Een Ecotoerisme Resort in Port Antonio, Jamaica


   Door Ben ThompsonIf je je zorgen over je carbon footprint, en zijn op zoek naar een ecotoerisme resort in Jamaica, dan bekijk Great Huts de top Bed and Breakfast resort in Port Antonio.

Een unieke ecotoerisme beachfront resort is te vinden in Port Antonio Jamaica en het heet Great Huts. In termen van ecotoerisme in Jamaica werd het beste beoordeeld op meer dan een gelegenheid, en als je de juiste persoon kan dit de perfecte romantische strand uitje voor dit jaar op een jaar voor die kwestie. De juiste soort persoon is waarschijnlijk een natuurliefhebber, iemand op zoek naar een goedkope romantisch uitje, kunstenaars, en het soort van mensen die zijn onafhankelijke reizigers in tegenstelling tot de tour vakantiegangers pakket.

Great Huts is samengesteld uit Afrikaanse stijl hutten en Boomhutten in een jungle soort van milieu, en is op de klif met uitzicht over de baai van Boston en de prachtige Caribisch gebied.

De unieke accommodatie is allemaal handgemaakt meubilair, tribale kunst, West-Afrikaanse textiel, en andere exotische stoffen. De sfeer schept is heel anders aan een ander resort op Jamaica en eventueel het hele Caribisch gebied. Er is een warmte, een authenticiteit, en een gevoel van avontuur dat je gewoon Dont krijgen in minder verantwoordelijk resorts.

Hoewel het kan worden omschreven als een Bed en Breakfast plaats Great Huts is wellicht meer als een hostel in sommige opzichten in dat er 10 slaapkamers, maar slechts 6 Badkamers. Dit ecotoerisme resort is zeer bewust van de kosten hoofdsteunen op de gasten zo aanbod zuinige woningen die hoofdzakelijk Afrikaanse Tenten prachtig ingericht en ontworpen, maar met gedeelde badkamers. Daarnaast biedt 2 boomhutten, die spectaculair zijn de minst en zeven hutten, elk volstrekt uniek zeggen.

Er zijn een aantal punten die u moet zich bewust zijn van vóór de toetreding tot de avontuurlijke en reservering Great Huts.

Je kan liever gewoon een paar nachten te voegen aan je ervaringen van ecotoerisme, in tegenstelling tot een week, is dat de veronderstelling dat je leven een 21e eeuwse normale sedentaire levensstijl en verwend en gewend zijn aan het niet nodig een fakkel in de nacht te vinden weg terug naar huis, of altijd met de opleiders als gevolg van scherpe stenen slijtage van de vloer van uw accommodatie!

Geen van de kamers zijn voorzien van toetsen, die u zou kunnen zorgen, evenals de persoonlijke veiligheid.

De meest populaire huizen zijn de Bamboo Tree House, en de Walnut Tree House, die een adembenemend uitzicht hebben, maar de Bamboo Tree House, terwijl zij wel muren hebben is heel veel in de open, en om naar de slaapkamer moet je een ladder klimmen. De Almond Tree House is minder blootgesteld aan de elementen, want als het regent kunt u nat en blootgesteld.

Je moet avontuurlijk tot op zekere hoogte, en het niet erg bugs, omdat de muskietennetten arent afgewezen s nachts, dus als u vergeet om het te doen .!!!!

Er is weinig twijfel dat Great Huts kunnen achterlaten als u het gevoel een beetje als Robinson Crusoe, en je dan niet mag love that.

Het personeel is mooi, is de situatie prachtig, maar Great Huts is een ecotoerisme resort, en zolang je begrijpt al dat betekent dan zal je wel goed.

Het voedsel van de weg is uitstekend, en er zijn bars en cafes in de buurt als u een verandering wilt. Het strand toegankelijk via een pad de heuvel is adembenemend, en het strand wordt gehouden verzorgd en schoon is als de gronden van het Great Huts.

Als ecotoerisme resorts zijn uw ding, wont je beter dan dit uitje aan het strand bij Port Antonio in het Jamaica.Ben Thompson is de belangrijkste schrijver voor Jamaica Vacation Spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots maar gezien een keuze hij zou kiezen Jamaica