Cloth Diapers vs Disposable: Wat zijn de beste Luiers ?


   Door Beverly SugarmanWhen de besluitvorming over de vraag of u wilt doek luiers of het beschikbare versie te gebruiken, kunnen jonge moeders zo verward worden om welk type is de betere keuze. Aan enkele van de fundamentele feiten kunnen u helpen om de beslissing te nemen die het beste is voor jou en je baby.

Luieruitslag is de grootste zorg voor de meeste ouders bij het kiezen van de juiste luier. Er zijn veel dingen die kunnen veroorzaken luieruitslag. Gebrek aan luchtcirculatie en langdurige nattigheid tegen de huid kan huidirritatie veroorzaken. Deze irritatie is het gevolg van bacteriën die ammoniak die interactie met urine die wordt overgelaten zit tegen de huid en kan leiden tot de groei van microben. Deze vorm van luieruitslag is te vinden in zowel doek en wegwerpluiers.

Sommige babys kunnen ook een allergie ontwikkelen voor bepaalde zeep, kleurstoffen en chemische stoffen die kunnen leiden tot luieruitslag. Deze vorm van luieruitslag is vooral gevonden in babys die dragen wegwerpluiers. Concerns met de chemische stoffen natrium polyacrylaat (absorberende gel) en dioxine (een resultaat van het bleken van papier), en de verschillende kleurstoffen gebruikt bij het maken van wegwerpluiers is de oorzaak van de EPA (Environmental Protection Agency) en de FDA (Food Drug Administration) te worden betrokken bij diverse onderzoeken gedaan in verband met wegwerpluiers. De EPA heeft gekoppeld natrium polyacrylaat aan toxische shock syndroom, terwijl sommige kleurstoffen en dioxines kunnen leiden tot het centrale zenuwstelsel, nier-en leverschade. De FDA heeft klachten ontvangen van hoofdpijn, duizeligheid en huiduitslag veroorzaakt door de geuren in bepaalde wegwerpluiers.

De Verenigde Staten Consumer Protection Agency heeft ook een verscheidenheid van problemen gemeld aan hen die rechtstreeks verband houden met disposable luier te gebruiken. Chemische brandwonden alsmede schadelijke geuren zijn als gemeld wordt uitgestoten luier van bepaalde merken. Andere klachten gaan met de baby scheuren plastic stukjes uit de luier en plaatsen ze in hun mond of neus. Kinderen hebben ook verstikt door slikken tabblad papieren en voeringen. Er zijn ook meldingen van het plastic smelten op de huid van de baby en de huid van de babys wordt gekleurd met inkt.

The Journal of Pediatrics heeft gemeld dat 54 van een maand oude baby met behulp van wegwerpluiers uitslag gehad, met 16 van deze ernstige gevallen zijn. In een onafhankelijk onderzoek door een toonaangevende fabrikant van luiers, luieruitslag steeg 7,1 tot 61 als het gebruik van wegwerpluiers is verhoogd.

De kosten van het doek luiers in tegenstelling tot het beschikbare type is iets kleiner, maar niet zoveel als je zou denken. De maximale kosten van wegwerpluiers wordt geschat op 80 dollar per maand, terwijl de kosten van doek luiers is $ 60 per maand.

Het gemak van het gebruik van wegwerp gebruikte luiers meer te zijn dan bij het gebruik van doek luiers. Dat is niet het geval is. Veel doek luiers komen met Velcro tabbladen zodat het gebruik van grote veiligheidsspelden is geëlimineerd. Deze luiers zijn ook gemaakt met verschillende lagen voering om uw baby droog te houden voor een langere periode van tijd.

De keuze van die luier te gebruiken is helemaal aan jou. Terwijl uw baby geldboete kan doen met wegwerpluiers, heb je het comfort van de wetenschap dat doek luiers zijn een gezonder en minder dure alternative.We hebben baby gift manden die schattig zijn en praktisch. Perfect voor de pasgeborene en nieuwe moeders. Bekijk onze geweldige collectie van baby gift manden en nog veel meer bij www.mygiftbasket.us