de bezienswaardigheden en geluiden van Trinidad, Cuba


   Door Emma LelliottIf youre monster op zoek naar een stukje van het platteland Cubaanse leven, dan een stint in een hotel kon Trinidad net het ticket. Gelegen in het centrum van het eiland, is de stad die als een UNESCO wereld erfgoed en is een warm slaperig stadje vol met koloniale architectuur en idyllische geplaveide straten. Heres alles wat je moet weten over het, indien youre overweegt een vakantie in Trinidad, Cuba een “must” voor uw volgende bezoek aan het eiland.

De stad zelf

De belangrijkste attractie van een vakantie in Trinidad is ongetwijfeld de stad zelf. Fotografen hebben een veld dag, gebruik te maken van de charmante traditionele architectuur en tijdloos gevoel van de plaats, terwijl anderen zullen genieten van rondlopen en genieten van de sfeer. Er zijn geen autos toegestaan in het centrum, toe te voegen aan zijn charme, en bezoekers kunnen in 1211 de city gebouwen, die meestal bestaan uit prachtig gerestaureerde koloniale huizen, geschilderd in een selectie van felle kleuren, aangevuld met terracotta tegels . De hele ervaring van het lopen door de stad is een mix van sprookjesachtige schoonheid, Latijns-Amerikaanse levendigheid en vredige rust.

Vermengd met de mooie omgeving zijn een paar opvallende gebouwen: een handvol idyllische kerken, pleinen en een aantal informatieve musea elke show-behuizing van de architectuur, archeologie en de geschiedenis van de oude stad. Terwijl bijna als attractie-verpakt als Havana, een verblijf in een hotel Trinidad is genoeg om uw aandacht te houden en kunt u genieten van uw verblijf in een meer ontspannen en traditioneel Caribische wijze.

The Beach

In aanvulling op de dagen kunt u gelukkig te investeren in een wandeling rond de heerlijke stad zelf, die langs de kust Trinidad locatie leent zich goed voor uren (of dagen!) Bezig geweest met het loungen bij haar ongerepte witte zandstranden. De regio heeft twee prachtige stranden Ancon en Maria Aguilar en beiden zijn plaatselijke tijden voor de stad en enkele van de beste op de zuidkust. Zoals voor wat je er doen, bent u grotendeels vrij om uw belangen kunt u ontspannen in de zon, zwemmen of een watersport te genieten na te streven. Misschien is de beste manier om het te genieten van al is snorkelen of duiken, als bezoekers kunnen ronddwalen tussen de brede selectie van sponzen, gorgonen, zee-fans, zwart koraal en verschillende kleurrijke tropische vissen. Die willen een première duikstek kan vinden velen in Cuba, terwijl kust Trinidad is een mooie plus voor degenen die willen duiken als een extra, niet als het hoofddoel van hun reis

Het natuurreservaat

Trinidad zelf is ingesteld in een absoluut schitterende omgeving, gelegen tussen de Sierra de Escambray bergen en prachtige kustlijn. Wilt u nog meer thuis voelen met de natuur echter, de Topes de Collantes natuurpark heeft een indrukwekkende selectie van planten en vogels, hoog in de bergen. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een selectie van dieren in het wild te zien zijn verschillende kleurrijke vogels, varens, kostbaar hout en bomen.

The Old Sugar Mills

De stad Trinidad isnt het enige historische punt van belang in het gebied worden toegekend UNESCO status. De Valle de los Ingenios (Vallei van de Sugar Mills) is een groep van drie valleien die het centrum van de island voor de productie van suiker tussen de 18e en 19e eeuw. Het hele gebied is ongeveer 100 vierkante mijlen, en omvat de plaatsen van meer dan 70 voormalige suikerfabrieken. Velen van hen zitten nu in een slechte staat van onderhoud, maar de region inherente schoonheid en de geschiedenis die in het gebied maakt het de moeite waard een kijkje voor de blijvers lokaal in een van de hotels Trinidads.

Ver van de drukte van de gelooide Varadero, en de (relatief) bruisende stadsleven van Havana, een vakantie in Trinidad presenteert een geheel nieuw voorbeeld van de Cubaanse leven dat veel toeristen missen volledig. Van de charmante stad, aan de ontspannen strand en de betoverende lokale attracties, Trinidad, Cuba, is de perfecte plek om te verblijven om een sample landelijke leven op het eiland, en te ontsnappen aan de hectiek van het leven in de UK.Emma Lelliott is de General Manager van Captivating Cuba, een onafhankelijke specialist in Trinidad vakanties en hotels. Met kantoren in Havana en het Verenigd Koninkrijk kunnen Captivating Cuba helpen u op maat maken van de perfecte vakantie-ervaring Cubaanse .