Blog Uw weg naar succes – Wat een “Blog” is ?


   nbsp; door: Pavel Lenshin
Blog is een korte van “web LOG” of een methode voor het opslaan van elke vorm van online-informatie. Dergelijke georganiseerde informatieve detachering en archivering kreeg de naam “Blog”. Door de vorm Blog vertegenwoordigt een bijgewerkte web-site van de huidige en gearchiveerde berichten. Een dode-eenvoudig concept bleek zeer krachtig zijn in termen van tevredenheid van de Internet gemeenschap nodig heeft.
Mensen online op zoek naar verse, relevante informatie over een bepaald onderwerp en dit is waar Agendas komen in arena en win die strijd voor een bezoekersaandacht hands-down.
Ze geven je precies wat je nodig hebt – gerichte, actuele informatie over een bepaald onderwerp, met een toegang tot het archief, zoekfuncties en zelfs een soort van interactieve ervaring zoals je kunt lezen meestal opmerkingen van andere bezoekers en deel te nemen aan een kleine discussie als op een message board.
Waarom blog kan net de perfecte oplossing voor u naar op zoek was en hoe het kan publiceren enorme problemen op te lossen in een keer. Hier is de reden waarom blog kan uw website en geld-making systeem in een zijn:
1. Blog is een eenvoudig CMS (Content Management System). Het helpt u bij het oplossen van honderden kleine ruzies webmasters werden gedwongen tot maanden voordat afval om elk van hen op te lossen, zoals middel van gemakkelijk nieuwe paginas met automatische cross-linking en archivering van functies, het installeren van bezoeker feedback script, beheren en bijwerken van navigatie-menu, heruitgeven RSS-feeds en het creëren van eigen voer en zo verder.
2. Built-in promotie. RSS-feed is ook een grote virale marketing tool zelf. Je Dont moeten dingen je hoofd met “how-to-make-my-content-virale” problemen een “traditionele” website webmaster gezichten.
Als een Blog uitgever u gebruik maken van dezelfde RSS-feed als een manier van Syndicating inhoud van uw blog voor andere websites. Wat ze nodig hebben is het toevoegen van uw RSS-feed om hun feed rendering software. De technologie is zeer populair, zodat u niet hoeft geen problemen mee.
Voeg je RSS-feed om een aantal van Blog Directories, ping (kennis) Blog servers iedere keer dat u een nieuw bericht (een gemeenschappelijk ingebouwde functie voor bijna alle blogs), en in 90 gevallen zal het voldoende zijn om uw marketing bal start rollend plus geruststellen snelle zoekmachine indexering.
3. Gebouwd in RSS (Atom)-feeds worden door velen beschouwd als de ideale oplossing voor alle SPAM en filters problemen van de “traditionele” e-mail marketeers.
RSS-feeds worden automatisch bijgewerkt zodra u een nieuw bericht te maken naar uw blog. Nooit meer problemen met het beheer van “e-mail lijsten”, abonnees, unsubscribers, e-mail filters, HTML-formulieren, SPAM klachten, follow-ups, enzovoort, enzovoort. Forget about it. RSS helpt je alles doen, inclusief follow-ups en zelfs e-mail cursussen publiceren.
Het verschil, en velen beschouwen het als het ware voordeel, is dat RSS maakt gebruik van zogenaamde “pull”-methode van het leveren van een bericht. In tegenstelling tot de “traditionele” e-mail, je Dont te sturen (push) iets aan iemand. Wanneer u een nieuw bericht, je RSS-feed updates automatisch, pings Syndicating websites met een nieuwe blog post en kennis (of niet) je RSS-abonnees over je nieuwe post, zodat ze kunnen laden (pull) en het lezen.
Dat is hoe RSS lost SPAM e-mails en SPAM filters problemen met een steen. Uw abonnees ontvangen Dont net iets worden verweten of over bezorgd. They just persoonlijk abonneren op je RSS-feed (niemand kan zich inschrijven voor hen) met hun speciale RSS-lezer programma (RSS-aggregator, gratis beschikbaar overal op het net). Toen ze periodiek en meestal automatisch laden van uw nieuwe blog posten. Als ze Dont het leuk vinden, ze gewoon verwijderen van uw RSS-feed van hun RSS-feed aggregator software en thats all. In tegenstelling tot e-mail kun je niet “push” uw post naar hun RSS zacht zonder hun wensen. Afhankelijk van de opties instellen, moeten ze handmatig, semi-automatisch of automatisch laad je Blog post zelf.
Dont krijgen me niet verkeerd, Im niet tegen e-mail. Integendeel, op een gegeven moment, als je het gevoel dat je veel vrije tijd, omdat de voordelen die RSS biedt, ik raden u sterk aan e-mail marketing toe te voegen aan je arsenaal. Het helpt je in een aantal speciale gelegenheden. Het is gewoon je wont vertrouwen op e-mail als de enige money-making middelen en professioneel zal het gebruiken als een grote add-on instrument, het beperken van de eventuele negatieve effecten.
Van wat u kunt zien, zijn blogs perfecte en eenvoudige software-machines te draaien en onderhouden van uw informatieve bedrijf. Ze bewezen hun efficiëntie in kleine niche markten en multilevel blog systemen voor het genereren van stabiele inkomsten voor hun blijde eigenaars. U kunt een van hen.