De verzoeking van George Rusky


   nbsp; door: George Rusky
Gegroet,
Im schriftelijk aan u om een aantal van mijn zorgen te delen en op hetzelfde moment, vraag je om hulp. Its over het internet.
Het grootste probleem wordt veroorzaakt door het internet, zoals ik het kan zien, is de openheid en toegankelijkheid van een onbeperkte hoeveelheid informatie.
Natuurlijk, iemand die kan aanraken een belangrijk boord ten minste met een vinger, moeten accepteren het internet met al zijn goed en kwaad als een ongelooflijke uitvinding van alle tijden.
That is een kant van de medaille.
Een andere is dat Im volledig verloren in de oceaan van online-aanbiedingen, een verleidelijk is meer dan andere.
“De beste methode om uw vermogen op de lijn” roept bij ons een verkoop brief.
“De meest vooruitstrevende ooit manier van bouwen van uw lijst van abonnees” hollers een ander.
Tientallen, zo niet honderden berichten (de meeste van hen, zeker, ongevraagde) bel ons voor de welvaart on line.
Ik ben opgegroeid op eerbiediging van het geschreven woord. Its niet alleen de grondwet, de wetten van de staat, schoolboeken, handboeken, instructies, notities, noem maar op!
De Bijbel, natuurlijk. Ik zal altijd onthouden een beruchte vraag van mijn Pastor gebruikt om mij te vragen: “Wat is geschreven in de bijbel over?”
Leek voor elk probleem een ooit had meegemaakt, kon Pastor vindt het antwoord in de Bijbel.
Kortom, de wonderbaarlijke kracht van het woord, geschreven in mijn hart, geschreven in steen.
Nu, als ik lees de volledige lijst van de overtreffende trap van bijvoeglijke naamwoorden verkoop brieven Ik voel me wanhopig, bloeiende om uit te vinden waar de hond is verborgen.
De berichten waar de schrijvers beginnen met te zeggen:
“Dont verlies je deze in je hele leven kansen, enz.”
Ik vraag me af, als men een pompoen kan vinden, die zou willen zijn een tijd te verliezen in zijn hele leven kans?
Dus, ik klik op de link, opent de website en lees een speciaal verslag, mooi opgemaakt, gewezen, benadrukte, spatten goed nieuws in mijn gezicht, verkrachten mij met orde, orde, orde, en opnieuw, orde.
Maar that is niet alles!
“Als u voor middernacht, het zegt,” je zeker krijgt ton van bonussen, zo Dont teerachtige! ”
Verplaats ik afgezien van mijn bureau alles, morsen van een kopje koffie ik werd geadviseerd te grijpen voordat het lezen van een bericht, onhandige voor mijn elektronische portemonneeen alleen over het invullen van het formulier
Dankzij de Heer, het nog steeds nodig is in te vullen in de vorm, de laatste kans te ontsnappen aan de hypnotische roes van de verkoop brief, afkoelen en herstellen van de mist van een verdovendmacht van de commerciële aanbod.
Uff, zweten en rillen, herwinnen ik bewustzijn, probeer na te denken over iets anders en zet uit de opknoping boven mij gruwelijke wolk van twijfel:
“Wat als dit is dat een kans uit duizenden, die net komen alleen vet en slimme mensen, die, na een paar maanden aan ons te melden:
“Ik kom terug naar de sombere dagen van de winter 200? Als ik didnt heb geen geld om de rekeningen te betalen, om dit te doen, en dat, enz., tenzij ik John Smith ontmoet die heeft me het grote beeld dat nu mijn leven is compleet veranderd. Kijk naar mijn huis, kocht ik een week geleden en een nieuwe auto Im denken van het kopen, en zo verder. ”
Deze verleiding te weerstaan is bijna onmogelijk …
Met mijn laatste poging, druk ik mijn rechterhand, zodat niet klikt u op de gewenste link met me naar de schatten eiland waar geld groeit aan de bomen en men kan vreugde en blijdschap ervaring, omdat een gezegende dag dat ze deze miraculeuze link geklikt!
Paradise Lost?
Nee, de heer John Milton,
Paradise Found
In plaats van een epiloog.
Na bijna vier jaar van proberen om een magische formulete vinden voor het krijgen van rijke op het internet, Im nog waar ik was vorige eeuw.
“Als ik het kon doen, kunt u ook”
“Kan ik?”