de grote spirituele ontwaken van de Aarde


   Door Julie RedstoneThere komt een tijd in het leven van een volk, wat toen is gegaan voor moet wijken voor het nieuwe, en wat is gedacht als een manier van leven en een standaard voor het definiëren van de normaliteit van dagen, moet zich aanpassen aan een nieuwe stroom van licht en leven dat nu komt de foto. Dat is de tijd voor Amerika vandaag en, inderdaad, voor de wereld, voor de oude manier om dingen te doen zijn ongeveer wijken voor een nieuw bewustzijn, dat wordt omgeven zowel de natie en de wereld. Dit nieuwe bewustzijn zal een licht schijnen helderder dan ooit tevoren op de interne mechanismen waardoor mensen denken, voelen, en keuzes maken in hun dagelijks leven. Dat alles is verborgen voor de ogen van anderen wordt bekend bij het zelf, en de motieven die minder dan wenselijk zal ook zichtbaar worden op de verlichte bewustzijn.

Deze grotere bewustzijn is bedoeld als een groot geschenk, maar het houdt het probleem van om eindelijk gaan met die dingen die een plaats zou hebben verborgen, of het zelf weg te brengen, totdat het leek meer comfortabel om ze te nemen . Toch bewustzijn ontwaken tot de ware aard van het zelf is van grote en onbetaalbare voordeel, want het staat elke ziel eindelijk vrij is geworden van al die houder is het terug uit het realiseren van zijn ware potentieel. Voor deze zelf-vernauwing niet is gebaseerd op omstandigheden die de stroom door het leven en komen en gaan, maar op de innerlijke aard van de diepgewortelde gedachte en overtuiging dat de verwachtingen te definiëren en de vruchten van een leven. Dit zijn de bouwstenen waaruit de stroom van het leven is gemaakt.

In het huidige moment, is de beweging naar een grotere zichtbaarheid van het zelf toch rustig bewegen langs subtiele kanalen, waardoor er weinig verstoring van het innerlijke landschap. Het is nog niet te worden opgevat als de golf van verandering die het is, en slechts enkele die meer gevoelig zijn voor de ebt en stromen van denken en voelen, of mensen die plotseling te maken met sterkere stijgingen van de duisternis en negativiteit worden zich bewust van wat deze golf met zich brengt. Toch zal binnen een korte tijd, veel meer bewust van de dingen die zijn verborgen en zal moeten weten wat te doen met alle niveaus van het denken en voelen die plotseling deel gaan uitmaken van het dagelijks bewustzijn.

Voor dit begrip naar root zich in de plaats waar heling en transformatie kunnen optreden, is het noodzakelijk dat God binnen te gaan het beeld. Voor het fenomeen van de verlichte bewustzijn wordt niet veroorzaakt door het zelf, noch door enige motieven die wonen binnen, noch door een externe omstandigheid. In plaats van het fenomeen van het ontwaken wordt veroorzaakt door Goddelijke timing en coördinatie die uiteindelijk is overgegaan naar de bel geluid voor verkeer humanitys naar voren en naar het licht van de waarheid laten schijnen in het domein van de gewone bewustzijn. Dit is de tijd van de grote zuivering voor de mensheid, en voor het loslaten van wat moet worden losgelaten, zodat elke ziel vrij geworden.

Er zijn mensen die zullen blijven voelen verhard aan hun eigen innerlijke proces van leren en wie zal het ontkennen in anderen, en er zijn er ook die voelen zich misbruikt of vernederd, of aangevallen door hun eigen zelf en de innerlijke leven, dat is opening. Wat is belangrijk om te onthouden op dit moment is dat wat begint in verwarring zal eindigen in hoop. Wat begint met nood op dingen die nog nooit eerder heeft ervaren, zal eindigen in een eenvoud van zijn en een uitgebreide ruimte binnen de zelf dat zal leiden tot meer vrede en een groter vermogen om zich te delen met anderen in een ware weg. Ook zal zij doen in het einde, een groter bewustzijn van liefde God en van geschenken Gods aan de mensheid.

Alle vormen van leven zijn intrek nemen in deze volgende stap van ontwaakt bewustzijn, en alle vormen van de natuur zal ook worden beïnvloed door de toegenomen licht van bewustzijn. Toch is de mens die het meest acuut zal worden beïnvloed, omdat het menselijk bewustzijn dat gedifferentieerd is in de meest subtiele en complexe manieren en die het meest beantwoordt aan de emotionele domein van het bestaan. Niettemin zijn alle van de natuur reageren op deze oproep om te ontwaken, en zowel planten en dieren het leven zal voelen en lijken meer levend, levendiger en meer bewust.

Dit is het wonder van de tijd die we in en voor alle zielen die hebben gewacht, namelijk dat het leven van God die bestaat in alle wezens, zonder uitzondering, ten slotte wordt meer zichtbaar, en de gewone werkelijkheid zoals die bestaat in bomen, beken zijn , gras, bladeren, wolken, lucht, mist, wordt de aarde eindelijk te nemen over de zichtbaarheid van licht, dat is altijd onderdeel van de structuur van het leven vormen, maar nooit een deel van hun uitstraling. Nu wordt het leven stralen licht.

Voor degenen die bang zijn dit keer, is het belangrijk om te weten dat iedereen die hier op aarde zijn gekomen om deel uit te maken van deze grote overgang, en er is niemand die zal niet worden geholpen met het proces door de Goddelijke hulp en als door het licht van hun eigen ziel. De muziek van de ziel begint te luider geluid in de oren en harten van een ieder en elk daarvan begint de innerlijke leiding die hen leiden door de nieuwheid en de onzekerheid van deze tijd te vinden.

Zalig zijn zij die gekomen zijn om te delen in de grote ontwaken van de aarde en van het menselijk bewustzijn, dat deel uitmaakt van het huidige moment. Kunnen allemaal worden gezegend en kunnen allemaal zien de ware aard van de heilige werkelijkheid God als het aankomt op de earth.For aanvullende geschriften zegenen door Julie Redstone zie Pathways of Light. Ook de vele geschriften over de zuivering binnen de Light Omega website en het Licht Omega artikel Reader .

This entry was posted in Religion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.