Cheap High Risk Medical Insurance In Alabama


   Door Alexis JensenThe kosten van de ziektekostenverzekering in Alabama is zo hoog dat meer dan 50 van alle inwoners van Alabama die zijn ziektekostenverzekering toegeven dat de kosten van de premies is een ernstige financiële lasten per maand. En met de kosten van de gezondheidszorg voortdurend stijgen, belooft de situatie alleen maar erger. Voor het geval is, hoop ik dat je een moment te nemen om verschillende eenvoudige manieren om de kosten van uw ziektekostenverzekering te snijden overwegen.

U kunt een betere prijs op je ziektekostenverzekering als u gewoon uw maandelijkse premie te betalen iedere maand automatisch van uw bankrekening. Als uw verzekeringsmaatschappij doesnt moeten sturen u een dure factuur elke maand zullen zij graag rekening u minder voor uw verzekering.

Dont participeren in gevaarlijke of extreme sporten of hobbys. Als je aandringen op het zetten van uw gezondheid in gevaar extra Cant u verwacht dat uw zorgverzekeraar om u te belonen door een verlaging van het tarief.

U krijgt ook een goedkopere prijs op je ziektekostenverzekering als je Dont rook en als je Dont gebruik kauwen of enig ander tabaksproduct.

Haal wat oefening en knip de meeste fastfood. Veel mensen zouden liever sterven dan te oefenen, maar de waarheid is dat gewoon wandelen rond het blok een paar keer per week zal wonderen doen voor uw gezondheid. Als u genieten van de uitoefening van in een groep waarom niet deelnemen aan een wandel-groep die de mall loopt?

Als u echt serieus over het vinden van de minst dure gezondheidszorg is er, misschien moet je kijken naar een Health Spaarrekening, of HSA. Dit is een speciale besparing plan dat is belastingvrij. De vangst is dat je alleen kan het geld te gebruiken in uw belastingaangifte gratis account te betalen voor medische behoeften.

Als onderdeel van uw account HSA zal u worden gevraagd de aankoop van een zeer lage kosten super high aftrekbaar ziektekostenverzekering beleid. Dit beleid zal een eigen risico van ten minste 1200 dollar als u alleen bent en minstens 2.400 dollar als je een familie pakket koopt.

Uiteraard met eigen risico deze hoge dit beleid niet zal helpen betalen voor een van uw medische kosten in een normaal jaar. Het idee achter dit beleid is, dat moet u lijdt katastrofisch een ziekte of een ongeval – de aard van ziekte of ongeval zouden kunnen kost je tientallen of zelfs honderden duizenden dollar – vervolgens dit beleid zal de lente tot leven, het beschermen van uw spaargeld en zelfs de bescherming van u van de gedwongen verkoop van uw huis.

De beste plek om goedkope ziektekostenverzekering in Alabama vinden is online. Het geheim van het vinden van de beste prijs online is te kijken naar zo veel prijzen als je kunt. De manier om dat te doen is om je prijsvergelijkingen draaien op verschillende vergelijkingssites.

Zodra youve draait je vergelijkingen te maken op ten minste 3 verschillende locaties dan kunt u erop vertrouwen dat de laagste prijs youve gevonden zal de laagste prijs die u kunt krijgen en u zal geld besparen maand na maand, jaar na jaar. Mijn Recommended Sites: Mijn Hoogste Aanbeveling Voor goedkope High Risk Medical Insurance In Alabama Low Cost Health Insurance Policy