Cruise Travel: How to Have Fun als een familie


   Door Alex familie StewartPlanning uw volgende vakantie? Dreadlocking uitgaven tien uur in de auto, gevolgd door vijf dagen te slepen uw kinderen naar het strand, het zwembad en een lokaal restaurant dat doesnt bieden een children menus? Als youre op zoek naar een vakantie die laat zien zowel u en de kinderen een goede tijd, kon varen zij het.

Om te leren over de voordelen en nadelen van vakanties familie cruise, blijven lezen om uit te vinden van de beste tips voor het plannen van uw eerste of volgende familie cruise.

Waarom een Familie Cruise Vakantie?

Omdat zo veel cruiseschepen rechtstreeks gericht naar gezinnen, youre het verkrijgen van een volledig verpakt vakantie in een veilige en geborgen omgeving. Er zijn dagelijkse, geplande activiteiten voor de kinderen samen met de ouders getaways dat zowel waarmee u tijd te genieten met je kinderen en ook uw eigen vakantie hebben.

De meeste cruisemaatschappijen ofwel aanbod “dag kamp” opties met regelmatig gepland, on-board activiteiten of toezicht kinderopvang faciliteiten. Omdat uw kinderen zijn op een boot met u en onder de zorg van een goed gescreend en professioneel toezicht personeel, u kunt er een beetje gemakkelijker te maken.

Isnt het duur?

Varen kan duur zijn, maar de meeste familie cruisevakanties typisch kost ongeveer $ 500 – $ 1000 per persoon per week. Tel de kosten van alle hotels, maaltijden, souvenirs en kilometers dat je laatste vakantie en het kost je vergelijken met dat cijfer. Youll snel zien dat een cruise vakantie begrotingen in op ongeveer hetzelfde tarief als een volledige, familie vakantie.

Hoe kan ik een boek een “Familie” Cruise?

De meeste Cruise Lines bieden familie-specifieke of familie-vriendelijke cruises die specifiek zijn gericht op gezinnen met kinderen. Idealiter wil je een van deze kiezen in plaats van, zeg, een Seniors cruise of een Singles cruise.

Cruise Lines zoals Disney of Noors bieden ook thema schepen met volle jeugdprogrammas die zijn gericht op specifieke leeftijdsgroepen, van peuters tot tieners. Nogmaals, dit biedt u de kans om een pauze te nemen en genieten van het zwembad op uw eigen.

Bij het boeken van een volledige familie cruise, kunt u overwegen een reisbureau. Vaak kunnen theyre schip voorzieningen, verleden Klantenoverzicht en eventuele kortingen te bespreken.

Echter, als youre zoeken alleen en online, probeer het lezen van het verleden reviews van elk individueel schip. Dit geeft je een duidelijker indicatie van de faciliteiten van de ships en accommodaties dan promotionele website van de cruise lines.

Wat is er te overwegen voordat Vertrek

Zorg ervoor dat iedereen in uw familie heeft hun paspoort, ziektekostenverzekering en extra medicatie. Houd al uw documenten op een veilige plaats met een persoon.

Ook een kopie maken van alle belangrijke documenten familie en geef ze aan een vertrouwd familielid of vriend. Als u een van hen verliezen op de reis, kunt u contact opnemen met die persoon, hetzij om de informatie te lezen over de telefoon hebben of (indien nodig) naar u gefaxt.

Ten slotte, vóór verpakking voor uw reis, een meester checklist uit te werken om ervoor te zorgen dat niets te maken, is per ongeluk links behind.For info over cruise ideeën kunt u terecht op www.travel-cruise-adventures.com, een populaire site die geweldige inzichten cruise over de aanbevelingen, zoals de Holland America Cruise Lines, Crystal Cruise Lines, Royal Caribbean Cruises en nog veel meer !