Een evaluatie van Scott Fischman vs Tj Cloutier


   Door Brian GarvinScott Fischman is de junior meest pokerspeler te hebben de World Series of Poker Bracelets gewonnen in de laatste 2004 kampioenschap. Hij begon met het spelen van poker vanaf zeer jonge leeftijd en nu is hij een van de helderste poker spelers in de Verenigde Staten. Dit schitterende jonge speler is macht huis van talent en komt uit Las Vegas, Nevada.

Fischman was slechts drieëntwintig toen hij de Texas No Limit Holdem met een prijzengeld van ongeveer driehonderdduizend dollar. In deze poker industrie elk jaar zijn er talloze lichtende sterren die aanleiding en vervolgens verdwijnen in de vergetelheid na een toernooi, maar Fischman heeft zijn moed in tal van toernooien gebleken en heeft de toorn van de tijd overleefd.

Fischman is erin geslaagd om zijn eigen te houden tegen de vele tegenstanders ervaren dat hij in deze branche, heeft hij ook won zijn eerste World Series of Poker-armband op de jonge leeftijd van drieëntwintig. Tot nu toe Scott Fischman heeft gekend negen definitieve tabellen die is gewoon ongekend en is nog nooit eerder gezien in de industrie.

Scottman heeft versloeg vooraanstaande spelers en heeft met succes gerealiseerd twee World Series of Poker armbanden binnen een zeer korte periode van tijd. Hij hosts vaak online poker spelen kampioenschappen op zijn persoonlijke netwerk. Scottman is een geprezen online poker speler ook.

Laten we nu eens zien wat we weten over de beroemde T.J. Cloutier, heeft deze man is een eminente persoonlijkheid in dit gebied en de meeste van de novicen van de poker industrie opzoeken je hem als hun idool. Cloutier is ook een bekende sportman en heeft zich gevestigd in het gebied van honkbal en voetbal, waar hij verdiend heeft talrijke onderscheidingen en beurzen.

Deze man is echt een veelzijdige talent en hij kwam tot de wereld van poker nadat hij het leger om zijn dromen van een professionele pokerspeler streven links. Coultier heeft veel talent in hem en dat duidelijk was, zoals binnen een zeer korte tijd na zijn debuut overtrof hij enkele van de meer ervaren spelers met gemak.

De enorme kracht van het observeren van deze man maakt hem tot een legende, hij kan zijn geest opponent lezen zeer goed, die hem onderscheidt van de rest van de poker speler die alleen proberen te doen.

T.J. Cloutier won zes armbanden in de World Series of Poker Championships en heeft een deel van verschillende finale tafels en diverse andere toernooien geweest. Wat zijn deskundigheid betreft, [deze poker speler is zeer goed bekend om zijn vaardigheid in het spelen van Holdem Pot Limit en No Limit Texas Holdem. Deze poker speler is goed ingeburgerd in alle drie de vormen van poker en is een kracht om rekening houden met in de industrie, zijn zes World Series of Poker armbanden spreken boekdelen over het soort speler hij is.

Naast zijn verbluffende prestaties op het gebied van poker is hij zeer goed bekend voor zijn boeken over de strategieën van poker en diverse andere onderwerpen. De boeken van Coultier zijn goed ontvangen in de markt en de beginnende spelers krijgen een beknopte kennis van de game.Check uit Brian Garvin en Jeff West en lees onze gratis Top Poker speler reviews en leren over Poker Chips op Poker Stars Direct. U mag dit artikel, maar laat alstublieft bio alle links intact .