Downtown Houston appartementen en lofts Te Huur


   Door Phillip DyeNot alleen heeft Downtown Houston, Texas huis vele gerenommeerde bedrijven, het is het thuis van vele mooie inbegrip van de instellingen, restaurants, clubs, bars, het Theater District, en twee van de beroemde professionele Houstons sportteams. De Houston Rockets huis; de Toyota Center ligt aan de oostkant van Downtown, terwijl de Houston Astros huis ligt in de buurt van het Warehouse District. En met de oprichting van de Metro Light Rail kan pendelaars reizen van de noordkant van Downtown al de weg naar het zuiden, naar de Texas Medical Center. Het gebied bevat vele immense wolkenkrabbers, waaronder de oude Enron gebouw dat een van de grootste zakelijke mislukkingen in het laatste decennium vertegenwoordigt. Chevron uiteindelijk kocht het gebouw; en verhuisden veel van haar werknemers hier uit Louisiana en Californië. Op een interessante opmerking, veel mensen weten niet dat er een uitgebreid netwerk van tunnels en oversteekplaatsen voor voetgangers die eronder liggen en sluit veel van de gebouwen. In deze tunnels liggen restaurants en vele winkels. Downtown is ook de thuisbasis van de Zuid-Texas School of Law, een premier Law School, die aan de overkant van de straat van het Toyota Center.

De Houston Theatre District is de tweede alleen naar New York in termen van het aantal zetels in een centrum. De Houston Ballet, Symphony en The Alley Theater, zijn alle gelegen aan de westkant van Downtown. Overkant van de straat ligt het Verizon Wireless Theater dat onderdak biedt aan diverse concerten en speciale evenementen elke maand. En een aantal andere concerten, bars en clubs lijn Main Street (een goed bezochte straat in Downtownt) ELKE trekt veel bezoekers per week.

Downtown Houston is ook de thuisbasis van vele gerenoveerde lofts en appartementsgebouwen. De oostelijke kant van Downtown Houston is bekend als de Warehouse District en was vroeger een industriële zone. Vandaag is het de thuisbasis van lofts, bars en andere leuke nachtleven. Lofts in The Ballpark; is een van de nieuwere gemeenschappen loft appartement in het Warehouse district vandaag. De vloeren zijn samengesteld uit gekleurd beton en het is meer een “zachte loft”. Dit betekent simpelweg dat de slaapkamer is afgesloten van de woonkamer. Echter, er is niet een slaapkamer deur en de muren zijn meer als partities, als de twee kamers met twee of drie voet kloof in de buurt van het plafond hebben. Als een toegevoegde bonus, de hokken aan de Ballpark grenst aan Minute Maid Park. Ontwikkelaars hebben plannen in het werk om meer detailhandel, restaurants bouwen, en entertainment in het gebied. Post Rice Lofts, een ander Downtown Appartement in Houston, pal in de buurt van de metro Light Rail op Texas Avenue. Deze eigenschap was de oude Post Rice Hotel. Alle kamers zijn omgezet in “appartementen loft stijl”. Maar veel huurders willen grote ramen van vloer tot plafond, die niet deze eigenschap heeft te bieden. Toch kan de locatie van de meest ideale zoals het is omringd door winkels, restaurants en bars. En hoewel Houston is een stad woon, als je hier woont, je echt niet nodig een car.Andrew Reichek is een appartement locator en helpt zijn klanten veilig Downtown Houston Appartementen .. Zijn bedrijf Houston1Apartments; kan u helpen beveiligen uw volgende appartement. Als u op zoek bent in Galveston of eventueel op zoek naar Houston in de buurt Lofts of Houston Appartement Locator zijn bedrijf zal een apart beveiligd

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.