Australië Vakanties Top Five Ways to Travel


   Door Kieron SellensAustralian vakantie is alles over lange afstanden en avontuurlijke reizen. Je kon gewoon salon op het strand of een stedentrip in Sydney tijdens uw vakantie naar Australië, maar je zou missen zijn uit. Australië is een van de beste landen om te verkennen op een langere reis, met uitgestrekte ongerepte wildernis en een geweldige variatie in het landschap dat youll ontmoeting.

Niet alleen zijn er tal van bezienswaardigheden te zien op een reis door Australië, zijn er tal van manieren om te reizen. Of u liever een trein, een auto, een paard, scuba flippers of gewoon je eigen twee voeten, je bent zeker een Australische vakantie reis vinden dat bij u past. Hier zijn vijf fantastische manieren om het land te verkennen

Drivealong de West Coast

Een drijvende vakantie op Australias West Coast te verkennen kunt u een prachtige en relatief untouristed deel van het land. In tegenstelling tot de meer dichtbevolkte oostkust kunt u rijden mijlen en mijlen zonder het zien van een ziel, maar there is genoeg om je bezig te houden; op de klassieke route van Perth naar Exmouth, hoogtepunten zijn het voederen van wilde dolfijnen in de zee bij Monkey Mia , duiken op Ningaloo Reef (kleiner, maar net zo spannend als het Great Barrier Reef) en het verkennen van het prachtige landschap van Kalbarri National Park.

Ridein Victoria

Victoria is een populaire Australische vakantiebestemming, met name voor natuurliefhebbers, de dramatische en gevarieerd landschap omvat alpine bergen, dorre vlakten en nat, gematigde Gippsland. Dit was paardrijden land terug toen de eerste kolonisten arriveerden, en dit blijft de beste manier om dit prachtige deel van Australië te verkennen. Er zijn tal van paardrijden vakantie beschikbaar, variërend van het centrum gebaseerd en beginners vakanties naar zware cross country tochten voor de meer ervaren rijder.

Vang de trainfrom Adelaide naar Darwin

De beroemde Ghan trein (een verkorting van de Afghaanse Express, vernoemd naar de Afghaanse kameel treinen die de route voor de spoorweg werd gebouwd) kruist de gehele lengte van Australië, van noord naar zuid, in slechts 48 uur trokken (maar natuurlijk kunt u haltes langs de weg!) Gestart in 1878 en nog niet volledig afgewerkt tot 1929, een ritje op de Ghan is een onvergetelijke reis voor uw vakantie naar Australië, waarbij in sommige van de mooiste landschappen van het land te bieden heeft naast de hoogtepunten zoals Adelaide, Darwin en Alice Springs. Voor liefhebbers van de trein op een Australische vakantie, dit is de reis te nemen.

Loop door Tasmanië

Bekend als “de natuurlijke staat”, meer dan een derde van Tasmanië wordt gedekt door de nationale parken, zodat u een idee van hoeveel natuur is er geweldig om hier te onderzoeken als onderdeel van een vakantie naar Australië. Het is een land het beste te zien op voet hoogtepunten voor de enthousiaste trekker omvatten Cradle Mountain, Wineglass Bay, de westelijke Arthur Mountain Range en Freycinet National Park.

Diveto het Great Barrier Reef

Een reis naar het Great Barrier Reef kan een best uitgedrukt in meters in plaats van mijlen, maar het is een reis nog even een van de andere Australië vakantie op deze lijst. Het Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld, een van de zeven natuurwonderen van de wereld en is een paradijs voor duikers.

Als je gaat duiken tijdens een vakantie in Australië, zul je een andere wereld betreden, een korf van de biodiversiteit, prachtige koraalriffen en een enorme verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder dolfijnen, schildpadden en meer dan 1.500 soorten vis. Het is zeker wont de langste reis die youll nemen tijdens een vakantie in Australië, maar het zal zeker een van de meest spectacular.Kieron Sellens is de marketing manager van de Associatie van Onafhankelijke Touroperators (AITO). Met Aitos selectie van prachtige Australië vakantie, kunt u op maat maakt de droomreis down under .