De Top Bed and Breakfast Inn op Ambergris Caye Belize


   Door Jim BrownWhy verblijf in een hotel als je kunt naar San Pedro op Ambergris Caye in Belize en verblijf in zon prachtige plek als veranderingen in Latitudes Bed and Breakfast.

Een Inn of een Bed and Breakfast vestiging is waarschijnlijk niet uw eerste keuze idee bij het plannen van een vakantie op Ambergris Caye, maar je moet goed kijken op veranderingen in Latitudes Bed and Breakfast in San Pedro.

Inn is een groot woord want het is suggestief van het oude Engeland en New England, en natuurlijk een bed and breakfast inn heeft een echte ring om het, vooral als er zoveel goed nieuws rond op het onderwerp van Veranderingen In Latitudes Bed and Breakfast .

De situatie van de veranderingen in Latitudes Bed and Breakfast is geweldig. Afgezien van het de enige bed and breakfast in San Pedro is het bijna naast het Belize Yacht Club en slechts ongeveer 50 meter van het Caribisch gebied.

U hebt het gebruik van het zwembad bij de Belize Yacht Club evenals het gebruik van de pier om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Wat dit allemaal betekent is dat, hoewel Changes In Latitudes, Bed

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.