A Beachfront Hotel Honeymoon vakantie op Barbados


   Door Andrew WatkinsThis hotel aan het strand in Barbados is zeer geschikt als een romantische bruiloft bestemming voor een huwelijksreis vakantie, maar ook een huwelijksfeest idee, en is de naam The Colony Club

Mensen kiezen voor een hotel aan het strand in Barbados om vele redenen. Een van de eerste kunnen zijn voor een strand Huwelijksreis vakantie bestemming. Een ander kan zien het als een romantische bruiloft bestemming, en anderen willen een belangrijke bruiloft verjaardag te vieren in een leuke romantische manier. Het past zeker het wetsvoorstel als een plaats om te kiezen als een romantisch uitje idee.

Het mooie is dat The Colony Club al deze dingen kan doen en doen ze jolly goed ook. The Colony Club is zeker een hotel aan het strand gelegen op het strand aan de beroemde westkust van Barbados, en is hersteld van een voormalige, particuliere Colonial Club, en heeft gelukkig nooit verloren dat een lichte zweem van exclusiviteit.

Het was uitstekend onlangs omschreven als een rustig klein hotel, [het heeft 96 kamers], in een goede locatie met goede faciliteiten, en geen kinderen of tieners waardoor het een perfecte bestemming voor vele paren die precies dat!

U vindt het personeel dat wordt ouderwets, en dat bedoeld is hoffelijk en efficiënt, en ze zijn uitstekend op zijn onopvallend, terwijl op hetzelfde moment verre vriendelijk personeel als hotel gebruikt te worden voordat het massatoerisme hit Barbados. U vindt dat er niets is te veel moeite voor hen, dat is de manier waarop het moet worden, en het helpt zeker de prachtige ambiance van de Colony Club.

Als je kunt, boek dan een Ocean View kamer, die geeft je een fantastisch uitzicht, en is maar een paar passen van het strand. Aan de andere kant de Pool / Tuin kamer kijkt uit op het zwembad, en is rustiger aan de achterkant van het resort. Wat u ook kiest, vindt u een groot bed, en zeer comfortabel ook, zeer belangrijk als dit is een strand huwelijksreis vakantie, of een deel van uw romantische uitje idee! Er is ook tonnen opknoping ruimte die de norm in vakantiehotels isnt. That zonder vermelding van alle kleine extras die er in overvloed.

Het strand buiten de Colony Club isnt enorm, en er zijn nogal wat rotsen met veel ligstoelen en handdoeken, zoals het geval was slim ontworpen rond het zwembad, dat een of andere manier wordt verdeeld, zodat je het gevoel dat Dont indien isnt veel volk rond. Wat zal je aan het lachen maken is dat ondanks het aantal van ligbedden, de Colony Club isnt immuun uit de vroege vogels reservatie!

Het zwembad heeft een swim-up bar, en zelfs al is dit een hotel aan het strand is het leuk om het zwembad te gebruiken, en je zult vinden waar u ook kiest, het strand aanwezigen zullen drinken te halen, en zelfs de ronde doen gratis fruit in de ochtend, en ijs in de middag.

Breakfasts en lunches zijn zeer goed, en er zijn een paar buffetten. Veel gasten kiezen om te eten uit eten, want er is een goede keuze van de plaatselijke restaurants die minder kosten, en zijn zo goed als niet beter dan in het hotel.

Het is sowieso goed om eruit te komen en ervaringen een beetje van de lokale Barbados leven.

Voor een Beach Huwelijksreis Vakantie, of een romantische bruiloft de bestemming van de Kolonie Club als een goede oude strand ouderwets hotel zeer de moeite waard is checking out, vooral als je als ouderwetse standards.Andrew Watkins is de eigenaar van Barbados Vacation Spots als zijnde een medewerker soms naar Wereldwijd Vacation Spots en hij denkt dat het zou de moeite waard om hier Caribbean Vacation Spots vooral alle informatie die u kunt vinden over Barbados

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.