to Stay warm en droog in de sneeuw .


   Door Peter ClarkYoure post voor de hellingen van dit seizoen. Misschien is je eerste keer skiën, of snowboarden, en youve besloten om uit te vinden wat iedereen ziet in skiën. Maar je weet het is gaan worden koud, nat en misschien ook, en je moet zo kleden dat je droog blijft en warm en uw reis naar de pistes te genieten.

Heres 5 tips voor dressing om te skiën of snowboarden op de kansen van een verblijf maximaliseren droog en warm in de sneeuw. Volg elke tip en je moet comfortabel verblijf en toasty, en youll vindt jezelf terug op de sneeuw volgend jaar wat meer skiën.

1. Dress in lagen. It is belangrijk om te begrijpen dat dressing voor de sneeuw is een proces. Its niet alleen een kwestie van het kopen van een paar ski-broek en een ski-jack, en youre goed om te gaan. Je moet rekening houden met de grond lagen die je gebruikt zo veel als de buitenste lagen. Get goede kwaliteit thermische onderlagen en een groot synthetisch vlies te gaan onder die ski-jack en broek, en youll worden ingesteld om uit zijn op de sneeuw op de koudste dagen. Negeer de onderlagen en u niet.

2. Vermijd natuurlijke vezels, vooral naast uw huid. Er zijn een aantal prachtige vezels zoals katoen en wol, en zij zijn in gebruik in koude en vochtige klimaten voor vele jaren. Dit komt omdat zij de beste beschikbare jaar geleden. Maar nu zijn er veel betere synthetische weefsels beschikbaar, die een betere baan houden je zowel warm en droog.

Katoen en wol trekken vochtig. Katoen naast uw huid zal uw zweet absorberen en zo laat je je gekoeld en vochtig. Een hoge kwaliteit van synthetisch weefsel is ontwikkeld om vocht uit de buurt van uw huid pit en het vocht te reizen naar de volgende laag aan te moedigen. Dit is wat staat bekend als “ademhaling”. Het weefsel kan het vocht gegenereerd door zweet en oefening om door de stof, en het weefsel doesnt val het vocht en vochtig geworden. Een natuurlijke stof zoals katoen doesnt doen dit naar tevredenheid, en krijgt vochtig in de tijd. Hoewel katoen en wol zal warmte behouden en in sommige omstandigheden, zoals wanneer je blijven bewegen, maken ze je heel snel koud en vochtig wanneer je stopt en je lichaam koelt, en dus moet worden vermeden.

3. Gebruik van hoge kwaliteit synthetische stoffen. Er zijn een aantal uitstekende hoge kwaliteit synthetische stoffen beschikbaar, Polarfleece en Gore Tex zijn 2 dat u waarschijnlijk al hebt gehoord, vooral omdat ze zijn zeer goed. Hoge kwaliteit stoffen zijn natuurlijk duurder. Maar als je factor in de kosten van de hogere kwaliteit skikleding over de looptijd van de ski-kleding youll vinden dat de extra kosten niet zo veel.

That omdat de hoge kwaliteit stoffen meestal veel langer zal duren dan de lagere kwaliteit exemplaren, dus hoewel je betaalt in eerste instantie meer u koopt skikleding die zullen overleven de goedkopere ski-kleding, en betaalt zichzelf op de lange termijn. Er zijn veel stoffen die zijn kopieën van de hoge kwaliteit stoffen, maar Dont presteren even goed of zo lang. Een goede ski-jack, bijvoorbeeld moet, heb je skiën en comfortabel als je goed naar achteren kan worden in het appartement als je een slechte kwaliteit jas droegen.

4. Koop een bekende merknaam. Er zijn enkele zeer bekende merknamen in de ski kledingindustrie. Namen die bekend zijn onder de skiërs voor de kwaliteit van hun ski gear, en met een solide reputatie te beschermen. Namen zoals North Face en Patagonia. En er is een stapel van ski-kleding met merknamen die je nooit zou hebben gehoord van, meestal goedkoper. Het kan een valse economie naar een goedkope onbekend merk te kopen. Blijf bij degenen die bekend zijn van hoge kwaliteit te produceren duurzame ski-kleding.

5. Dont vergeten de accessoires. Het wouldnt de eerste keer zijn dat iemand had al de beste ski-kleding, maar goedkope handschoenen, en kwam terug in het appartement omdat hun handen waren bevroren. Of gekocht slechte bril, en couldnt ski omdat ze verneveld tot de hele tijd. Dont besteden al je geld op uw ski-kleding en beknibbelen op de accessoires. Goede kwaliteit handschoenen en een veiligheidsbril zijn belangrijk.

Blijf bij die 5 tips en youll te leren skiën als de beste van hen wanneer anderen naar binnen koud en vochtig. Het kan een beetje duurder na een aantal van deze tips, maar na verloop van tijd de kosten betaalt voor zichzelf, en natuurlijk zijn er altijd plaatsen waar u online hoge kwaliteit ski kleding kan kopen tegen een korting. Maar als je goedkoop en slechte kwaliteit zult u spijt van een dag. Ik promise.Peter loopt een website waar u kunt kopen korting North Face jassen genaamd, adequaat, Korting North Face Jassen waar u kunt vinden over womens North Face jassen en meer, met inbegrip van Dames-Jassen verdisconteerd