A Great Place to Stay A Boutique Hotel en Brasserie


   Door Richard FinneyI Cant helpen. Im een reiziger. Im verslaafd. Ik heb jeukende voeten. Maar na de excursie een volledige day en inspanning, there is niets meer dan geniet ik terug naar mijn hotel voor een fijne maaltijd, een glas (of twee) van mijn favoriete drankje en rust een luxe nights nuzzling diep onder het dekbed in mijn warme, comfortabele kamer. Bliss.

Net de laatste tijd bemonsterd Ive de geneugten van een paar duurdere boutique hotels en wat denk je? Theyve hadden allemaal een uitstekende brasserie. Slips de tong heel mooi doesnt het? Boutique hotel en brasserie. Maar wat is precies een boutique hotel? En een brasserie?

Nou, we moeten terug een beetje aan de 1980 waar een nieuwe trend van het hotel, het boutique hotel, begon verschijnen in steden als New York, Londen en Parijs. Twintig vijf jaar of wat later je nu kunt ze vinden in de meeste steden en grotere dorpen rond de wereld. Normaal boutique hotels zijn intiem en luxe met niet meer dan 60 kamers of zo. Theyre vaak in particulier bezit waardoor de gasten genieten van een meer persoonlijke ervaring dan zij zouden in een hotel keten en worden gedaan om het gevoel heel bijzonder met eersteklas service zijn toegesneden op hun individuele behoeften te voldoen.

Dcor en meubilair variëren van klassieke tot de meer avant-garde. Elke kamer is altijd opvallend en uniek, met zijn eigen look en feel. Er zijn verschillende benaderingen als het gaat om faciliteiten te bieden. Sommigen gaan met de nieuwste technologie in de vorm van satelliet televisie, bar koelkasten, fax en internet, terwijl anderen liever richten op een meer gedempte en luxueuze sfeer, in plaats daarvan concentreren op de onberispelijke service.

En de brasserie? Ah, ja, de brasserie. Nou, de klassieke definitie van een brasserie is “een restaurant waar bier met voedsel.” Veel boutique hotels hebben uitstekende brasseries met uitstekende keuken met verse, biologische ingrediënten. Die deel uitmaken van de brasserie zijn bars gevuld met een brede selectie van alcoholische lekkernijen. “Mine is een scotch, ta.”

Onlangs had ik het genoegen van een verblijf in een prachtig boetiekhotel, De Harrogate Brasserie Boutique Hotel ligt in het centrum van deze prachtige Yorkshire stad. Ze hebben zestien stijlvolle kamers elk afzonderlijk ingericht om Victoriaanse charme van de building te verbeteren. Alle hebben een eigen badkamer, afstandsbediening televisie, telefoon en haardroger. Omdat in het midden van de stad theresa levendige drukte over de plaats en de gasten kunt genieten van een keur aan attracties en bladeren door de veel duurdere winkels.

De Koninklijke Baden, Valley Gardens, Bettys Caf Tea-rooms, de Internationale Conferentie Centrum, de onlangs gerenoveerde Koninklijke Schouwburg en The Great Yorkshire Show zijn slechts enkele van de favoriete plek Harrogates te zien.

De eigenaar van de Harrogate Brasserie Boutique Hotel, meent Richard Finney theyve bracht een nieuwe betekenis aan het woord brasserievoor, in aanvulling op hun fijn menu en assortiment wijnen en bieren, theyve introduceerde ook live jazz bands. De koele klanken van jazz tijdens het diner zorgt voor een zeldzame en gedenkwaardige avond ervaring.

En dan its naar bed met mijn favoriete dekbed. Ah, meer geluk!

Centraal gelegen met een off street parkeren, de brasserie is Harrogates premier jazz-club. 17 en-suite kamers, prachtig ingericht met een unieke stijl, zijn beschikbaar voor gasten. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van onze fax, wi-fi en kopiëren. Wij kunnen ook kamers en apparatuur voor vergaderingen en seminars. De Brasserie heeft vaak live jazz te bieden voor de gasten te genieten. Onze Brasserie restaurant is populair bij de gasten en de lokale bevolking gelijk. Wij bieden een breed scala van prachtig bereid voedsel, die traditionele gerechten ook als iets anders voor de meer avontuurlijk diner. Vegetarische opties zijn altijd beschikbaar. Alle ingrediënten zijn vers en de maaltijden worden bereid op het terrein door ons team van toegewijde koks. De kwaliteit van ons voedsel komt tot uiting in het feit dat de Brasserie restaurant is bekroond met een AA Rosette voor zes jaar running.Centrally gelegen met off street parkeren, de Harrogate Brasserie Hotel is Harrogates premier jazz-club. 17 en-suite kamers, prachtig ingericht met unieke stijl, zijn beschikbaar voor familie en zakelijke gasten. Wij kunnen ook kamers en apparatuur voor vergaderingen en seminars. Onze Brasserie Restaurant is populair bij de gasten en de lokale bevolking zowel .