Appartement te huur in Galveston Texas


   Door Phillip DyeGalveston is gelegen in het zuidoosten gedeelte van de Texas Gulf Coast. Galveston heeft een rijke geschiedenis en vandaag is een toeristische attractie met inbegrip van Moody Gardens, Schlitterbahn, het Strand, en vele historische musea en herenhuizen. The Strand is de historische oriëntatiepunt District; dat is een toeristische attractie die antiek winkels, restaurants, historische exposities, galeries, en nog veel meer omvat. En het Strand is de thuisbasis van twee seizoensgebonden festivals per jaar. In feite Galveston werd verondersteld het belangrijkste knooppunt voor de handel en is een bloeiende stad is het eind van de achttien honderden met een bevolking van ongeveer 37, ooo mensen. De locatie langs de Golf van Mexico is idee voor de handel en Galveston was een van de grootste havens van katoen in het hele land. Echter, in 1900 een van de meest verwoestende orkanen aan land op het eiland en dat was een katastrofisch evenement voor de hele stad. Dit is nog steeds het record in betrekking tot de dodelijkste natuurramp in de Verenigde Staten. Op die ochtend een stormvloed van bijna vijftien meter raakte de kust. Tientallen gebouwen werden verwoest en meer dan 3.600 huizen werden vernield aan stukken. De wind snelheden verhoogd tot ruim honderd mijl per uur. Duizenden mensen werden gedood en de stad werd gedecimeerd. In feite waren er zoveel instanties, ze werden aangegaan in de oceaan en gedumpt, maar de huidige bracht de organen weer naar binnen een dijk werd gebouwd in 1902, het is tien mijl lang en ongeveer zeventien meter hoog en zestien meter dik. Het is sindsdien nooit aangesneden.

Maar de schade al was aangericht als de stad is nooit herwon het toenemende populariteit. En met de bouw van het Houston Ship Channel, het vastgelopen de groei van Galveston. Na meer dan honderd jaar de bevolking zit net boven de 57, ooo mensen. Het heeft echter versmaden de groei van Houston, Texas. Galveston is de thuisbasis voor de Universiteit van Texas Medical Branch in Galveston, en op dit moment telt vijftienduizend mensen. Toch jaar veel toeristen komen elk jaar en genieten van de stranden, restaurants, vissen, meer.

Appartement constructie is non-existent in Galveston. Het merendeel van het appartement gemeenschappen werden gebouwd in de jaren zeventig en tachtig. Dont verwachten graniet tellers met luxe kastruimte en tonnen aan voorzieningen. Veel van de gemeenschappen zijn al gerenoveerd. Echter; Galveston Texas Appartementen kunnen bieden iets wat de meeste appartementen niet kan. Waterfront uitzicht en toegang tot het strand zijn twee zeer gezocht voorzieningen. En de huur prijzen van appartementen in Galveston zijn zeer royaal. Huurders kunnen ontdekken een slaapkamer die beginnen in de 500 dollar bereik. Ocean Front Lofts, een condominium stijl appartement gemeenschap; biedt bewoners grote patios, en overdekte parkeerplaats. Hoewel ze geen wasmachine en drogers in de eenheden zelf, de gemeenschap heeft zes onsite washok faciliteiten. Echter, sommige appartementen doen Galveston functie stapelbare wasmachine en drogers in de eenheden. Appartementen in Galveston tarieven bedraagt nog steeds voor vele jaren. Als de bevolking nog steeds minimaal blijven in de stad, verwacht dat de prijzen stabiel te blijven voor de komende jaren Reichek come.Andrew is een appartement locator en helpt zijn klanten veilig Galveston Texas Appartementen .. Zijn bedrijf Houston1Apartments; kan u helpen beveiligen uw volgende appartement. Als u op zoek bent in Galveston of eventueel op zoek naar de omgeving Texas City Appartementen of Houston Appartementen zijn bedrijf zal een appartement speciaal voor u veilig .