De ontwikkeling van Voetbal in de Verenigde Staten


   Door Daniel MillionsFor vele decennia, voetbal in de Verenigde Staten is beschouwd als een marginale sport, meestal alleen afgespeeld op amateur niveau. De blijvende aantrekkingskracht van American Football, honkbal en basketbal heeft ervoor gezorgd dat in tegenstelling tot andere delen van de wereld, heeft voetbal niet ontwikkeld tot een belangrijke populaire nationale tijdverdrijf.

Er zijn verschillende pogingen op het omkeren van dit door verleidelijke gevestigde wereldwijde sterren en het veiligstellen van de FIFA World Cup in 1994. In de laatste paar jaar zijn er positieve signalen dat scripties pogingen effectief kan zijn als de MLS blijft groeien door de ondertekening van spelers als David Beckham.

The Early Years: Er is bewijs dat voetbal werd gespeeld in de vroege delen van de vorige eeuw in de Verenigde Staten suggereren, maar ondanks dit, was er geen profcompetitie gevestigd in het land tot de jaren 1960.

De North American Soccer League was een product van regionaal belang in het spel, met name in gebieden rond New York en New Jersey. Gedurende deze tijd, de meest vooraanstaande club werd de New York Cosmos. Het heeft wereldwijd beroemde voetballers zoals Franz Beckenbauer en Pele trekken naar de club om te proberen de belangstelling voor voetbal te stimuleren.

Echter, ondanks de ster namen, de competitie niet aan dit doel te bereiken. Veel van de spelers aangeworven door de kosmos werden beschouwd als spelers die hadden aan het einde van hun loopbaan en eenvoudig waren er voor het verzamelen van het geld. De league uiteindelijk gevouwen in 1984 en de kosmos volgde een jaar later.

The 1994 FIFA World Cup: Veel van de minachting van de vele deskundigen voetbal, het WK in 1994 werd gehouden in de Verenigde Staten. FIFA hoopte dat door de presentatie van het spel direct voor de Amerikanen in hun eigen land, zouden veel ontwikkelen van een belang in de sport. Het toernooi als een geheel werd beschouwd als een groot succes. De Verenigde Staten voetbal team in geslaagd om in aanmerking vanaf de vroegste stadia van het toernooi voor eng 1-0 verliezen aan de uiteindelijke wereldkampioen Brazilië.

De beslissing om de concurrentie in de Verenigde Staten te houden bleek een goede zet als record opkomst van een belang in voetbal in het hele land gedemonstreerd.

Major League Soccer: Het besluit genomen door de FIFA van 1994 World Cup prijs werd gegeven op het uitgangspunt dat een professionele voetbalcompetitie zou worden in de Verenigde Staten opgericht kort na. In 1996 heeft de Major League Soccer werd opgericht om aan deze belofte.

In de eerste onmiddellijke nasleep van het WK de competitie aanhoudende deze belangstelling en opkomst waren goed. Echter, afrit van de nationale teams van het WK 1998 na het verlies van alle drie de wedstrijden viel samen met een snelle daling van de MLS fortuinen. Afnemende opkomst en een gebrek aan inkomsten dreigde om te bewijzen dat voetbal geen toekomst had in de Verenigde Staten.

Sinds de 2002 World Cup in Azië, hebben de MLS aanzienlijk hersteld. De competitie begon de ontwikkeling van een reeks van getalenteerde jonge spelers zoals Landon Donovan en Freddy Adu, die begon te overzeese belang van de gevestigde Europese teams aan te trekken.

In 2007 introduceerde de MLS de aangewezen speler Regel dat gericht is aan de teams in de MLS te laten concurreren met de financieel topclubs Europes voor de beste voetbal van de world spelers. Deze stelling konden ze ondertekenen een speler ieder seizoen weer met de lonen boven de salary cap. Het beste voorbeeld van deze tot op heden is het Engels voetballer David Beckham overdragen aan de Los Angeles Galaxy in 2007.

De MLS heeft haar beroep in de afgelopen jaren en haar aanhangers hopen nu dat er veel meer sterren volgen wereld Beckham.Livescore en iScores professionele sportuitslagen .