A Good Rock Garden Design vereist zorgvuldige planning


   Door Jonathan HigginsA rotstuin ontwerp is een geweldige keuze voor schoonheid en elegantie simpelweg omdat rotsen zijn prachtig om naar te kijken. We genieten van rots en steen in de natuur, dus waarom niet die schoonheid te brengen in uw eigen tuin met een schitterende rotstuin ontwerp. Echter, als je denkt serieus over, dan zal ik u dringend om een boek of twee op het onderwerp, kijk naar deze site voor informatie lezen, en het plan zeer zorgvuldig door voordat u doorgaat met uw project. Waarom is dat, vraag je? Omdat rotstuinen zijn moeilijk te herontwerpen wanneer zij eenmaal zijn ingevoerd. Rotsen zijn zware doen van eventuele structurele veranderingen hoogst ongewenst. De meeste tuinders die de uitvoering van een rotstuin ontwerp zelden veranderen. Het ontwerp zal blijven zoals het is voor vele jaren.

Een tip om te helpen bij het ontwerpen van uw tuin is om eerst na te denken over wat je graag te planten. Dont denken over de rotsen op het eerste. Denk na over wat u genieten van groeiende en wat je hebt tijd om te groeien. Hou je schaduw planten, of degenen die gedijen in zonlicht? Heeft u genieten van struiken of bloemen? Nadat u duidelijk zijn over wat u planten in uw tuin, dan kun je beginnen te denken over een geschikte rotstuin ontwerp. Bijvoorbeeld, als u genieten van schaduw-liefhebbende planten, gaat u wilt de schaduwrijke plekken beschikbaar voor de groei, terwijl de delen waar je de stenen plaats zal worden verlaten waar de zon schijnt. De veiligste rotstuin ontwerp zal verlaten bodem geopend in zowel schaduwrijke en zonnige gebieden. U Dont wilt besteden grote inspanning in het ontwerpen van een tuin met schaduwrijke plekken niet voor de teelt van slechts te vinden in een paar jaar dat u wilt experimenteren met schaduw-loving planten. Laat jezelf een aantal opties in de rotstuin ontwerp dat u kiest, omdat de meeste waarschijnlijk uw rotstuin ontwerp zal blijvend zijn.

Een ander ding sterk overwegen in de planning van uw rotstuin ontwerp is de locatie van de paden. Paden moet niet iets wat je worp in na youve dacht aan alle andere aspecten van uw rotstuin ontwerp. Paden moeten worden genomen om het ontwerp vanaf het begin. Bij het denken over waar de paden gaan om te gaan, moet je na te denken over waar het zonlicht zal worden door de dag. Wilt u uw paden in de zon, in de schaduw, of beide? Dit is ook belangrijk bij het denken over wat je zult planten langs de randen van de paden. Veel rotstuin ontwerpen beginnen met de eerste en de paden gaan van hen, het toevoegen van in de rotsen en planten plaatsing achteraf.

Een rots tuin ontwerp kan een praktische tijdbesparende en elegante keuze voor uw tuin op de lange termijn zo lang als u extra voorzichtig bij de planning van het uit voor de uitvoering. De rots tuin ontwerp zal duren voor de komende jaren en zeer weinig inspanning voor het behoud van eisen. De meeste van je tijd in dit soort van tuin zal afhangen van de verscheidenheid aan planten en struiken je besluit om het te bevolken with.Jonathan schrijft over tuinieren onderwerpen voor Elegant Garden Design .