artikel Banken en Google Alerts Harnas Uw Publishing Power


   nbsp; door: Melissa A Rosati
Inhoud is de valuta tanken het internet. Toch naar artikel banken, opslagplaatsen voor de auteurs hun inhoud te bevorderen, zijn nog steeds de Internets best bewaarde geheim.
Ik leerde over artikel banken via een ongedwongen praatje op een netwerk evenement. Een paar dagen later, gepost ik mijn eerste artikel, Vijf Geheimen van Winning Boek voorstellen. Wat gebeurde er naast mij een ware gelovige in de marketing dapperheid van gratis content.
Mijn website stats omhooggeschoten. In een dag had ik 933 nieuwe bezoekers, 40 nieuwe abonnees en zes client leads. De dagen en weken die volgden op voorwaarde meer bemoedigende resultaten.
Voorheen mijn kat Harvey was mijn enige trouwe bezoeker. Zijn motivatie om naar de website was de warmte van boven op het toezicht op de computers die verwijzen naar mijn homepagecutebut niet een business-gebouw strategie. De artikelen bieden een nieuw niveau van deskundigheid, samenhang en alomtegenwoordige internet dekking voor elk bedrijf.
> Van mijn ervaring, vond ik dat het plaatsen van een artikel in een artikel de bank te laten vallen is als een steentje in een vijver. De energie breidt de ringen van invloed. Vijf Secrets, nu gepubliceerd in meer dan 20 e-zines, produceert nog steeds klant leidt en af en toe ventilator brief.
Als ik kan doen, kunt u ook. Hier volgen enkele tips om aan de slag met artikel banken.
  Met een marketing activiteit, je wilt meten effectiviteit. Web statistieken zijn belangrijk. Contacteer uw gastheer voor informatie over die regelmatig verkeer. Ik stel voor deze te beoordelen op een maandelijkse basis.
Ik denk ook dat het belangrijk is op te sporen waar artikelen verschijnen. Ik stel voor dat je eerste stap is om benchmark waar je vandaag op het internet door het vaststellen van een Google-melding voor uw naam of de naam van uw bedrijf. Iedere keer dat uw artikel is geplaatst op een website door een derde partij, zal Google stuurt u de link via e-mail. Dit is een geweldige manier om de inhoud waar je track verschijnt op het web.
Stap 1: Ga naar Google. Op de zoekpagina, selecteer meer, deze bevindt zich direct boven het zoekvak in de rechterbovenhoek.
Stap 2: Volgens Google-services, de eerste dienst wordt opgenomen signaleringen. Het wordt gekenmerkt door een alarm bel. Klik Alerts.
Stap 3: U bent nu op de WELKOM BIJ Google Alerts pagina. U kunt een waarschuwing met het model op deze pagina. Als alternatief kunt u op de link MANAGE uw account die kunt u een gratis account nodig om meerdere stellen creëren signaleringen.
Stap 4: Set-up een Google-melding voor uw naam. Zorg ervoor dat je naam tussen aanhalingstekens. ( “Melissa Rosati”). Aanhalingstekens instrueren Google om alleen de verwijzingen trekken waar deze twee woorden lijken samen. Zonder de aanhalingstekens, zou ik elke generieke MELISSA vermeld op het internet.
Stap 5: Selecteer NIEUWS EN WEB. Dit commando bepaalt dat Google de acht miljard paginas op het web zoeken en zal halen voor u alle paginas waar uw naam verschijnt. U kunt ervoor kiezen om Google te melden moet u elke dag of eenmaal per week. Afhankelijk van uw huidige aanwezigheid op het web zal Google stuurt u uw eerste melding binnen een tot twee weken. Zoals uw artikelen uit te breiden op het web, de signaleringen zal vaker komen.
Stap 6: Doe een zoekopdracht naar “artikel banken.” Youll vinden banken die vrij zijn als sites die promotie kunnen bieden voor een vergoeding. Persoonlijk, blijf ik met de gratis sites en vinden ze doeltreffend te zijn. Zodra youve een artikel bank geselecteerd, kunt u mogelijk aan te geven dat uw artikel verschijnt in meer dan een sectie. Bijvoorbeeld, Alumbo.com kunt u kiezen uit maximaal 10 secties.
Elke site zal zijn eigen indiening richtsnoeren. Door aanvaarding van de indiening voorwaarden, gaat u ermee akkoord dat de e-zines, nieuwsbrieven of andere inhoud sites van uw artikel kan herdruk. De meeste artikel banken steeds worden vermeld dat een derde partij moet de productie van het artikel in zijn geheel en dat uw naam en het auteursrecht moet verschijnen.
Elk artikel bank verwacht dat uw inzending vijf belangrijke elementen zal bevatten.
Headline: Help de lezer het oplossen van een probleem. Mensen gaan naar artikel banken om een snelle oplossing te vinden voor een probleem. Construeer je kop als een vraag of tip formFive Geheimen van Winning Boek voorstellen, bijvoorbeeld.
Beschrijving: Maak het artikel een beschrijving dwingende zin dat het probleem aanpakt.
Artikel Body: Dit is uw kernboodschap. Vergeet niet, netto lezers moeten korte alineas en korte zinnen. Lezen is moeilijk op het scherm. Thinkshort en witte ruimte.
Ondertitels: Neem sleutelwoorden met betrekking tot uw onderwerp. Dit geeft uw artikel meer pizzazz met zoekmachines.
Resource Box: Met alle middelen, markeer uw expertise. Zeggen altijd iets als “Voor meer informatie, bezoek ..” Dit is hoe je verkeer naar uw website.
Dont laat uw kat uw enige terugkerende website bezoeker. Bij consequent gebruikt, artikel banken geven je geweldig blootstelling in korte tijd op tijd en zal blijven werken voor u voor de komende maanden.

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.