De Lumenok Bereik van Lighted nokken Van Burt Coyote Company


   Door Jennifer WalterscheitIt komt niet als een verrassing dat wanneer het gaat om de verlichte nokken segment, Burt Coyote bedrijf is de toonaangevende leverancier. De meeste professionele bowhunters evenals boogschutters liever met alleen Burt Coyote vervaardigd verlicht nokken.

Waarom zijn Burt Coyote bedrijf nokken zo beroemd?

Er is een reden waarom Burt Coyote vervaardigd verlicht nokken zijn zo veel vraag naar. Het ontwerp van deze nokken is erg simplistisch en nog niet in het gedrang op de functionaliteit aspect in any way. De lichtgewicht verlichte nokken van dit bedrijf voeg gewoon een paar korrels in termen van weightage te pijlen. U ook niet nodig om magneten gebruiken terwijl het gebruik van deze nokken. Met het oog op een doeltreffende functionaliteit, het alleen van essentieel belang is om minimaal schacht van de pijl en montage. De veelzijdigheid van deze verlichte nokken ligt in het feit dat ze kunnen worden gebruikt met zowel koolstof en aluminium pijlen gemakkelijk. Echter, deze pijlen moeten hebben gestandaardiseerde componenten zoals ICS Carbon Tech, Gold Tip, Carbon Effect, PSE Radial X Weave, Victory, Easton, Carbon Express, Beman etc. Je kunt ook krijgen verlicht nokken van Burt Coyote die verenigbaar zijn met de kleinere straal kool vervaardigd door Trophy Ridge.

Hoe werkt het?

De collectie van Lumenok verlicht nokken van Burt Coyote alle werken op dezelfde manier. De nok wordt verlicht door middel van schoten traagheid zodra de pijl is schot van de boeg en zullen blijven branden totdat handmatig uitgeschakeld. De nokken zijn voorzien van een 5 jaar levensduur van de batterij en de batterijen zelf zijn gemaakt van de capaciteit van de lithium 3 volt. Deze collecties van verlichte nokken zijn het best geschikt voor sportschieten sessies en de jacht expedities. U kunt de beoordeling van de bows tuning gemakkelijk met dergelijke nokken. Jagers die de praktijk op grote afstand kunt zien dat de prestaties van hun schot met zichtbaarheid omwille van het licht. Meteen vanaf de introductie arrows tot de zeer impact op het oppervlak, kan de hele vlucht van de pijl te zien als gevolg van deze verlichte nokken. De meeste professionele jagers gebruik maken van de collectie Lumenok eenvoudig vanwege het gebruiksgemak en precisie in vorm meten.

De verschillende soorten nokken

Zelfs binnen de Lumenok collectie van verlichte nokken zijn er verschillende sub-categorieën. De meeste van deze verblijf op ten minste 40 uur na de pijl geschoten. Het beste ding is dat deze verlichte nokken blijven aanblijven totdat u ze uitschakelen. Zo kan u zich richten op de stemming van je boog voor het sportschieten of zoek je spel en pijlen in het geval van de jacht. Er zijn voornamelijk drie soorten verlichte nokken binnen de Lumenok collectie namelijk de Gouden Tip Lighted Arrow nokken, X Lighted Arrow nokken en de S Lighted Arrow nokken. De Gouden Tip verlichte nokken kunnen worden gebruikt met Gouden Tip pijlen en komen in felle fluorescerende kleuren zoals groen en oranje. Deze komen in enkele verpakkingen als verpakkingen van drie nokken in hen. De tweede variant genaamd X Lighted Arrow nokken kunnen worden gebruikt om Black Max MFX, ST Axis Obsession, ST Axis, MAX-4 MFX etc. Deze verlichte nokken vervangen te komen in een-en drie verpakkingen en zijn verkrijgbaar in fluorescerende oranje kleuren. De S Lighted Arrow nokken kunnen vervangen de koolstof pijlen en zelfs aluminium pijlen die komen met super Uni Bushing mechanismen. Deze verlichte nokken komen in felle fluorescerende kleuren zoals groen en oranje. Deze komen in enkele verpakkingen als verpakkingen van drie nokken in them.Eagle Boogschieten biedt een grote selectie van verlichte nokken. Bezoek ons op het web voor onze volledige collectie van Lighted nokken en Archery Equipment .

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.