7 Tips For Surviving Back-2-school met een kind met ADHD


   Door Tracy HoobyarBack-2-school kan een uitdagende tijd, voor ouders en studenten. Maar voor gezinnen met ADHD zij kan aantonen vooral proberen. Een van de vaak over het hoofd gezien over deze feiten is dat het doesnt verdwijnen na het basis-, midden, of zelfs de middelbare school. Gezinnen omgaan met ADHD vaak gevecht Back-2-School uitdagingen tijdens hun schoolcarrière, zelfs door college. Wat volgt zijn 7 dingen die u zullen helpen overleven van de Back-2-School seizoen en zelfs komen vooruit! (Deze zijn geschreven voor de ouder, maar kan worden aangepast voor de student of de leraar heel gemakkelijk)

1. Plan voor de eerste dag van de school. Begin erover te praten vroeg. Mensen die leven met ADHD veel beter functioneren als ze weten wat er komt en er zijn geen verrassingen.

2. Keep gesprekken positief. Gezien de creatieve verbeelding van mensen met ADHD zijn vaak in staat om enkele verbazingwekkend slechte eerste dagen van de school voorstellen. Houd dingen luchtige en gericht op hoe leuk theyll hebben.

3. Moedig hen en hun vermogen om vrienden te maken. Degenen met ADHD kunnen soms moeite hebben in sociale situaties en het maken / houden van vrienden. Vaak missen zij belangrijke sociale signalen, waardoor ze lijken over-dragende of ongevoelig voor degenen die Dont begrijpen.

4. Hebben alle leveringen gereed vóór de eerste dag van de school. Laat de leerling wennen aan de nieuwe leveringen en vertrouwd met de organisatorische systeem zij zullen gebruiken in het komende jaar.

5. Indien mogelijk met de leraar voor de aanvang van het schooljaar. Dit gaat terug naar kalmerende de stress van de punten 1 en 3.

6. Herinner ze zijn slim! Studenten met ADHD kunnen krijgen zoveel kritiek van goedbedoelende leraren en stress faculteit dat ze zich beginnen te twijfelen. Dont laten gebeuren. Moedig uw gevoelige student te excelleren en omarmen hun hersenen-stijl!

7. Have fun! Houd gesprekken en de voorbereidingen voor de eerste dag van school luchtige en proactief. Praat over het vaak. Plan de outfit, het ontbijt en lunch, ook wat ze zullen doen op reces. Hoe minder die onbekend is voor hen de meer vertrouwen zullen voelen die hun nieuwe rang met nieuwe leraren en nieuwe vrienden.

Met deze tips, omarmen het nieuwe schooljaar. Soms moeten we anticiperen op de benadrukken dat we weten is over te komen en we eigenlijk uiteindelijk creating it! Als ouders er zijn zoveel dingen die we moeten doen en tolereren, en blijven kalm en positief, zelfs wanneer onze kinderen krijgen op onze laatste zenuw, is op die lijst. Maar ik beloof, het zal een difference.Tracy Hoobyar leidt twee Girl Scout troepen heeft betekend aan haar lokale Crisis Call Center, was een CASA en houdt haar Bachelors Degree in de Psychologie met een lidmaatschap van Psi Chi, de National Honor Society in de Psychologie . Haar grootste prestatie is echter de ontwikkeling van haar twee dochters, een Senior in High School en de andere een vierde Grader, en zowel met ADHD! Voor meer informatie over Tracy en haar programma voor de bloeiende met ADHD haar website bezoeken op http://www.TheADDEdge.com