A Dictionary of Horse Racing Voorwaarden – R


   Door Mike DaviesRACECOURSE AMBTENAREN

De Jockey Club licenties renbaan alle ambtenaren per jaar.

De “Clerk of the Course” is verreweg de belangrijkste ambtenaar. Zijn taak zal zijn om races inventief frame, voldoende sponsoring te trekken, grote velden te trekken en grote menigten.

In principe is hij verantwoordelijk voor alle factoren die de kern houden een renbaan in het bedrijfsleven.

De Clerk is ook verantwoordelijk voor minder belangrijke functies, waaronder het controleren van de race-kaart op de dag zelf om ervoor te zorgen dat het weer goed uit de printers.

De stallen moeten worden ontsmet tussen elke race dag en zo verder en zo voort, er zijn een miljoen en een dingen te doen op elk evenement.

Een andere belangrijke taak ernstig is dat van “griffier van de Weegschaal”.

Hun taak is om alle jockey en aanverwante apparatuur wegen volgens de regels.

Zij zijn verantwoordelijk voor alle informatie over het aantal boord, en ze moeten ervoor zorgen dat de “Starter” heeft een volledige lijst van lopers, rassen en ruiters.

Op het vlakke, de Starter is belast met het starten van de race van de kraampjes. Hij moet u het appel voor de jockeys, ervoor zorgen dat de paarden veilig worden geladen in de stallen, of in sprongen races zorgt ervoor dat ze goed worden gevoerd voor de start.

Als hij blij is dat alles in orde is de paarden onder starters bestellingen, en op dit punt alle paarden zullen worden geacht te zijn lopers of ze starten of niet.

De “Starters Assistant” heeft verder zitten de cursus en als er een valse start voor een of andere reden, de assistent heeft naar ronde een rode vlag en het gehele gebied kan worden herinnerd.

De Grand National 1993 is het klassieke voorbeeld van een mislukking van de Starter en de assistent. De race moest worden genoemd nietig en werd beschouwd als een van racings grootste rampen.

Zodra het hele veld komt aan het begin zij zijn naar verluidt “Bij de Post”

Stewards:

Goedgekeurd door de stewards van de Jockey Club zijn drie meer “stewards” om elke race vergadering bij te wonen …

De race bijeenkomst is onder eindverantwoordelijkheid van de stewards, zij zijn verantwoordelijk voor discipline, kan vragen om, en toezien op bezwaren.

Zij zijn bevoegd om boetes op te leggen of de eigenaars en jockeys op te schorten. Zaken kunnen soms worden doorverwezen naar de Jockey Club.

Pointless of triviaal bezwaren van jockeys kan worden voldaan met boetes.

Als het weer slecht is de stewards kan beslissen om een hele gebeurtenis of niet in de steek.

Als de grond bevroren is of te hard, nogmaals, de stewards hebben de eindverantwoordelijkheid over de vraag of het evenement doorgaat of niet.

Wedstrijdkalender

Geplaatst door Weatherbys, dit dure wekelijkse handvatten volledige tekst voor alle toekomstige wedstrijden, toewijzingen handicap gewicht, de bevindingen van het onderzoek en bezwaren, boetes of schorsingen opgelegd, en alle andere belangrijk nieuws voor de race goers.

RACING PLATEN

Dit zijn race hoefijzers die bijzonder licht zijn

RAILS

1.Running rails aan beide zijden van de renbaan merk de precieze richting. Ze zijn wit posten. U kunt vaak te horen dat een jockey een opening “Op de Rails heeft gevonden”. Uiteraard betekent dit niet het paard is eigenlijk op de rails wel dat zij heeft gevonden een kloof tussen een paard en de rails en de jockey heeft kneep zijn eigen paard in, dus inhalen het paard aan de binnenkant.

2.Betting ringen zijn ook gescheiden door “rails” binnen Tattersalls.

RATED INZET

In “Rated Stakes”, kan de maximale handicap niet meer dan 14 pond

RATINGS

Een vermogen horse is gevangen in zijn “Ratings”.

Op de jaarlijkse internationale handicappers bijeenkomsten, een seizoensgebonden orde van verdienste voor de Europese paarden is inbegrepen.

In alle handicaps het gewicht van de jockey in aanmerking wordt genomen, maar uiteraard soms jockeys aanwezig als “overgewicht”.

Het verschil tussen het aangeboden gewicht dat het paard mee te nemen en het gewicht van de jockey is bekend als de “overgewicht”.

Ook hier weer een uiterst nuttige nugget van de informatie die wordt weergegeven op de nummers boord.

Bijvoorbeeld; handicap Een horse aanvankelijk kunnen worden verklaard op 9 steen, maar de jockey heeft een bijzonder uitgebreid ontbijt gehad en presenteert op de schalen met sjabrak en zadel en al zijn andere apparatuur op 9 steen 4 pond, zal hij dan worden aangegeven als 4 pond overgewicht.

RECORD SEQUENTIES

De langste winnende reeks geregistreerd door een Britse gefokt paard was een ongelooflijke 79.

Het paard is een merrie genaamd Catherina, en ze liep tussen 1832 en 1841.

RESULTAAT

De “Resultaat” is de eindstand in de nasleep van een race.

Andere afleidingen kunnen bijvoorbeeld de bookmakers gemeenschappelijke zin “Wat een resultaat”, zodat een verwijzing naar de enorme winsten die zij zullen maken wanneer een licht ondersteund buitenstaander komt door en wint in een unfancied race.

RHT

Standaards voor Racecourse Holdings Trust. Dit is een dochteronderneming van de Jockey Club en haar opdracht is het verbeteren en behouden renbanen uitsluitend voor paardenrennen.

De RHT die specifiek te proberen hoge normen voor paardenrennen te waarborgen, maar de individuele cursussen worden georganiseerd door afzonderlijke commerciële entiteiten.

RINGER

Dit is vals spelen door middel van een vier jaar oude paard in plaats van een drie jaar oud, dat geacht wordt uitgevoerd.

Vroeg in een bepaald seizoen een vier-jarigen toegenomen lichamelijke ontwikkeling kan worden gebruikt om grote voordeel tegen soortgelijke drie jaar jarigen.

Uiteraard de eigenaren verantwoordelijk zijn voor de “rinkelen” zal worden weddenschappen zwaar op hun paard.

In de Derby in 1844 “francasal” betrokken was bij een “rinkelen” poging, maar werd gevonden out.Mike J Davies is een computer Analyst, LSE Day handelaar en een Betfair Trader en adviseur. Meer advies en artikelen zijn beschikbaar op de website van Mikes. Betfair-Trade.com Mike heeft ook een succesvolle e-business Lottery Syndicate op: eLottaLotto.com