Attracties Attracties


   Harry Raymond CowperthwaiteColorado is een ongelooflijk mooi staat te bezoeken en is bekend om its Nationale Parken. Het is een geweldige keuze voor iedereen die werkelijk liefheeft ervaren van de wonderen van de natuur. Als het idee van de bezoekende Colorado intriges u, zult u meer wilt weten over wat deze toestand te bieden heeft.

Er zijn een aantal van Colorado toeristische attracties die goed waard zijn te bezoeken. Hier zijn slechts enkele die zijn een must op uw bezoek aan Colorado.

Colorado Nationale Parken

Rocky Mountain National Park is een van de meest populaire parken die gevonden kunnen worden in Colorado.It is ook een van de mooiste. Deze bijzondere Nationaal Park staat bekend om de manyhiking paden die het te bieden heeft, evenals het prachtige Grand Lake.

Mesa Verde National Park is een van de meest bekende toeristische attracties Colorado voor een zeer belangrijke reden: het is een van de best goed bewaarde archeologische plaatsen in het hele land. Hoewel wandelen is vrij populair in deze Mesa Verde National Park, in gedachten houden dat alleen bepaalde paden zijn toegankelijk voor het publiek.

Great Sand Dunes National Park is een heel mooi nationaal park. Wandelen, die de neiging populair te zijn in de meeste nationale parken, de neiging iets moeilijker in dit een gevolg van het zand. Een andere zeer populaire activiteit deel te nemen aan dit nationale park is zand kasteel bouwen. Houd in gedachten dat fietsen hier niet wordt toegestaan.

Black Canyon van de Gunnison National Park is een andere een van de grote nationale parken in Colorado die van belang kunnen zijn voor jou. Bergbeklimmen en wandelen voor mensen van alle niveaus is erg populair in dit nationale park. Als u zeer avontuurlijk bent, kan dit de juiste nationaal park om te bezoeken.

Colorado Nationale Monumenten

Er zijn ook vele nationale monumenten die zich bevinden in de staat Colorado. Sommige van de meer interessante opties die u wilt zien terwijl u in Colorado ook Dinosaur National Monument, Canyon van de Ouden en Colorado National Monument Nationaal Monument, slechts een paar te noemen. Als u geïnteresseerd bent in historische sites, dan wilt u misschien denken aan een bezoek aan een of meer van deze toeristische attracties.

Salt Lake City

Een ander interessant idee is om een dagje te nemen terwijl u verblijft in Colorado, naar Salt Lake City. Er zijn veel dingen te zien en te doen in deze stad, die niet te ver van Colorado. Sommige van de verschillende toeristische attracties die kan hier gevonden worden onder Off Broadway Theatre, Lagoon Amusement Park, Utah Hogles Zoo en het Living Planet Aquarium. Wel de moeite waard een interessant en gevarieerd dagje uit.

Het grote ding over Colorado is dat er activiteiten zijn het hele jaar door voor vakantiegangers met geweldige ski faciliteiten Winter Park Resort en veel verschillende restaurants met internationale keuken, met inbegrip van Italiaanse, Franse, Mexicaanse en nog veel meer.

Dit zijn slechts enkele van de interessante plekken te bezoeken in Colorado.There zijn veel moretourist attracties in de stand van de Colorada en u kunt er zeker van u zal activiteiten die het hele gezin zal genieten van uw Colorado vacation.Harry Raymond Cowperthwaite vinden is een Publisher en Webmaster van: http://www.packageholidaysauctions.com Hij geeft originele artikelen op zijn website over Holiday plaatsen om te bezoeken en links waar u kunt boeken Vakantie, Vakanties goedkoper .