Briargrove Park Homes


   Door Chris WylieBriargrove Park – een community voor alle leeftijden

In een stad bekend om haar nieuwe ontwikkelingen en stedelijke smaak, Briargrove Park onderscheidt zich als een oase van schoonheid en familie wonen. Eerst ontwikkeld in de jaren 1960, deze familie georiënteerde gemeenschap leeft tegenwoordig als een van Houstons meest gewilde buurten.

Het hotel ligt perfect om haar ingezetenen gemakkelijke toegang tot de stad, winkelen, dineren en meer, is Briargrove park gevonden op de hoek van Westheimer Road en Beltway 8. De gemeenschap van meer dan 1.400 woningen was meester-gepland om grote partijen, veel bomen en een scala aan voorzieningen opgenomen die een beroep op inwoners van alle leeftijden.

Bekend om zijn echte gemeenschap voelen, Briargrove Park is de thuisbasis van een aantal organisaties, maatschappelijke groepen en een volledige kalender van activiteiten die zijn bedoeld om bewoners dichter bij elkaar te brengen.

sterk ondersteund huizenbezittersvereniging, Briargrove Park beschikt over een eigen MoedersClub, Womans Club, Garden Club, Swim Team en zelfs een Blood Drive Team.

Enkele van de vele redenen waarom bewoners liefde thuiskomen om Briargrove Park zijn:

De gemeenschap organisaties – In aanvulling op

De gemeenschap activiteiten – Briargrove Park staat bekend om haar jaarlijkse evenementen die Pasen een feest, een vakantie Decoreren Wedstrijd en omvatten een Fourth of July Parade.

Het zwembad – 25 Het is community-meter zwembad met een diep water duiken gebied en haar eigen baby zwembad is het middelpunt van veel activiteiten voor de bewoners. Het zwembad is genoten door zowel bewoners voor ontspanning en serieuze concurrentie. Het zwemmen team staat open voor zwemmers leeftijd 5 tot 17.

De tennisbanen – Briargrove Park heeft vier verlichte tennisbanen die het hele jaar geopend. De gemeenschap speelt gastheer voor zijn eigen competities, als goed.

De speelplaats – Een onlangs gerenoveerde speeltuin fungeert als een centrum voor jeugd activiteiten. De speeltuin is de site voor het jaarverslag van de communitys Easter Egg Hunt en Bonnet Parade.

Het clubhuis – Deze stellaire faciliteit is de locatie voor een aantal maatschappelijke activiteiten en is beschikbaar voor private partijen, als goed. Het heeft gediend als de locatie van talloze verjaardagsfeestjes, douches, vergaderingen en meer door de jaren heen.

De scholen – Briargrove Park wordt bediend door Walnut Bend Elementary, Paul Revere Midden en Westside Senior middelbare scholen. Alle drie worden beschouwd educatieve standouts in de regio Houston. Westside is de thuisbasis van een aantal van leren academies die zijn afgestemd op de onderwijsbehoeften van leerlingen met specifieke belangen voldoen. Zij omvatten programmas afgestemd op het bedrijfsleven, de schone kunsten, media relations en recht en computer-en technische wetenschappen.

Briargrove Park heeft veel voorzieningen, faciliteiten en programmas beschikbaar voor de bewoners. Van children sport-en entertainment activiteiten, culturele en zakelijke kansen, dit wenselijk gemeenschap heeft iets aan ieder lid van uw gezin te bieden. Gelegen op 2301 Seagler, de wijk biedt een informatie kantoor dat is geopend dinsdag tot vrijdag, 9:00 am – 3:30 pm, en blijft open tot 5:00 uur op donderdag. De gemeenschap kantoor is gesloten in het weekend en op maandag, en voor een een-half uur lunch pauze dagelijks tijdens de week, dus het is raadzaam van te voren bellen voordat u stopt met. Nuttige personeel zal u graag informatie verstrekken over de verschillende activiteiten en organisaties in de nabijheid van Briargrove Park, alsmede beantwoorden eventuele bijkomende vragen die u kan hebben.

Briargrove Park is een gevestigde wijk die is gewaardeerd met de leeftijd. Goed gepland vanaf het begin, deze gemeenschap nog steeds een van de meest opgemerkt buurten Houstons voor familie wonen.

Voor meer informatie over Briargrove Park bezoek: http://www.briargroveparkhomes.comOften, als je terugdenkt aan bepaalde situaties of periode in uw leven, there is een speciaal persoon die opvalt, iemand wiens warme, zorgzame persoonlijkheid echt gemaakt een verschil in de manier waarop dingen bleek. Voor meer informatie over Briargrove Park bezoek: http://www.briargroveparkhomes.com

This entry was posted in Goed and tagged , , . Bookmark the permalink.