Cruises zoek te reserveren Goedkope Cruises ?


   Door Rakesh GaikwadAs alsmede koopje jacht op de websites van de grote Cruise Lines, een tweede manier om de cruise tegen een redelijke prijs is te kiezen voor een cruise van een minder traditioneel karakter. Daarmee bedoel ik de “mini-cruises” aangeboden door bedrijven zoals veerboot PO, of de cruises aangeboden door kleine vloot van zeilschepen, zoals die opereren vanuit Griekenland en Turkije.

Omgaan eerst met de veerboot bedrijven, deze bieden een aantal verbazingwekkend goedkope aanbiedingen, en zijn goed voor mensen op zoek naar de cruise-ervaring, maar op een korte pauze. De grote veerboot bedrijven vaak vinden dat ze moeten vullen de plekken op hun passagiersschepen, met name in de out-of-seizoenen, en het aanbieden van “mini-cruises” is een goede manier om dit te doen. Bij het boeken van een mini-cruise kunt u ook boeken en betalen voor al uw maaltijden aan boord van schepen.

Betalen van tevoren krijgt u een betere prijs, en de all-you-can-klare maaltijden zijn over het algemeen van vier sterren kwaliteit. U hoeft alleen maar om extra te betalen voor de optionele drankjes die worden geserveerd aan uw tafel. De mini-cruise omvat meestal de overdracht van de haven ook voor de grote toeristische centra. PO lopen een aantal zeer aangename mini-cruises uit Hull, die u een geweldig dagje uit in het bruisende culturele metropool van Amsterdam, de unieke havenstad van Rotterdam, of het schilderachtige kleine Belgische stad Brugge. PO lopen ook mini-cruises van Portsmouth naar Bilbao in Spanje, en de ferrymaatschappij DFDS doen soortgelijke mini-cruises naar Noorwegen en Denemarken.

Ga je op een cruise dagvaarding beelden worden op een groot schip op zee, maar er zijn ook enkele zeer interessante riviercruises te worden gehouden, zoals de Nijl cruises, cruises over de Donau dat u enkele van de belangrijkste steden Europes , en zelfs cruises op de prachtig serene Noorse fjorden. Deze worden meestal uitgevoerd door kleinere bedrijven, en zijn aanzienlijk goedkoper dan de grote zee cruises.

Een soort van cruise die relatief goedkoop is, en toch biedt prachtige plezier in de Egeïsche Zee is de Gulet cruise. Een gulet is een soort van Turkse jacht, en normaliter duurt slechts 8 14 passagiers. U kunt deelnemen aan een gulet cruise uit de Turkse jachthavens van Marmaris, Bodrum of Antalya, en de prijzen zijn meestal gebaseerd op twee personen op een hut. Gulet Cruises zijn zeker voor de jonge en levendige menigte, en de prijzen zijn doorgaans voorzien van alle voedsel en sommige dranken, waardoor ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gulet Cruises nemen in mooie kleine baaien en inhammen, evenals een bezoek pittoreske vissersdorpjes, met volop gelegenheid om te zonnebaden, snorkelen en feesten. Soortgelijke zeilvakanties kunnen worden gehouden van havens en jachthavens in Griekenland, en ook nu van de jachthavens van Kroatië.

Fun en informele cruises op zeilschepen zijn ook te vinden rond de Antillen, Panama, Costa Rica en andere zeeën verder een veld, bij bedrijven als Windjammer Cruises.

Dus, er is meer dan de traditionele cruises cruiseschepen en een aantal van deze alternatieve vormen bieden veel waar voor zijn geld, samen met veel plezier en adventure.Cruise1st bieden goedkope cruises naar diverse bestemmingen over de hele wereld, voor diegenen die bezig zijn vooraanstaande leven, Cruising heeft alles te maken krijgen, weg van alles. Er zijn echter meer en meer mensen naar uit. Een cruise biedt de opwinding van een bezoek aan een aantal interessante plaatsen .