Appartement Parijs, Vakantie Appartement in Parijs Vanaf Pad-A-Terre


   Door James BWhen niet in een van onze vakantie appartementen in Parijs, luxe appartementen Parijs of ensconcing uzelf op een van de alomtegenwoordige Londen-stijl rode dubbeldekkers (niet aanbevolen bij Pad Terre appartement Parijs), de beste manier om jezelf vertrouwd te maken met Paris terwijl bij een van onze luxe appartement Parijs locaties is het volgen van een wandel-tour. Theresa beetje romantischdraai de perfecte aanvulling op uw verblijf in een van onze Parijs vakantie appartementen. Weve toegevoegd vervoer (als je erop), maar suggereren dat lopen de afstand van je korte termijn verhuur appartement in Parijs de voorkeur verdient.

Vroeg in de morgen, laat een van onze vakantie in Parijs appartementen. Begin bij Trocadro voor een uitzicht op de Eiffeltoren, dicht bij veel van onze appartement in Parijs. Ongeacht welke van onze luxe appartementen Parijs youre in, youll nooit ver weg. Bezoek dan de Muze Rodin. Vanaf uw Parijs appartement huren, kunt u overslaan de trap af, terug naar ons appartement verhuur kantoor in Parijs en via de Champ de Mars. Eenmaal daar, wandeling door de tuinen aan de Jardin de Varenne cafe vlakbij ons Cherche-MidiParijs luxe appartement, een perfecte plek voor ontbijt, compleet met vogelgezang. Dat is als u niet reeds plooi in een croissant in uw Parijs korte termijn verhuur appartement.

Hop op de no. 82 bus, op de boulevard des Invalides die u helemaal naar de Jardin de Luxembourg, vlakbij onze korte termijn appartementen Parijs. Stap uit bij de Guynemer Vavin in de buurt van al onze vakantie appartementen in Parijs. Stop en dwalen door de Italiaanse park op zoek naar de Medici fontein, een favoriet liefhebberstrysting plek. Vanaf hier kunt u terug naar de meeste van onze vakantie appartementen in Parijs lopen.

In St-Germain-des-Prs, waar een paar van onze luxe vakantie appartement in Parijs-eenheden zijn gelegen, kijk op St-Sulpice kerk, een tragische scène van passie in de roman Manon Lescaut, een kopje koffie in het caf de Flore ( 172 bd Saint-Germain), waar intellectuele bobo Jean-Paul Sartre en Simone de Beauvoir eenmaal vergaderd. Neem de rue Bonaparte de richting van de Seine en onze Marais Parijs appartement. Kijk in de École des Beaux-Arts te zuchten midden van de overblijfselen van het klassieke beeldhouwwerk massale hier tijdens de Revolutie (dit is strikt genomen niet toegestaan, maar als je Dont lijken voor de hand liggende toeristen, kunt u wandelen in). Voordat post terug naar uw appartement te huur Parijs, zou u willen pop in de Bon maart tot fab goodies te kopen van de hele wereld. Om te genieten van natuurlijk terwijl terug in uw vakantie appartementen in Parijs.

Wij hopen dat u geniet van uw vakantie appartement Parijs ervaring. Contact Pad-a-Terre, vakantie appartementen Parijs voor de huur van een luxe vakantie appartement in Parijs Parijs of luxe vakantie appartement. Pad-A-Terre is een in Parijs gevestigde, Brits-run familiebedrijf. Wij bieden gemeubileerd appartement Parijs voor die reizigers onder u die ofwel al gepassioneerd over Parijs of staat te popelen om echt te ontdekkenvan de stad. Onze missie is het aanbieden van appartement in Parijs die voorzien zeer comfortabel en centraal gelegen accommodatie die uitstekende waarde voor uw geld biedt voor zowel grote als kleine groepen tegen goede 4-sterren hotels.If u wilt uw vakantie genieten, ontspannen en comfortabel voelen dan contact Pad-à-terre te boeken op korte termijn vakantie appartement in Parijs of een bezoek Parijs Vakantiewoning .