De Top Barbados Luxury Hotel


   Door Andrew WatkinsThis is de allerbeste Barbados Luxe hotel voor een onvergetelijke Honeymoon Vacation

De allerbeste Barbados Luxe hotel heeft te Sandy Lane Barbados voor een enorme variëteit van redenen. Het is de belichaming van alles wat is het beste als het gaat om de gasten verwennen. Het is een plek waar je kunt garanderen echte elegantie en comfort.

Luxe op deze schaal en elegantie komt niet goedkoop, maar als je diepe zakken of je wil gewoon een droom huwelijksreis vakantie, en bereid zijn te betalen dan Sandy Lane geeft je de huwelijksreis van uw dromen. U kunt speciale arrangementen voor uw huwelijksreis die zou worden in een luxe kamer oceaan plus een belasting van andere extras vrij die normaliter zou je betalen.

De kamers van Sandy Lane Barbados zijn enorm, van gemiddeld 900 vierkante meter, en hebben allemaal een prachtig uitzicht van het Caribisch gebied. Zoals je zou verwachten zij zijn luxueus ingericht, met breedbeeld plasma TV, DVD en CD spelers. De badkamers zijn behoorlijk spectaculair met multi spray douches.

Als u een fijnproever dan Sandy Lane Barbados is voor jou. Er zijn vier restaurants, vijf bars, met gerechten uit een breed scala van opties. Er is Bajan, met specialiteit eiland zeevruchten, en vervolgens in LAcajou wordt u getrakteerd op Franse gerechten en wijnen buiten door het Caribisch gebied.

Sandy Lane Barbados kon worden alleen de meest ongelooflijk romantische bruiloft bestemming met prive suites, en feestzalen voor een receptie. De sfeer hier moet geven van het paar de mooiste dag van hun leven.

Voor uw verblijf in dit meest luxueuze van het Barbados Luxe hotel bereik, is er een enorm scala van activiteiten betreffende door Sandy Lane. U kunt ervoor kiezen om te zwemmen in het mooie stukje van het strand buiten het hotel, of in het zwembad. Als je energiek voelen, dan is er tennis, of natuurlijk voor de dames is er een bezoek aan de Spa.

Als u zich energiek dan zijn er tal van watersporten om uit te kiezen, en om te helpen, zijn alle aanwezigen gekwalificeerde instructeurs. U kunt zeilen, of misschien is het land van de sport golf die je aantrekt. De oude negen holes baan is nog steeds hier, plus de 18 holes Country Club Course en een Green Monkey natuurlijk ook.

Of u wilt een luie gast summonsing het personeel bereid om deel te nemen aan uw wensen, of actief, dan is Sandy Lane Barbados heeft het allemaal voor je.

De grote vraag is eigenlijk, bent u voor deze Barbados Luxe hotel, of zal Sandy Lane Barbados te veel. Veel hangt af van uw portefeuille, en eerlijk gezegd moet je duizenden dollars uit te geven voor slechts een week.

Meer dan twintig jaar geleden op een nacht er om te voldoen aan een droom meer kosten dan de vorige dertien nachten samen op een zeer mooie Caribbean Inn op Bequia. Was het de moeite waard, dan is het antwoord is duidelijk ja. Als de financiering toegestaan is dit een mogelijke bestemming in de toekomst, en het antwoord is weer zeer positief. Sandy Lane Barbados is dat soort plaats. Goed voor kinderen, ideaal voor volwassenen en exclusieve buiten words.Andrew Watkins is de eigenaar van Barbados Vacation Spots en als een medewerker bij gelegenheden wereldwijd Vacation Spots en hij denkt dat het zou de moeite waard om hier Caribbean Vacation Spots vooral een informatie kunt u vinden over Barbados dat is de bestemming

This entry was posted in Travel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.