De Kracht van gehoorzaamheid


   Door Ericka die tijd je moeder je gewaarschuwd niet te blijven spelen met vuur en als je ervoor kiest niet te luisteren JacksonRemember, vond je uit hoeveel het pijn? U kunt vervolgens geleerd om te luisteren naar je moeder vaker. Net zoals deze dynamische optreedt in de natuurlijke wereld, komt het ook in het geestelijke rijk. God fluistert ons alledaagse en het is niet genoeg om te luisteren, moet u gehoorzaam zijn. Luister naar je innerlijke aandrang, omdat zij de Heilige Geest probeert je iets vertellen. Leer uw sterke gevoelens of “gut gevoelens over je dag-dagelijks leven te herkennen. God probeert te vertellen iets.

Hoewel u waarschijnlijk weet dat dit waar is, weet u specifiek wat God vraagt van u? Let te nemen het een stap verder gaan en de vraag, Hoe weet ik its Im luisteren naar God? “Is dit mijn eigen twijfel spreken van praten of is dit de stem van de Heer? U weten wanneer alles goed voelt en er zijn geen tegenstrijdigheden in uw emoties, gedachten en daden. Hoe eerder u uw gehoorzaamheid af te stemmen met de wil van Gods, hoe sneller je zal openen Gods zegeningen in je leven. U weet is God spreekt tot u voor het eerst door diepe gevoelens (niet de oppervlakte, dramatische, emotionele dingen, maar je diepe gevoelens). Als we ervoor kiezen niet te luisteren, die diepe gevoelens zal veranderen in een stille fluister van binnenuit. Als u nog steeds ongehoorzaam te zijn aan het fluisteren, God, meestal een teken van buiten jezelf stuurt. Als u nog steeds te snel of te doen te veel acht te slaan op te nemen, zal Hij een boodschapper.

Misschien its die vrouw die je ontmoet in de supermarkt die op mysterieuze wijze liep aan u en verwees naar iets, alsof ze wist wat je bezighoudt. Of het zou kunnen dat nummer op de radio precies op het juiste moment. Tegen de tijd dat God heeft een boodschapper te sturen, we echt havent geluisterd. God behoudt zich iets voor ons, zelfs nadat we hebben gestuurd Zijn boodschapper verpakking. Het is iets pijn en lijden. Omdat de pijn is niet je natuurlijke staat, is het een waarschuwing dat er iets mis en moet u onmiddellijk over te gaan in de richting tegengesteld aan de pijn. Als u nog steeds toestaan God verzoeken om aan dovemansoren gericht, openen we de deur van strijd en lijden ongedaan maken.

Hoe kunnen we voorkomen dat deze keten van ongehoorzaamheid? Het antwoord is simpel. Luister en doen wat God is “vertelt” je doen via uw visies, ideeën en heart verlangens. Hij is een God van beloften en als wij ons deel doen, zal hij immens ons zegenen. Wil je beginnen te gehoorzaam te bellen God vandaag? Wat gaat u doen eerst? E-mail mij en laat me weten … ik kijk uit van u te horen!

 

Love, Ericka

Juni 2006Ericka D. Jackson biedt individuen, organisaties en kerken met de tools om Gods visie te realiseren voor hun leven. Bezoek http://www.erickajackson.com voor inzichten, technieken en middelen te vervullen uw roeping .

This entry was posted in Religion and tagged , , , . Bookmark the permalink.