De geboorte van Denver Colorado


   Door Jayesh BagdeFrom een kleine mijnstadje, Denver heeft niet alleen geteeld voor de historische instellingen, maar vanwege de verschillende natuurparken en sportteams. Zoals momenteel een van de vakantie hotspots in de VS, heeft het ook van elegante en klassieke hotels.

Denver City begon als een mijnstadje in de Pikes Peak Gold Rush in West-Kansas. Denver werd opgericht in november 1858. Tijdens die zomer, een groep goudzoekers uit Kansas aangekomen. Ze stichtten Montana City aan de oevers van de South Platte River. Dit was de eerste nederzetting. Later werd het de stad Denver. Generaal William Larimer, een land uit Oost-speculant Kansas, genaamd de plaats na gouverneur James W. Denver.

Denver heeft nu van meer dan 200 parken. Dit is van enkele kleine parken aan de gigantische parken overal in de stad. Deze parken zijn geworden van de toeristische plek in het gebied. Deze beheerd stad en verworven ongeveer 14.000 hectare of ongeveer 56 km2 van de berg parken zoals de Red Rocks Park.

De Red Rocks Park is beroemd om haar prachtige landschap evenals muzikale geschiedenis die draaien rond het Red Rocks Amphitheatre. Denver heeft ook de Winter Park Resort skigebied dat wordt geëxploiteerd in Grand County, ongeveer 67 mijl ten westen van de stad. Daarom ontwikkelt het systeem continu zijn park langs de Platte River en in de buurt Stapleton herontwikkeling.

Denver is op de drempel van de Rocky Mountains. De wolkenkrabbers markeren de evolutie tussen de Great Plains en het Amerikaanse Westen. De Rocky Mountains majestueuze toppen kan worden waargenomen van verre en is nog steeds duidelijk zichtbaar. Het is uiteraard een toevluchtsoord, alsmede de voor de hand liggende plaats van aankomst voor de sensatie zoekers die zijn post in de bergen. Bergbeklimmers, wandelaars, mountainbikers, klimmers en zelfs trekkers vindt de terreinen een andere ervaring, zeker veranderen van je leven met de ervaring. De 2000 hectare grond kan u ruimschoots tijd om de escapade op uw lijst van activiteiten.

Voor degenen die meer van de wetenschappelijke type kunt u een bezoek van de Denver Art Museum waarvoor de premie collecties van artefacten de Amerikaanse Indian huizen. Een andere bestemming voor de kinderen zou de Denver Zoo, Childrens Museum en de Botanische Tuin. Naast al deze kan u informeren over de Verenigde Staten Munt voor een gratis rondleiding door de provincie.

Memorabele bezienswaardigheden kan echt uw verblijf in Denver de moeite waard. Logeren in Top hotels kost veel, maar de service die u ontvangt is high-end. Goedkope hotels of motels bieden u goede diensten tegen een voordeliger prijs voor de familie. Dit is goed voor paren of zelfs degenen die alleen reizen. Deze dagen waar praktisch is een verstandige stap, kunnen mensen te redden wat extra geld wanneer ze willen goedkope en goede hotels.

Als een hot spot voor reizigers en voor vakantie trippers, de stad Denver ook trots op zijn opmerkelijke geschiedenis, sportevenementen en musea. Dit is een reden waarom het is bekend als de Mile High City “. De reden voor deze bijnaam is de verheffing van het land, dat zou gaan om ongeveer 5280 meter of 1609 meter boven de zeespiegel. Statistisch gezien is het de 26e grootste stad in de Verenigde Staten van Amerika. Het is ook de tweede grootste stad in de bergen West, naast Phoenix.

Daarom is Denver zeer bekend om zijn sportteams. In feite hebben zij vier grote sport teams. Dit omvat de Denver Broncos van de National Football League (NFL). Hun huidige woning is het Invesco Field in Mile High. Hun ploeg won een terug naar kampioenschap terug in de jaren 1998 en 1999. Ander team genoemd Coors Field van de Major League Baseball werd ook gemaakt door de voormalige burgemeester, Frederico Pena. De Colorado Rockies, aan de andere kant, vormen een uitbreiding franchise in 1993. Colorado Avalanche van de National Hockey League Ave Stanley won twee bekers, in de jaren 1996 en 2001. Zo, de Denver Nuggets van de National Basketball Association, de Denver Outlaws van de Professional Outdoor Lacrosse team en de Major League Soccer team genaamd Colorado Rapids zijn ook andere teams die Denver is trots op, waardoor ieder seizoen een sportieve seizoen in de region.For Meer informatie over Hotels in Denver bezoekt u onze website .