A Parenting Tip Voor Omgaan met die vervelende Brothers And Sisters


   Door Colleen LangenfeldIf u meer dan een kind in je gezin, je nauw met elkaar kennis te maken met rivaliteit en waarschijnlijk kan een extra tip ouderschap of twee gebruik in dat gebied.

Na meer dan 26 jaar van het ouderschap en vier geweldige kinderen, hier zijn mijn top vijf tips voor het omgaan met die vervelende broers en zussen.

1. Vergeet beurs – maar niet helemaal.

Kinderen hebben een aangeboren gevoel van rechtvaardigheid. Als ouders willen we onze kinderen te leren om eerlijk. Probleem is, het leven is vaak niet eerlijk.

Vaak kinderendramas met elkaar te draaien rond het idee dat elk van hen wordt gekleineerd of andere manier. Oneerlijk behandeld. Vanuit een perspectief ouderschap kunnen we zien dat er meerdere niveaus van oneerlijkheid in de situatie.

Eerlijk gezegd, als wijrechtvaardigheidte gebruiken als onze meetlat, zullen we worden ondersteund in een hoek. We kunnen nooit helemaal eerlijk aan alle betrokkenen.

Wat te doen?

Leer werkelijkheid. Onze kinderennodig om te leren (en te aanvaarden) dat het leven is vaak oneerlijk, maar dat * ze * kunnen eerlijk zijn om anderen zo vaak mogelijk. Dus ja, Suzi nam de laatste brownie zonder te vragen als iemand het wilde, maar we zullen nog steeds de nieuwe partij van cookies delen met iedereen.

2. Practice random vriendelijkheid.

Inzicht in de geest van het geven is een centraal om samen met anderen. Een solide ouderschap tip betreft het opzetten van systemen ter beloning van vriendelijkheid en vrijgevigheid ten opzichte van anderen rondom uw huis.

In de normale geven en nemen van het dagelijks leven, gevoelens zijn gekwetst en gekneusd egos. Als vriendelijkheid is ingebouwd in een routine familys, vergeving komt gemakkelijker, ook.

3. Duct tape ze samen.

Nou, niet letterlijk. Als youre tot aan je oogballen in “zei hij, zei ze” en youve bereikt uw limiet op picking en steken, wil je misschien mijn techniek moms proberen. Toen ze zag dat mijn zussen en ik werent zelfs proberen om samen meer, zou ze ons vasthouden aan tegenovergestelde zijden van een venster dat nodig schoonmaken en vertel ons om naar het werk.

Het wouldnt lang duren voordat de scowls zou overschakelen giechelt als we probeerden te vegen elke other gezichten weg. Wijsheid Mamas hield ons herinneren wie we werkelijk waren onder het allemaal. Sisters.

4. Luister, met grenzen.

Als uw kind komt naar u toe met een ander dramatisch verhaal over zijn broer of zus, met alle middelen, luister. Inleven. Begrijp zijn standpunt.

Dan vertel hem, enough genoeg. Leer hem om de dader te vinden en werk het uit. Schud handen, zeggen youre sorry en gaan met het.

Letting onze kleintjes gaan en met hun medelijden partijen slechts spoort aan tot meer verbazingwekkende verhalen van hun slachtoffer kap. We doen hen een enorm plezier in het helpen van hen zien de waarde in ontluchting behoren, dan te laten gaan.

Een dergelijke aanpak helpt hen ook een onderscheid maken tussen de Big Deals in het leven en de Kleine Molehills. Een zeer nuttige beetje kennis.

5. Ondersteuning.

Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke ouderschap tip die ik je kan geven. Ouderschap kan uitdagend en there hoeft niet te proberen om het alleen te gaan.

Befriend andere ouders die in de loopgraven met u mee en werken samen om oplossingen te vinden voor uw ouderschap uitdagingen. Luisteren naar anderenouderschap verhalen zullen u helpen handhaven perspectief wanneer je je afvraagt of een youre ouderschap vorderingen maken op alle (u waarschijnlijk aan het doen zijn prima).

Probeer dit idee. Vind andere ouders die voor u in het ouderschap spel. Mensen die al parented uw leeftijd van de kinderen en komen de andere kant, moe maar fijn. Als je respect voor hen en hun benadering van het ouderschap, vraag hen dan om mentor u als u navigeren je eigen familie wateren.

Doe vervolgens hetzelfde voor een andere ouder die net beginnen en kon enkele aanmoediging gebruiken van een ouder een beetje verder langs dan zijzelf. Net als jij.

De bottom line? Het gezin is een oefenterrein voor alle soorten van sociaal gedrag. Kinderen worden niet geboren weten hoe je moet opschieten met iedereen … zelfs niet zelf.

Leven met de verschillende persoonlijkheden, uitgedrukt in uw familie is een uitstekende manier voor hen om klaar te zijn voor het leven in de echte wereld, evenals de diepe vorm obligaties die verantwoordelijk is voor hechte vriendschappen in hun volwassen leven.

En misschien dat sommige van deze hechte vriendschappen zullen zelfs met hun volwassen zussen en brothers.Colleen Langenfeld is het ouderschap voor meer dan 26 jaar en helpt andere moeders genieten moederzorg meer op http://www.paintedgold.com. Bezoek haar website en pak een andere tip ouderschap vandaag .