De Sales Techniek Ever Smart ouder weet


   Door Robert GreenshieldsWhat goed doen ouders weten over marketing? Plenty! Heb je ooit geprobeerd om een peuter praten in het nemen van een bad? Slimme ouders Dont. Wat ze doen bad tijd is een techniek onthuld door marketing genie Elmer Wheeler in zijn 1937 classic, getest zinnen die verkopen.

U Dont zeggen: “Wilt u een bad te nemen?” Dat kan alleen een vooruitzicht (in dit geval uw kind) een kans om nee te zeggen en je moet vleien, bedelen, of bedreigen. Als youre savvy, zeg je, “Welke zal het een bubbelbad of een bad met het krijtje zeep?”

Ook als u ooit hebt gewerkt bij een fast-food restaurant, was je waarschijnlijk getraind in suggestieve verkoop, zoals in: “Is dat grote frieten?” Ook dit is een methode die Wheeler ontdekt door wetenschappelijke waarneming. Wat u misschien niet opgevallen is dat, als je in dienst die techniek, 70 van uw klanten zei Ja.

Elmer Wheeler begon als een advertentie in de krant verkoper. Winkels klaagde dat zijn papierendichtbij heb mensen in de winkel, maar toen de mensen didnt alles kopen. Wanneer Wheeler zorgvuldig de situatie geanalyseerd, concludeerde hij dat de winkelsverkopers werent de juiste vragen of te zeggen de juiste woorden.

Dus Wheeler opgericht wat later zijn beroemde Word Laboratories. ” He is de man die geleerd verkopers aan, “Verkoop de sizzle, niet de biefstuk.” Gedurende 10 jaar van onderzoek, Wheeler getest meer dan 105.000 woorden en zinnen op meer dan 19 miljoen mensen, en de resultaten van zijn tests zullen profiteert u vandaag.

Leer van deze voorbeelden hoe je op “Ja.” Zo werd een apotheek problemen met het verkopen van schoenen steunzolen. Wheeler kreeg de verkopers te vragen: Bent u op uw voeten veel? ” De meeste mensen, natuurlijk, zou ja zeggen op deze vraag. Dan is de verkoper kon de hand van de klant een inlegzool en zeggen: “Dit zal verlichten uw voeten. Its vooral voor mensen die op hun voeten een hoop.” Deze woorden verkocht honderden binnenzool elke week.

In een heel ander bedrijf, Wheeler geprobeerd en test 100 zinnen totdat hij iets dat werkte gevonden. Nave verkoper bij een garage had gevraagd: Kan ik controleren je olie? ” aan welke klanten routinematig antwoordde: “Nee!” Maar Wheeler had ze zeggen: “Is je olie op het niveau van veilig rijden?” Ongeveer 58 van de klanten moest toegeven dat ze didnt weet het antwoord op die vraag, dus ze vonden dat ze moesten laten de verkoper controleren de olie.

Wheeler kwam met een lijst van vijf Wheeler Punten te helpen kiezen voor de woorden die werken voor elk bedrijf. Deze leiden tot zeer eenvoudig, maar verbazingwekkend effectief, woorden voor een succesvol salesmanship. Een van deze “Wheeler punten” is het geven van uw gesprekspartner een keuze tussen iets en iets, niet tussen iets en niets.

In restaurants is dit beginsel op het werk wanneer uw ober zegt: “Wil je met witte wijn of rode wijn met uw eten?” Het punt is dat, op elk moment van de beslissing, je woord de opties op een zodanige wijze dat “Nee” is nooit een passend antwoord. De keuze is altijd tussen Ja en Ja.

Dus onthoud, in plaats van “bad of geen bad, het is luchtbellen of krijt zeep.” Robert Greenshields is een marketing succes coach die helpt ondernemers en professionals die gefrustreerd dat theyre werken te veel uren voor te kleine beloning. Meld u aan voor zijn vrije tips over het verdienen van meer en minder werken op MindPower Marketing

This entry was posted in Market and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.