6 Manieren om Bust Up Baby Gas


   Door Cherie StirewaltOne van de ergste gevoelens die je kunt ervaren is het kijken naar je kind te verdragen pijn van welke aard ook. Dus als je je baby behandelen horloge met pijnlijke gas, wil je doen wat je kunt om te stoppen it.fast. Gas is zeer vaak voor bij zuigelingen en sinds huilen is hun enige manier om te communiceren, bent u niet alleen te maken met een Cassy baby, maar ook een extra chagrijnig baby.

Dus, waarom niet proberen te voorkomen gasbel opbouw voordat het begint? Hier zijn 6 manieren om buste up baby gas.

Moms Diet

Als je een moeder die breastfeeds, dient u te voorkomen dat gas veroorzakende voedingsmiddelen zoals:

* Cafeïne (cola, thee, koffie en, ja, chocolade)

* Zuivel (baby kan lactose-intolerant)

* Nuts

* Broccoli

* Bonen

Het wijzigen van uw voeding kan een groot verschil maken.

Alle flessen worden niet gemaakt Gelijke

Als u flesvoeding, gebruik flessen die zijn ontworpen om te helpen verminderen baby inname van lucht. Sommige flessen zijn tepels die te groot zijn, en de baby zal te snel eten. Dan, een aantal flessen hebben tepels die te klein zijn, waardoor baby harder zuigen en nemen meer lucht. Flessen zoals Dr Browns Natural Flow Baby Bottle bevatten een interne vent dat elimineert het vacuüm en de luchtbellen in verband met andere flessen.

Forget to Dont Burp

Om gas te vermijden kan binnendringen in het maagdarmkanaal, eraan te herinneren dat baby vaak boeren (als je flesvoeding, na elke 2-3 ounces, en als je borstvoeding geeft, na elke borst). Probeer ook om baby te voeden in een hoek van 45 graden of hoger. Drie van de beste oprispingen posities zijn:

Over de schouder. Plaats een luier burp doek of lap op je schouder en leg je baby recht omhoog op het doek. Voorzichtig pat of wrijf haar rug naar de boeren te induceren. Dont pat te hard of u zal veroorzaken baby op te spuwen over je.

Op de schoot. Plaats luier doek op je schoot en plaats baby op haar buik. Voorzichtig pat of wrijf haar rug naar de boeren te induceren.

Over de hand.Hold baby rechtop op je schoot en leg een luier doek over je hand. Ondersteuning babys kin in de hand en voorzichtig aaien of wrijf haar rug.

Bust a Move Fiets

Leg baby op haar rug. Voorzichtig grijpen haar enkels en beweeg haar benen fietsen in een beweging in te krijgen om de gevangen gasbellen in beweging.

Formule voor Ramp

Niet alle formules eens met alle babys. Sommige formules bevatten moeilijk te verteren eiwitten die resulteren in de gas-opbouw. Gewoon proberen een andere formule, zoals Nestle Goede Start kan wonderen. Goede Start bevat eiwitten die worden afgebroken en makkelijker voor je baby te verteren.

Als al het andere faalt

Soms gas is onvermijdelijk. Zelfs nadat u uw beste preventie methodes. Je zou willen proberen gripe water, een beproefde homeopathisch middel gebruikt voor meer dan een eeuw. Gripe Water bevat natuurlijke ingrediënten zoals pepermunt, kamille, gember en dat zachtjes buste van de gasbellen en kalmeren uw baby snel.

Dont horloge je baby lijden nog een minuut. Probeer een of alle van de methoden hierboven en je baby zal zijn op weg naar gas vrij in geen time.Cherie Stirewalt is een koliek baby overlevende en verlicht ouders over koliek remedies. Bekijk een video van Gripe Water in actie op Gripe Water Review .