De voors en tegens van Golf Travel Cases


   Door Peter CrumpSo youre een fanatieke golfer en je liefde om ook reizen. Ooit overwogen met behulp van een golf travel case?

Golf Travel gevallen zijn een goede manier van het beschermen van uw investering in uw golfclubs. Een goede set golfclubs kunnen kosten in de duizenden, en youll worden teleurgesteld mooi om al dat geld te besteden aan uw clubs alleen maar om ze te vinden gebroken of zelfs gestolen op een golf vakantie.

Met golf vakanties zo populair, nu zijn er veel mensen reizen met golfclubs. En veel mensen teleurgesteld te komen voor hun golfvakantie te vinden dat hun golfclubs zijn beschadigd.

Helaas isnt goed genoeg om gewoon zip-up van uw golftas en zetten het vliegtuig. Dit is een recept voor het krijgen van de inhoud van de gestolen golftas, inclusief uw clubs, of uw clubs beschadigd.

Er is echter een oplossing, en het is bekend als een golf travel case. Een golf travel case is een tas speciaal ontworpen om golfclubs huis en om hen te beschermen tijdens het reizen.

Een goede golf club geval moet u toestaan om uw clubs binnen de travel case sluis zo licht vingers bagage handlers Cant neem een wens om uw golfballen of iets anders van waarde kan zijn dat u vervoeren in uw travel case, zoals uw golf clubs.

Er zijn 2 soorten van golf travel case, en het type u nodig hebt, hangt af van het soort reis wordt u doen met uw golfclubs.

Het eerste type is een zachte golf travel case. Zoals de naam suggereert is gemaakt van een zacht materiaal. U zet uw golfclubs binnen en zip of band het op, en is goed om te gaan.

Boete That, indien youre van plan om uw golfclubs zetten in de auto voor een lange autorit, maar als youre vliegen het waarschijnlijk wont goed genoeg. Een zachte golf reistas biedt uw clubs met enige bescherming, maar niet heel veel meer dan u zou krijgen van een regelmatige golftas.

Als youre vliegen, aan de andere kant, heb je een harde golf reistas. Een harde travel case is een gemaakt van een plastic gegoten materiaal zoals polyethyleen en is zeer goed in het beschermen van uw waardevolle golfclubs. Een hard reizen zaak moet worden punctie resistent voor die momenten wanneer de bagage afhandelaars uw clubs gooien op de top van een scherp voorwerp. Een goede harde travel case zal u toestaan om uw golftas zetten binnen en, en een paar items van uw andere bagage zo goed als youre geluk te minimaliseren uw andere bagage.

Sommige fabrikanten van moeilijke gevallen Golf Travel back-up van hun producten met verzekering voor uw golfclubs als ze beschadigd zijn tijdens de vlucht, en levenslange garantie. Het duurt enige vertrouwen in een product dat te doen.

En de claim ook is gemaakt dat een van deze harde reizen gevallen zouden kunnen worden weggelaten uit het vliegtuig tijdens de vlucht en de golfclubs zou overleven intact.

Onnodig te zeggen dat de harde Golf Travel gevallen, maar superieur aan zachte reizen gevallen in sommige opzichten, hebben ook hun nadelen ook. Ze zijn meestal duurder dan hun zachte neven, en zijn een echte overlast op te slaan, thuis of bij het controleren youre in uw hotel.

Er zijn veel verschillen zelfs tussen verschillende soorten zacht of hard gevallen golf reizen, en u moet uw wensen weten voordat u koopt. Er is echter geen twijfel dat als youre reizen met uw golfclubs u een goede kwaliteit golf reistas. Het kost een stuk minder dan het vervangen van uw golfclubs does.For een website geheel gewijd aan de Golf Travel zaken bezoek Peters Website Hot Golf Travel zaken en zoek uit over zowel harde als zachte Golf Travel Bags .