de verheven stijl van leven


   Door Jon CaldwellOne van de belangrijkste onderwerpen in het interieur decoreren van single-leven appartementen is ruimte of het ontbreken daarvan. Dit probleem kan worden opgelost door een paar trucs van louter illusie.

Vergeet over-gevulde bank en stoelen en probeer te gaan voor meubels met eenvoudige en zuivere lijnen. Gebruik tabellen met helder glas voor extra oppervlak ruimte, terwijl de-benadrukken rommel. U kunt ook regelen bestaande meubels zodat ze Dont blok uitzicht op deuren en ramen. Hierdoor zou minimaliseren het gevoel van kleinheid.

Een warme rommel-vrij muur kan ook een illusie van meer ruimte. Verf een muur met een warme kleur, zoals bessen en wijn. Een of twee Put opvallend goed geproportioneerd stukken muur in plaats van kleine kunstwerken die alleen kan rommel uw muur.

U kunt ook planten gebruiken als de focus van uw kamer. U kunt gebruik maken van hoge smalle planten zoals bamboe stengels verankerd door rotsen in een grote terracotta pot.

U mag niet de groen-duim type, maar een beetje groen in uw woning kan zeker iets toevoegen aan maken voelen als thuis. Wonen in de stad is geen excuus om niet tot op zekere groen hebben rond. Hoewel natuurlijk, als je inderdaad overwegen beginnen met een kleine tuin van uw eigen, zorg ervoor dat u zich inzet voor het idee. Planten, net als alle levende dingen, moet DLC en wordt het te druk is geen excuus om te vergeten om ze water. Echter, als u het gevoel dat u kunt waarmaken van de verantwoordelijkheid, dan youll worden beloond van het bepaalde voordelen van stedelijke tuinieren. Hoe?

1. Planten helpen verfraaien de omgeving. Het zien van kleurrijke bloemen kan helpen afleiden de monotonie van de grauwe grijze van het stedelijk landschap.

2. Planten helpen zuiveren de lucht. Vergeet het inademen van de gebruikelijke stad smog door op zoek naar wat zuurstof breken rond uw mini-tuin.

3. Tuinieren is ontspannend. Its op een mooie manier om te helpen verminderen de stedelijke woon-stress.

Ik ken het gevoel van een deel opwinding en angst deel toen ze uiteindelijk verhuizen van de huurprijzenhuis. Voor een keer, je weet youll hebt alle vrijheid youve zijn hunkering sinds youve de tiener merk getroffen, maar tegelijkertijd is er dat de steek van zorgen over de verantwoordelijkheden die bij u zelfstandig wonen ll worden geconfronteerd.

Dont zorgen. Were hier om u te helpen met precies dat. Maar let te nemen is een stap tegelijk. Let beginnen met de meubels basics. Als youve net afgestudeerd van de middelbare school of hogeschool met zeer weinig geld van je eigen te kopen van Ikea, dan is het wouldnt precies pijn als je

a) Lenen van familie en vrienden

b) Koop van rommelmarkten en spaarzaamheid winkels

c) Recycle uw oude spullen

Dit zijn enkele van de dingen die je zou willen beginnen met:

* Divanbed / een bank en een bed

* Een comfortabel gestoffeerde stoel

* Twee stapelbare stoel, voor het geval youve kreeg bedrijf komen over

* Book Case of gemonteerde planken

* Een multi-purpose tabel (dwz koffie / studie / dineren)

Dont puitaal nog, zal de volgende posten nadruk op het toevoegen van leven aan oude furniture.Jon Caldwell is een content manager. Veel van zijn artikelen is te vinden op http://livinginlofts.net

This entry was posted in Goed and tagged , , , , . Bookmark the permalink.