Bellingham Washington Real Estate


   Door Pete MarksBellingham Washington Real Estate heeft afgenomen of gehouden stabiel in de laatste paar jaar, afhankelijk van wanneer je het kopen van een huis, eigendom of zakelijk onroerend goed. Bellingham WA is een geweldige plek om te wonen en met de nabijheid van de grens en tussen Seattle en Vancouver British Columbia Canada pleanty er sprake is van diversiteit en cultuur te gaan rond.

Bellingham Washington onroerend goed waarden zijn naar verwachting toenemen als de Canadese wisselkoers verbetert en de Canadese investeerders kijken voor investeringen of een tweede huis ten zuiden van de grens. Met de 2010 Olympische Spelen om de hoek Whistler British Columbia is klaar voor de Olympische Winterspelen en eigendom waarden in dat gebied al bereikt nieuwe hoogtepunten.

Bellingham is een ideale stad om te leven in met een bevolking van meer dan 70.000. Een stad aan de baai en omgeven door de San Juan eilanden en bergen en veel meren zijn er tal van activiteiten in de buitenlucht te gaan rond. Met vier seizoenen dat mild is het een avontuurlijke speelplaats voor outdoor recreatie, vissen, varen, wandelen, kamperen, sneeuwscooter, mountainbiken en zwemmen.

Mount Baker heeft een aantal van de beste snowboarden en skiën in de Pacific Northwest en als dat niet genoeg is heb je Whistler naar het noorden met enkele van de beste overnachtingsmogelijkheden en restaurants. In het zuiden heb je ook een paar snowboarden en skiën opties.

Met tal van winkels en een groot winkelcentrum met veel theaters in het winkelcentrum en rond de stad is er altijd iets te doen. Mount Baker Theater is vaak live shows, toneelstukken en concerten.

Bellingham International Airport heeft dagelijkse vluchten naar grote steden en directe vluchten naar Las Vegas.

De Bellingham Cruise Terminal heeft Alaska Cruises en Ferry reizen. Ze hebben ook dagtrips van de terminal tijdens het seizoen uit te gaan over de baai en walvissen kijken of plek Orcas. Ze hebben ook dagelijkse uitstapjes naar mooie Victoria, British Columbia, Canada.

Met tal van winkels en een groot winkelcentrum met veel theaters in het winkelcentrum en rond de stad is er altijd iets te doen. Het is gemakkelijk om een middag in oude Fairhaven het controleren van de winkels te besteden en stoppen voor een kopje koffie of ijs.

Bekend als een college stad Western Washington University is een centraal Bellingham en is opgetrokken tegen Sehome Hill arboretum. Het arboretum heeft genoeg van paden voor wandelen, wandelen en joggen. Het een ding dat Bellingham heeft is veel parken voor recreatie een paar omvatten basketbal en tennis. Er is zelfs een los van de riem hond park op Bellingham Bay!

Met Whatcom Community College Bellingham Beroeps-en Technisch Instituut zijn er tal van mogelijkheden voor het onderwijs en actualisering carrière vaardigheden. De werkloosheid blijft tamelijk laag en lijkt te zijn op die manier verblijven. Met een diversiteit van de arbeidsmarkt of beschikbare banen is er meestal iets beschikbaar is voor veel mensen met een voorafgaand werk geschiedenis.

Zoals je kunt zien een Bellingham Washington vastgoedmakelaar zou kunnen helpen bij het vinden dat grote investeringen nu en in de future.To meer informatie>>> Bellingham Washington Real Estate

This entry was posted in Goed and tagged , , . Bookmark the permalink.