De Sport van Mallorca


   Door Daniel EyreWhen u denkt over een late vakantie gaan naar Mallorca, zul je waarschijnlijk denken aan de gebruikelijke recreatieve activiteiten: water parken, feesten, en genieten van de stranden en het warme weer. Een vaak over het hoofd optie door de partijen post naar de zon is Majorca groeiende reputatie als een sportieve haven. True, kan het breken van het zweet en het laatste waar je aan denkt als je Touch Down in Palma, maar allemaal hetzelfde, het perfecte klimaat, geweldig landschap en boven alle faciliteiten maken het eiland ook het overwegen waard. Hier zijn een paar suggesties voor je kop in de zon

Golf in Mallorca

Hoewel het eiland niet bekend om zijn golf, reputatie Majorca voor de sport is de verbetering van de hele tijd. Het eiland heeft nu 18 golfbanen om op te spelen, catering tot allerlei vaardigheden. Het beste van alles, clubs afgehuurd kan zijn, en alles wat je moet doen is jezelf en geschikte kleding (collared shirt en korte broek op maat), hoewel uw handicap certificaat kan van pas komen als het gaat om boeken van starttijden.

De top cursussen in Mallorca zijn Golf Son Vida, Golf de Santa Ponsa, Golf Andratx (niet voor beginners!) En Pula Golf.

Voetbal in Mallorca

Its veilig om te zeggen dat vele partijen post naar de zon deze zomer uit zal breken een voetbalveld voor een kick-over op een bepaald punt in de loop van hun vakantie, en gelukkig zijn er genoeg velden die een goede locatie te maken voor een impromptu ronde van Cuppies!

Natuurlijk, als u wat inspiratie uit de profs, dan is het kijken naar de beroemde Mallorca voetbalclub Real Mallorca in actie zou de perfecte manier om een middag of avond. De Spaanse seizoen loopt van september tot begin juni, en hoewel niet de meest beroemde Spaanse voetbal kant, ik heb de Mallorca prikkelende vooruitzicht van het spelen van ontvangst van het massale teams als Barcelona en Real Madrid in de loop van het jaar. Zij hebben ook gekenmerkt in de Champions League en Cup Winners Cup in de laatste 10 jaar. U ziet wellicht enkele van de sterren van de toekomst Samuel Etoo, Diego Tristan en Miguel Angel Nadal hebben alle waarschuwen de kenmerkende rode en zwarte kit van voetbal Majorca team in het verleden.

Tennis in Mallorca

Met de populariteit van tennis in Mallorca, is It geen verrassing dat het eiland nu kan bogen op een wereldberoemde ster in lokale Carlos Moya. Als u wilt een paar sets spelen op uw bezoek aan het eiland, zijn er tal van opties. Misschien vindt u uw hotel beschikt over faciliteiten voor de gasten, maar zo niet er zijn genoeg clubs verspreid over het hele eiland, met de keuze van gras of klei, afhankelijk van de zich het meest thuis bij.

Natuurlijk voor de besluiteloze, Mallorca had eens een tennisbaan die was half gras, half klei. De structuur was er voor een wedstrijd tussen Roger Federer en Rafaël Nadal voor die nieuwsgierige, Nadal was de uiteindelijke winnaar!

Duiken in Mallorca

Of youve nooit gedoken vóór of ongemakkelijk voelen buiten een nat pak, heeft Mallorca duiken mogelijkheden voor je. In vele opzichten is Majorcas duiken omgeving ideaal met aangename temperatuur van het water het hele jaar door (13C in de winter, 25C in de zomer), goed zicht (30-40 meter in de zomer), gevarieerd zee leven (koraal, paling, octopussen, barracudas en roggen) en veel variëteit (grotten, scheepswrakken, riffen en meer), dit is de perfecte tijd om je duiken vleugels te krijgen. Het zuidwesten van het eiland heeft de beste plekken om te duiken met veel van mariene reservaten en een veilige rotsachtige zeebodem.

Fietsen in Mallorca

Wanneer je van de ideale omstandigheden om te fietsen, wat er voor de geest? Warm weer met nauwelijks regen? Een mooie mix van heuvels en vlakke land? Het mooie landschap? Nauwelijks autoverkeer? Fietsen in Mallorca teken al deze dozen, en haar geen verrassing zijn dat professionals begin tot het eiland hun eerste keuze te maken voor het oefenen voor toernooien. Als is goed genoeg voor hen, dan is goed genoeg voor de meeste mensen genieten van een late vakantie veel te Mallorca. Natuurlijk is een fiets isnt iets dat je wilt hebben in te pakken met je bagage, dus youll blij te horen dat fietsverhuur is eenvoudig en relatief goedkoop op het eiland. Het is niet alleen aangenaam, maar fietsen in Mallorca een verstandige manier van navigeren tussen de idyllische nederzettingen islands.

Dus als je een late vakantie gaan boeken naar Mallorca, bedenk dan dat indien de constante feesten en strand ontspanning beginnen te samey, youre krijgen in een perfecte positie om op te staan en actief bezig zijn in een paradijselijk eiland dat voelt ontworpen voor sport! Daniel Eyre is de Product Manager van zoeken Reizen Online. Zoek Travel Online is onderdeel van de Co-operative Group, gespecialiseerd in de late vakantie aanbiedingen naar de Algarve, Mallorca, Costa Brava, Tenerife, Costa Dorada, Costa del Sol, Andorra, Egypte, Malta en de Canarische Eilanden .

This entry was posted in Sports and tagged , , , . Bookmark the permalink.