Dubai Marina – Een Dubai Property Development Guide


   Door John HillDesigned als een stedelijk centrum over water, Dubai Marina, een van de world grootste en meest zorgvuldig geplande kunstmatige waterzijde, en is vergelijkbaar met de meest exclusieve eigendom waterkant ontwikkelingen overal in de wereld. Verwachte volledig uniek zijn, deze stad-in-een-stad biedt haar inwoners een stimulerende kosmopolitische levensstijl van een stedelijke stad perfect vermengd met de vrije geest Bohemen van een jachthaven. Het belooft een plek waar mensen samen te genieten van het leven ten volle.

Dubai Marina eigendom bestaat uit torenhoge wolkenkrabbers die functie state-of-the-art architectuur, superlatief armaturen en uitstekende voorzieningen. Alle woontorens bogen op een spectaculair uitzicht op de jachthaven als Palm Jumeirah Island en de Arabische Golf.

– Het beste van alle werelden in Dubai Marina

Met talloze kansen voor pleziervaart, de visserij, energiek watersporten, joggen en heerlijk dineren, Dubai Marina is een pulserende hot-spot van non-stop actie. De intrigerende promenade en de fascinerende waterkant en de promenade, samen met de weelderige tuinen en kosmopolitische restaurants met multi-cuisine tarief creëren een omgeving die is tegelijk boeiend en verfrissend.

– Het Dubai Marina levensstijl

De Dubai Marina vastgoedontwikkeling biedt haar bewoners de uniciteit, de beloningen en de grandeur van jachthaven wonen. Het is de perfecte gelegenheid om de voordelen van een jachthaven levensstijl te genieten zonder dat de levendigheid en bruisen van een chique, stedelijke levensstijl. Waar anders, maar in Dubai Marina kunt u frisse zeebries en onbelemmerd uitzicht op de jachthaven, terwijl ervaren een levensstijl meeste mensen spenderen een leven lang dromen over.

– Dineren in Dubai Marina

Biedt een eclectische mix van gerechten die variëren van 50s Amerikaanse diners en funky sushi bars Thaise fusie en authentieke Indiase restaurants, Dubai Marina is de kunst van het diner naar een ander niveau. Elke maaltijd is een feest op zichzelf en met spectaculair uitzicht op de blauwe wateren en kleurrijke boten als u dineren, elke maaltijd is een feest niet alleen de smaakpapillen, maar aan de ogen ook.

– Lange-termijn rendement gegarandeerd Dubai Marina

Met het Midden-Oosten vastgoedontwikkeling hausse op de opleving, Dubai opent een veelheid van mogelijkheden om te investeren de ernstige eigendom investeerder. Dubai Marina, trots genoeg beschikbaarheid van woningen ligt in het epicentrum van de laatste vastgoedontwikkeling explosie.

Een van de meer ambitieuze projecten die volle eigendom snel plaats en is alles ingesteld op de skyline van Dubai verandering is de Marina 101. Torenhoog op 412 meter en bestaat uit een, twee en drie-slaapkamer appartementen, na voltooiing de Marina 101 zal worden herkend als een van de hoogste wolkenkrabbers in Dubai.

Elke belegger of particuliere koper die koopt een appartement in het Marina 101 krijgt een nog nooit eerder gehoord-garantie van 25 minimum rendement over de eerste drie jaar van de bezetting. Als een investering, is that moeilijk te verslaan!

– Als onderdeel van dit alles

Strategisch gelegen in de buurt Interchange 5 aan de Sheikh Zayed Road, Jebel Ali Free Zone en Emaar Business Park, Dubai Marina is in het centrum van de nieuwe, snelle business hub. Even prestigieuze marina buren omvatten Dubai Internet City, Dubai Media City, Knowledge Village en American University in Dubai. Om de studenten, leiders en professionals uit deze verschillende industrieën, Dubai Marina is een favoriete achtervolgen, een plek om te relaxen en genieten van de opwindende sfeer na work.Sandcastles een harde days van het pand te koop aangeboden een breed scala van koopwoningen in Dubai including Dubai Marina Dubai property is becoming some of the most sought after investment property in the world.

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.