Be Yourself in Augusta, Georgia


   Door Tim StewartOne uitdaging dat veel mensen ondervinden wanneer zij kiezen voor verhuizen naar een gemeenschap is de zorg dat iedereen zal worden dergelijke; theresa zin dat de gemeenschap leven is iets dat gebeurt in tegenstelling tot diversiteit. Voor degenen die waarde hechten aan diversiteit van de geest, etniciteit, gedachten en ideeën, het idee van wonen in een buurt gemeenschap een beetje verwarrend.

At The Riverwood Plantage in Augusta, Georgia werd ontworpen met dit in het achterhoofd. Ingezetenen aan het Riverwood Plantation vinden dat er een aantal unieke buurten die passen in hun gemeenschap, samen met de openbare ruimtes, parken winkels en boetieks, cafes en kantoorruimte waar ze samen kunnen komen met hun buren voor informele borrels en in de diepte gesprekken.

Een ander element dat de mogelijkheid voor de bewoners van De Plantage Riverwood geoptimaliseerd om samen te komen, te praten en meer interactie is dat de wegen smal zijn. Als gevolg daarvan meer mensen rond te krijgen te voet, per fiets of golfkar en there is veel meer interactie tussen buren. Hoewel diversiteit wordt gewaardeerd, is It niet opgehouden op een zodanige manier dat het interfereert met de gemeenschap, in plaats daarvan bewoners vinden dat zij – en hun buren – in staat zijn samen te werken en komen tot een andere waarde voor wie ze zijn.

Maar dat doesnt betekenen dat gelijkgestemde mensen Dont graviteren naar vergelijkbare gebieden in de Riverwood Plantation gemeenschap. Buren die komen samen in het Amberly buurt, bijvoorbeeld, delen een verlangen naar wonen in een herenhuis met een onderhoudsvrije exterieur en comfortabele luxe. De Middleton buurt biedt haar bewoners de kans om te leven in hun eigen kleine, bungalow stijl huizen, terwijl De Stichters Village is de thuishaven van degenen die wensen om de privacy en de veiligheid van gated landgoederen hebben terwijl nog steeds in staat om samen te komen met anderen en iets van te genieten een kleine stad voelen.

Dit gevoel van een kleine stad gemeenschap wordt verder verzorgd door scholen in de Riverwood Plantation, samen met de recreatieve mogelijkheden van zwemmen en spelen in het zwembad om de visserij te genieten van natuur wandelpaden en drie negen holes golfbanen, ontworpen door elke PGA legendes.

Met andere woorden, hoewel de Riverwood Plantation biedt gemeenschap wonen en een breed scala van opties voor degenen die ervoor kiezen om er te wonen en daarom trekt een diverse groep bewoners, zijn er gemeenschappelijke banden van een lid van de gemeenschap naar de volgende. Bewoners genieten van een ontspannen en relaxte levensstijl, waarde activiteit en de tijd met hun familie en hebben een plek waar ze samen kunnen komen als vrienden, terwijl nog steeds zelf.

Belangrijker is echter de bewoners Riverwood Plantation biedt tal van mogelijkheden om samen te komen, groeien als families en weten dat ze zullen worden geconfronteerd met minder conflicten en veel van de chaos met ervaring in de wereld van vandaag. Met zekerheid en de gemeenschap die zich in de voorgrond van de planning van de Riverwood Plantation, inwoner zijn in staat om te weten dat zij in staat zijn het leven dat ze willen leven maken, en geniet van de tijd dat zij in staat zijn om samen met de familie, buren en friends.Tim Stewart is een bijdragende schrijver voor Ideal Living magazine dat betrekking heeft gepland en gated communities, zoals Riverwood Plantation alsmede andere onderwerpen die van belang zijn voor babyboomers. Vraag een gratis kwestie

This entry was posted in Goed and tagged , , . Bookmark the permalink.