Bars in Barcelona – A Guide to Barcelonas beste bars


   Door Gary HillDo je weet waar te drinken en hangen in stijl op een bezoek aan Barcelona? Lees verder voor de ultmate gids voor de beste bars in Barcelona.

Er zijn zo vele bars in Barcelona kon je schrijven een vrij grote boek over hen. Sommige zijn zeer lokaal – sommige vol toeristen – sommige zijn begunstigd door studenten – andere door goed gekleed midden-klassen. Er is echt iets voor iedereen in Barcelona.

De meeste bars zijn op hun levendigste van rond 11pm en sluiten tussen 2am en 3am. Als youre een van de bende die graag feest in de vroege uurtjes dan youll vinden dat een hand vol plaatsen houden hun deuren open tot 5am. Er zou meer als dat maar wijkraden en woedende bewoners betekenen dat er een steeds strikte toepassing van de geluidsnormen.

Dus, drink op. Deze gids zal u een aantal van de beste bars in Barcelona. Hit ze binnenkort voor een geweldige tijd en hebben een paar drankjes.

Bar Marseille is een zeer populaire bar in Barcelona. Ernest Hemingway gebruikt om de daling over een absint of twee (of tien) in deze bar, die in het bedrijfsleven sinds 1820. Is gespecialiseerd in absint nog steeds …. voor degenen onder jullie die weten niet itsa drinken dat moet zeer zorgvuldig en met veel respect worden geconsumeerd.

Uw glazen absint wordt geleverd met een klontje suiker, een vork en een flesje mineraalwater. Houd de suiker op de, vork over je glas, en druppelen het water op de suiker zodat het oplost in de absint, die geel. Het resultaat moet geven u een zeer warme gloed en misschien een glimp van de beroemde absint “groene fee”. Bar Marseille is een unieke bar met veel geschiedenis en jarenlange traditie. Its een must bezoeken als youre in de stad.

Het Barcelona Pipa Club is een andere populaire bar. Dit pijprokers club is als een appartement, met alle soort van onder verbonden kamers en snuisterijen, met name de leidingen waarna de plaats is vernoemd. U buzz aan de deur en het hoofd twee verdiepingen omhoog. De plaats heeft een goede sfeer en is zeker heel anders dan je dagelijkse bar.

Mirablau is een cocktailbar gelegen op de heuvel van Tibidabo; Mirablau biedt een van de mooiste uitzichten van Barcelona. Je kunt duidelijk zien de Sagrada Familia, de zee, Montjuc en nog veel meer, maar … een recent bezoek ten minste … de dienst en de cocktails waren een beetje teleurgesteld.

Als uitzicht over de stad is je ding geef dan een gedachte naar de Dry Martini – een up and coming nogal chique cocktailbar met een bovenlaag feel to it. Obers in witte jassen zal aanwezig zijn om uw cocktail behoeften en het huis handtekening Martini drankje genomen op het hout beklede bar of in een van de pluche groene lederen salons, is een veilige weddenschap. Pas op voor de gin-tonic – hij is gewoon enorm. Het komt in een enorme mok-sized glas – een paar van deze en je goed op weg.

Tot slot een leuk plaats genaamd de Londense bar is uw beste weddenschap als je een drankje wilt na 3am. Open sinds 1909, de bar begon als een hang-out voor circus handen en werd later bezocht door mensen als Picasso, Miro en Hemingway.

Deze enkele bars zijn slechts een kleine selectie van whats aanbod.

Kom naar Barcelona en ontdek de avond toneel – youll liefde it.Gary Hill is een reis schrijver gevestigd in Schotland. Youll vinden goede tips en adviezen voor de planning van uw volgende Europese vakantie. Zijn favoriete land is Spanje en momenteel woont hij in een appartement in Barcelona. Zijn recente projecten zijn opgenomen het schrijven van artikelen over Thompson Vluchten en Thompson vakantie .