A Good Family Vacation Resort in St. Lucia


   Door Kelly J WilsonIf bent u op zoek naar een betaalbare familie vakantie in een luxe hotel en resort dan bekijk Windjammer Landing Villa Beach Resort.

De familie vakantie resort van Windjammer Landing Villa Beach Resort is gelegen op Labrelotte Bay redelijk dicht bij de stad van Castries, in feite ongeveer 15 minuten rijden.

Het ligt op een beboste heuvel, die in alle ongeveer 60 hectare en heeft clusters van witte villas klimmen de heuvel op, zozeer zelfs dat als u in een van de grootste villas, youll fit worden bewaard door de klim. Dit is een all-suite villa hotel, en de villas hebben allemaal een eigen duik zwembaden.

Dit maakt de Windjammer Landing Villa Beach Resort een geweldige keuze als een familie vakantiedorp vanwege de enorme ruimte in de accommodatie. In feite is de villa kan gemakkelijk iets een tot vier slaapkamers.

Ook de privacy van de stijlvol ingerichte villas maakt het een geweldige huwelijksreis resort ook, en zo niet dat een goede keuze voor een romantisch uitje, met de aparte woon-en eetkamers, plus een complete keuken ook het verhogen van de opties in de villas.

De hele plaats heeft een mediterraan dorp voelt om het met de bakstenen paden, en de zon kuste heuvel met uitzicht op een zeer mooie baai en strand.

Er is een enorme keuze aan restaurants in de 219-eenheid Windjammer Resort, en in feite voor de grootte van het resort heeft u meer keuze dan ergens anders op St Lucia. Er zijn namelijk vijf restaurants, waaronder Papa Don een Italiaanse Trattoria voor de pizza en pasta duivels, dan Jammers Restaurant en Bar is een steakhouse en Grill Bar, en de Dragonfly serveert Aziatische en West-Indische eten. Alle prachtig opgesteld en gepresenteerd. U kunt het diner bereid en geserveerd in uw villa, maak uw eigen maaltijden, of eten in de restaurants. De chef-koks aan de Windjammer Landing Villa Beach Resort zijn beoordeeld in de top in het Caribisch gebied, en ze zijn een van de redenen waarom deze plek is een top rated Caribbean Family resort, plus het feit dat slechts een restaurant doesnt toe te staan onder twaalf jaar jarigen in voor het diner. Een ander is natuurlijk de faciliteiten, die programma een children omvat.

Een sterk voorgestelde optie is om de all-inclusive vakantie pakket nemen als je wilt om alcohol te drinken. Wat is een zeer betaalbare familie resort kan erg onbetaalbaar worden wanneer u een groot drankjes factuur aan het eind.

Er is weinig twijfel dat de Windjammer Landing Villa Beach Resort is een goede kwaliteit luxe hotel en resort, met een hoge tevredenheid ratio. Wat gasten lijken meer op dan wat is de vriendelijkheid van het personeel, het curriculum vitae van de villas, zwembaden een duik in de villa, het eten, en de watersport.

Als er moppert, dan zijn ze meestal gering waren, waaronder slechts een van de restaurants deden ontbijt, en de steilheid van de heuvel in het bijzonder met kinderen na een dag neer op het strand Er zijn pendelbussen, maar niet erg vaak wanneer je er een wilt.

Al met al als een familie vakantie resort de Windjammer Landing Villa Beach Resort goed doet. Het is betaalbaar, en de all-inclusive optie is een goede. Het isnt geheel een luxe hotel en resort, maar het heeft een behoorlijk goede te proberen, en zou een goede keuze zijn als een romantische huwelijksreis bestemming vooral als je een boek van de zeer particuliere villas.Kelly Wilson loopt St. Lucia Vacation Spots als goed als een medewerker bij gelegenheden wereldwijd Vacation Spots en hij denkt dat het zou de moeite waard om hier Caribbean Vacation Spots vooral alle informatie die u kunt vinden over St. Lucia .