Co-Sleeping: Is het voor u ?


   Door Lily MorganMany nieuwe ouders voor te bereiden op aankomst een baby door de aanschaf van een wieg. Sommige kinderen echter nooit lijken te kunnen om goed te slapen in de wieg. Ze drukte, ze huilen, en de enige plek lijken ze kunnen slapen in een ouders wapens of liggen naast hen in een bed. That is het punt waar ouders beginnen te kijken voor een oplossing om wat rust. Samen slapen kan het antwoord.

Samen slapen isnt een nieuw concept. Veel andere landen hebben ouders om hun kinderen te slapen in hun eigen bed. Babys slapen beter en langer, en ouders doen ook. Sommige culturen zijn zelfs een beetje verbaasd dat de westerse wereld zet hun kinderen in “kooien” te slapen. Onze samenleving wafels tussen deskundigen die beweren dat samen slapen is een slechte gewoonte die moeilijk te doorbreken en deskundigen die geloven samen slapen als de beste regeling voor iedereen.

De voordelen van samen slapen hebben bewezen. Voor moeders die borstvoeding geven, samen slapen met een kind zorgt voor makkelijker voeding. Moeder en kind kan deelnemen aan de behoeften, terwijl rust zonder veel verstoring. Er is geen volledige wakker met een behoefte om te huilen voor het kind te krijgen aandacht. Voor de vermoeide ouders, samen slapen creëert geharmoniseerde slaappatroon waarin baby en moeder vaak sluimeren en wakker op dezelfde periodes. Het toegenomen contact van een familiaire bed bevordert ook Attachment Parenting, geruststelling en comfort. Samen slapen kan ook helpen wiegendood te voorkomen.

Een familiaire bed is net zo veilig als met babys slapen in een wieg. Natuurlijk is het belangrijk voor ouders om maximale veiligheid te garanderen door te kiezen voor een stevige matras, het verwijderen van losse, donzige bedden en het installeren van een baby poort of instelling het bed naast een muur. Deze veiligheidsmaatregelen zijn dezelfde voor kinderen die slapen in een wieg, er is een poort, matrassen zijn stevig, en er is vaak weinig beddengoed betrokken. In beide gevallen van wieg slapen of co-slapen, kussens worden verwijderd.

Samen slapen mag alleen worden beoefend in een huishouden waar de ouders zijn niet-roken en geen misbruik van drugs of alcohol. Het is een mythe dat kinderen die samen slapen met de ouders zijn op een groter risico op verstikking.

Het is ook een mythe dat kinderen die co-slaap wont laat de familie bed om onafhankelijkheid te verwerven. Denk over dit: Hoeveel kinderen en jongeren weet u dat slapen met hun ouders? Kinderen zullen willen verlaten de familie bed. De meeste ouders melden dat kinderen meer dan bereid om hun eigen bed hebben rond de leeftijd twee tot drie, als ze klaar zijn, fysiek, emotioneel en mentaal.

Het punt is om een situatie dat de beste rest mogelijk voor alle betrokken zorgt vast te stellen, of het nu samen slapen of wieg slapen. Als de situatie isnt werken voor een of alle, wijzigen. Dicht bij de mensen die we het meest van hou isnta gewoonte die moet worden doorbroken, noch krijgt een goede slaap night hoort te zijn een strijd. Whats belangrijk is een vertrouwensrelatie, harmonieuze relatie te allen tijde, overdag of slaapt ones! Vind nuttige en creatieve ideeën voor ouders en grootouders, terwijl u onze grote selectie van kinderen stijlvolle meubels en klassieke speelgoed winkel. Bezoek www.TheMagicalRockingHorse.com vandaag !

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.