7 Crucial Baby Crib Safety Tips For A Loving Baby-Cot Bed en matras


   Door Rika SusanIf je bent een moeder-to-be planning kwekerij babys van uw meubels en inrichting, de gedachte vooral in je geest waarschijnlijk is dat je moet ervoor zorgen dat u een veilige omgeving voor uw kostbare nieuwe heffingen. De wieg bed is de plaats waar het kind zal zijn voor een substantieel deel van elke dag. Wat zijn de belangrijkste babybed veiligheidstips u nodig hebt om in gedachten te houden bij het versieren van een kinderdagverblijf?

Instanties zoals de Juvenile Producten Manufacturers Association heeft een certificatie-programma en zegel dat ouders gerust te stellen dat een bepaald product grondig is getest. Producten alleen in aanmerking te ontvangen het zegel zij voldoen aan of beter dan de normen zoals vastgesteld door de industrie horloge hond, ASTM International. Controleer altijd voor deze certificering zegel alvorens een besluit te kopen.

1. Geboortespreiding Slats

Alle bed bedden die zijn gecertificeerd zullen hebben lamellen die niet meer dan 2 3 / 8 centimeter uit elkaar. Dit is een uiterst belangrijk babybed veiligheidsaspect. Als u wilt brengen in een antiek erfstuk, zorg ervoor dat zij over de vereiste afstand tussen de latten, anders geen gebruik van. Het gewoon isnt het risico waard. Je moet het controleren van de latten van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Gebruik nooit een baby bed als sommige van de lamellen ontbreken. Veel oudere babymeubelen versies hebben uitsparingen in het hoofdeinde of treeplank. Dit is een absolute no-no. De kant balk moet 26 centimeter boven het matras wanneer het zich in de laagste stand.

2. Crib Mattress Metingen

Dont gebruik maken van een inferieur matras die losjes past in de basis van het bed. De pasvorm moet goed aansluiten en vrij strak. Baby wieg veiligheidsvoorschriften specificeren dat u shouldnt in staat zijn om meer dan twee volwassen vingers (ongeveer 1 cm) tussen de matras en de rand van het bed past. De plaat moet ook een strakke pasvorm en je moet er zeker van dat het zal blijven bestaan. Eerder worstelen een beetje met de wieg beddengoed. Dit is veel beter dan je baby blootstellen aan het risico op het krijgen van de val. Verplaats de matras op de laagste stand als je baby meer mobiel. Gebruik nooit een vorm van plastic ter dekking van een matras. Dit is uiterst gevaarlijk.

3. Beware Of Window Blinds

Positie dit stukje kinderkamer meubels zoveel mogelijk uit de buurt van ramen met raam blinds, gordijnen of luiken met lange snoeren. Een ongeluk gebeurt in een handomdraai. Vergeet niet om je ogen open voor mogelijke gevaren rond het bed te houden. Dont alleen richten op baby wieg veiligheid zelf.

4. Cut Down Corner Posts

Een kinderbedje met hoek posten van meer dan 1 / 16 van een inch boven de panelen zal nooit voorbij de JPMA inspectie. Het is een wurgende risico, zoals kleren een baby kan er gepakt. Verwijder deze gevaarlijke lengtes en zorg ervoor dat u zand het areaal dat vlot. Natuurlijk, als er luifel posten die zijn meer dan 16 centimeter in lengte boven de panelen, moet dit worden geldboete zoveel babybed veiligheid betreft.

5. Afwerkingen en Finery

Controleer alle hardware regelmatig om ervoor te zorgen dat alles is strak en veilig. Losse schroeven of haakjes een gevaar. De afwerking van het hout moet worden niet giftig. Hanteer dit met zorg om te voorkomen peeling en chippen. Dont gebruik schurende of giftige schoonmaakmiddelen. Controleer dat het hout soepel blijft. Splinteren of schade aan de randen kan verwonden uw baby.

6. Nap-Time No-Nos

Verwijder alle knuffels, kussens, dekbedden of dekbedden of andere voorwerpen gevuld tijdens dutje-tijden. Al deze kan veranderen in een verstikking gevaar wanneer u uw rug. Bedek je baby met een lichte deken ontvangen indien nodig. Trek het slechts aan de borst en houd deze uit de buurt van het gezicht van de child . Tuck in stevig rond de matras. Zorg ervoor dat de baby isnt te heet. Omwille baby wieg safetys die u zelfs kunt overwegen te kijken naar alternatieven, zoals een slaap zak. Door het gebruik van deze kunt u voorkomen met behulp van dekens.

7. Bye-Bye Crib Bumpers

Bumpers en mobiele telefoons zijn prima totdat de baby oud genoeg is om zich te trekken in een staande positie. Op dat moment is het veiliger om deze te verwijderen. Ook proberen bumpers krijgen dat arent zo gevuld dat ze lijken op kussens. Dit kan gevaarlijk zijn. Houd bumpers stevig vastgemaakt te allen tijde.

Als de baby meubels geleverd met een daling kant, altijd dubbel controleren dat het is en veilig voordat u uw kind verlaten. Wanneer je je baby neer voor een dutje elders, zorg ervoor dat het nooit op een zachte ondergrond, zoals een bank of zitzak. Als u reist en gebruik maken van een bed in een hotel, doen een grondige controle om ervoor te zorgen dat het veilig is. Vraag uw kinderarts over de veiligste slaap positie voor uw baby.

Liever besteden een paar dollar meer en krijg het beste wat je kunt veroorloven. Je kunt nooit te veel aandacht besteden aan babybed safety.All-Baby-Furniture.com – Lees ook over de unieke baby shower cadeau-ideeën in dit artikel: 7 Unieke Baby Shower Gift Ideas. Copyright dit artikel: Rika Susan, 2007 .